iPhone 6

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Jord
Kontaktovat uživatele:

Re: iPhone 6

Příspěvek od Jord »

Tak v tom případě na nás zbyla nějaká sada zmetků :lol: 3x reklamovaný, po každé vrácený - oprava = tovární nastavení. Problém byl v tom, že HW nehrál v jedný notě se SW, vypadávaly ikonky, telefon nereagoval, neukládaly se fotky apod. Jak říkám, HW je bomba, ty telefony jsou fakt krásný, ale už to naladění a společná souhra se systémem mě moc nepřesvědčila, a třešničku na dortu tomu nasadil ten zákaznický servis a celkový proces reklamace.

Je potřeba si říct, jestli kupujete pouze telefon nebo telefon a služby okolo toho, které jsou pro mě zásadní, za což jsem ochoten si připlatit. Většina v první řadě vidí cenu, jak píšeš, ale už nevidí, co se stane po koupi telefonu..ale to je asi se všim, hlavně to koupit levně, ale co se stane pak, tak mi je v tu chvíli u zadku :lol:

Kdo má "levný" smartphone a funguje mu tak, jak má (pokud nemá srovnání s ostatními, jedině lépe :D ) tak může být spokojený, k tomu nemám námitky. Vadí mi právě ono srovnávání, když jsem se svým spokojený, ale nevyzkoušel jsem nic jiného, tak mě ani nic jiného nezajímá, protože s tím svým nemám problém - pořád dokola ohraná písnička. Haním Huawei, protože s ním mám osobní zkušenosti, nehaním ip6 (prozatím) jen na základě toho, že vidím problém na profláklém videu, který je i podle pár informací podvrh. Nehaním Samsung - největšího rivala iPhonu, protože mi ten telefon prostě nevadí. Klidně bych si s5 dopřál, ale jak jsem psal: už mám nějakou sbírku Applu a všechno mi spolu funguje výborně - jsou to jako dílky skládačky, samostatně jsou vám k hovnu, společně tvoří "něco navíc", ale to někomu, kdo nikdy neměl iCloud a podobný, nevysvětlim, protože kritika na vysoké ceny a zbytečnost je zásadní kritérium výběru konkurence :-)
...

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Mám přes 4roky SG9000 nosím ho bez krytu, 800+krat spadnul, vzdy se rozletí zadní kryt a baterka, složím a funguje. Pak firemni Iphone 5, ten mi spadl jedinkrát na plavoucku, ze sedu, měl sem ho kolenou a display na sračku. Div jsem si o to nepořezal prsty. Máme 1 výměnu skla ročně zdarma, jinak to musíme zacvakat, ted už ho raději nikam neberu pokud nemusím. Jestli dostanem 6tku tak ho dám asi do sejfu :lol:
Trabant, VW Golf, MX 5

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

jojo takhle se to dá taky porovnávat no... :roll: :lol:
...

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Ne pro každého je priorita HW a SW, mně stačí když to umí telefonovat, psát SMS + Gtalk + Gmail, fotografovat, navigace, budík, CT4 Sport, coz umí oba. (na sg jeste obcas pumpdroid). Pak rohoduje bytelnost, váha, rozměry, vzhled apod. Proti Apple nic nemám, Jobse jsem velice uznával, rád jsem četl o jeho ideálech, ale té doby co už na to nemá vliv, jdou jejich výrobky od 10ti k 5ti. Kdybych ted měnil svého dědečka asi bych zkusil LG G2.
Trabant, VW Golf, MX 5

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

No tak to je potom úplně jinej pohled :D pokud chceš s telefonem házet, tak tyhle prémiový smartphony, který cílej úplně na jiný zákazníky jdou mimo tebe..to chápu..ale teď si vem, že někdo jako ty se pak začne navážet do iphonu, aniž by využil desetinu funkcí, který nabízí :) a přesně argumentuje tím: "je to drahý, pro mě zbytečný"..

nechci, nechce se mi za to utrácet, je to zbytečný, nakouslý jablko, nechápu, jak to může někdo používat = nekomentuju 8)

jinak k LG - g3, naprostá pecka :) http://www.alza.cz/lg-g3-d855-shine-gol ... 586889.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ale zase pouze papírově, v ruce jsem to zatím neměl
...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

To G3 asi zkusim, ale za M8 nevymenim.... Je hrozny jak si clovek zvykne na ty repraky....
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

to nesmíš mít na krku na šňůrce a hrát po Mostě diskotéku :lol:
...

