Citovat ho nebudu, nadávat se tady prý nesmí

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

a kromě jiného volantu a budíku tlaku turba je to origo černá kůže
 a kromě jiného volantu a budíku tlaku turba je to origo černá kůže 
 ještě není naladěné, ale pak budou aji nějaké videa
 ještě není naladěné, ale pak budou aji nějaké videa 

Myslel jsem to tak, že mít takové auto, hýčkám si ho. Asi to zní hloupě, ale mám ke svým autům vždy nějaký vztah. A když mám auto na dílně, je přikryté prostěradlem nebo jinou látkou která dýchá ať se nepráší zbytečně na lak. O interiéru nemluvě. To že tam má otevřené položené hlavy v garáži kde brousí a lakuje díly, je jedna věc. Druhá věc je, že nechá otevřené auto. Pak se nedivím, že je interiér na zvraceníLiberaleMiguel2 píše:Asi nemyslíš totéž co já v tom případě....
 Vím, je to jen prach a vyčistí se to. Ale být to moje auto tak si to asi hodim
 Vím, je to jen prach a vyčistí se to. Ale být to moje auto tak si to asi hodim 
 Já jen že to tady prezentuješ vždy jako super leštěnku, přitom majitel to má asi v žebřičku hodnot celkem nízko což je škoda
 Já jen že to tady prezentuješ vždy jako super leštěnku, přitom majitel to má asi v žebřičku hodnot celkem nízko což je škoda 

šikovnýF.l.a.n.e.l. píše:Ne mám starou B5 v tdy a uvnitř uklizené.
 a za kolik s ní uděláš 1/4 ?
 a za kolik s ní uděláš 1/4 ?Jakože bych cestou do práce co 4OO metrů stál?LiberaleMiguel2 píše:šikovnýF.l.a.n.e.l. píše:Ne mám starou B5 v tdy a uvnitř uklizené.a za kolik s ní uděláš 1/4 ?

A o to víc, když víš moc dobře proč tam ten bordel byl....
 A o to víc, když víš moc dobře proč tam ten bordel byl....

dobrý den , těší měF.l.a.n.e.l. píše: Myslím že tohle auto by zasloužilo něco jako RS4 (teď si nevzpomenu nick) zde na foru.

takže on to myje wapkou ten interiér?LiberaleMiguel2 píše:Někdo holt tráví hodiny tím, že auto leští, někdo ho veme jenom wapkou a hodiny radši stráví tím, že vyrábí potrubí k IC, nový intake manifold atd
 Ode mě se toho asi nedočkáš. To musíš napsat jiným
 Ode mě se toho asi nedočkáš. To musíš napsat jiným 

to je kde to tlačítko? vedle TO SE MI LÍBÍ?luke.bean píše: PS a liberala mám v ingnoru , takže jeho žvásty mě neobtěžují

F.l.a.n.e.l. píše:Ale jestli to tak má i LukeBean v RS4 a vždy když doma povysává to vysype do audi, tak pak se omlouvám.D