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Jord to celkem trefil :D teta si koupila čínský tablet asi za trojku a bratranec mi tvrdil jak je to v pohodě, jak tam všechno skvěle funguje atd atd, dokud si sám nekoupil Asus za asi 15k a nezjistil, jak to doopravdy vypadá, když to všechno funguje :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Nemam v M8 ani jednu skladbu.... Je to vyborny pri sledovani poradu, recenzi atd.... 8) Nikdo dalsi tu snad nema M8 nebo aspon M7?

tel. 608 372 848

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

Jord: pokud ten chuawej eště máte v záruce, skuste to hodit do jiného záručního servisu 8)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já zkoušel všechno možný. Doma máme samsungy S3,4 a 5, byl tu iPhone 4 a 5s, HTCka nějaký. Rukama mi toho prošlo hodně, ale za posledních asi 7 let mam pořád jenom nokie a nikdy jsem neměl problém. Vlastně ani nevím jakej maj zákaznickej servis, protože jsem ho prostě nikdy nepotřeboval. Obě moje předchozí nokie jsou stále plně funkční. Prostě mam pocit že mi za moje peníze dá Nokie nejvíc. Ty nový zvlaštní značky nepočítám, nemam zkušenost, nikdo je kolem mě nemá a nemam v plánu je zkoušet.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

don

Příspěvek od don »

Ritchma :lol: :lol: 8) 8) já jsem ani nevěděl že něco takového existuje. ( zákaznický servis) :lol: :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja tu neco smolil, ale seru na to. Me konkretne M8 nahradi PC... Hlidam aukce, akcie, nakupuju prodavam.... Bez velkyho displeje a rychlyho stroje jdou tyhle veci tezko... Nevim jak bych prohlizel UK fora na Nokii s rozlisenim 320x240. :-D TapaTalk mi nesedi kdo by namital....

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To zase porovnáváš s 3310, od tý doby ńokia trošku pokročila...
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Vladce jsem koupil nakou Lumii 800? Srot. Ted ma Xperii Z a az na ten predpotopni LCD cajk... S Nokii jsem skoncil modelem N95 8GB. :D

tel. 608 372 848

LiberaleMiguel2

Lumia 800 je 4 roky starý model. 930 má FHD 5" displej a quad-core Snapdragon. Klidně se s tebou vsadím, že je svižnější než M8 ;-) Všechno cos napsal zvládá v pohodě taky. Na akcie tam je aplikace dokonce v základu :-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

800 je už prehistorickej telefon, to opravdu srovnáváš jablka a hrušky...
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Nokia nema stereo. :lol: Vubec Nokii nehodlam komentovat....

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Zase si nalitej, ne?
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ty mozna. Ja jsem po obede. :D Nokia je out... To vi snad kazdej... Bohuzel... 100 lidi 100 chuti...

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já měl jen pár piv, nokie stále žije ...
Function > Form

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Tady zas mluvi nekdo kdo to ani nezkusil ale automaticky vi ze je to na nic :) driv se lidi hadali jestli pouzivat internet explorer nebo ffirefox a dneska se hadaj jakej telefon :) pritom je to stejne vsechno na jedno brdo a kazdemu bude vyhovovat trochu jina sorta - ostatne proto se jich vyrabi tolik typu. kdyby kazdemu mel vyhovovat jeden, vyrabi se proste jeden...
už nemám hnujdaj...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Zbytecnej flame no... To jsem nechtel...

tel. 608 372 848

Rostack

Příspěvek od Rostack »

já mám teda Huawei Ascend G510.. řeknu to takhle, první půl rok fungoval suprově, baterka se držela, všechno běhalo rychle.. no po roce mám chuť s tim pokaždý někam třísknout, pomalý, zasekaný, baterka vydrží stěží jeden den.. :-D Stejně se jednou vrátím k nějakýmu tlačítkovýmu bez androida a bude klid :potlesk: a co se týče apple, tak jsem toho názoru, že se platí jen za značku, bratr má 4S a nepřijde mi nějak ultra dobrej, na to, že za něj vyplázl asi 18 tisíc (Což je pro mě astronomická částka za věc, kterou mám na budík, psaní smsek a volání :-D) když už, tak bych po zkušenostech bral Samsung Galaxy S4 možná novější...
life's too short to drive slow

dubi

Příspěvek od dubi »

Taky mám g510 a zkušenosti podobný. Mám ho přes rok a ze začátku běhal líp, teď je o něco pomalejší, ale neni to žádná katastrofa. Spíš mi vadí ten foťák, čekal jsem, že to bude lepší... Jinak ségra ho má taky, ta nějaký čištění nebo něco takovýho neřeší a na tom mobilu všechno nabíhá strašnou dobu. Baterka mi drží pořád stejně.
Teď asi půjdu do SIII Neo, včera jsem na něj byl kouknout a celkem se mi zamlouvá. Škoda, že jsem nevěděl, že před asi před třemi dny měl samsung -30% a ten mobil vyšel prý asi na 4000kč. Jinak víc jak 6000 bych za telefon nikdy nedal :lol:
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM

LiberaleMiguel2

Na těch 30% by sis ale musel vystát celodenní frontu, navíc bez záruky, že se na tebe dostane ;-)

Lumia 920 mi po dvou letech běhala furt stejně rychle jako nová.... Holt jsou Nokie out no :D

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Mě se třeba líbí i I5 vzhledově je to krásný telefon kdyby byl trochu odolnější tak ho možná za 920ku i vyměním jenomže pak se podívám kolik stojí ta 930ka a i5 a co oba nabízí tak bych stejně zase skončil u nokie protože nemám další věci od jablka tak je pro mě I5 stejně zbytečný... :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Nevím proč, ale tady jsou nokie výrazně levnější i když některý ostatní mobily stojí stejně. 930ka je tu celkem často k dostaní za necelých 11tis korun s plnou zárukou a neni to šedivka. Za tu cenu se tu nedá sehnat ani iphone ani S5ka...
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

By se vyplatilo kseftovat tam s mobilama. :-D

tel. 608 372 848

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Rostack píše:já mám teda Huawei Ascend G510.. řeknu to takhle, první půl rok fungoval suprově, baterka se držela, všechno běhalo rychle.. no po roce mám chuť s tim pokaždý někam třísknout, pomalý, zasekaný, baterka vydrží stěží jeden den.. :-D Stejně se jednou vrátím k nějakýmu tlačítkovýmu bez androida a bude klid :potlesk: a co se týče apple, tak jsem toho názoru, že se platí jen za značku, bratr má 4S a nepřijde mi nějak ultra dobrej, na to, že za něj vyplázl asi 18 tisíc (Což je pro mě astronomická částka za věc, kterou mám na budík, psaní smsek a volání :-D) když už, tak bych po zkušenostech bral Samsung Galaxy S4 možná novější...
No vidíš a fór je v tom, že na mým bejvalým iPhonu z roku 2008, kterej ještě dneska používá kamarádovo máma prakticky kromě slabý výdrže baterky nepoznáš nic. Tak mi řekni, jestli je přehnaně drahej ten iPhone, nebo ten tvůj Huawei na rok. U Androidu se tomu zpomalování neubráníš, to je prostě vlastnost systému. Mám skoro rok tehdejší top model HTC a pocitově je tak o třetinu pomalejší a to mám oproti původnímu stavu z krabice navíc tak deset aplikací.
✠Luftwaffle✠

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“