Tak v tom případě na nás zbyla nějaká sada zmetků

3x reklamovaný, po každé vrácený - oprava = tovární nastavení. Problém byl v tom, že HW nehrál v jedný notě se SW, vypadávaly ikonky, telefon nereagoval, neukládaly se fotky apod. Jak říkám, HW je bomba, ty telefony jsou fakt krásný, ale už to naladění a společná souhra se systémem mě moc nepřesvědčila, a třešničku na dortu tomu nasadil ten zákaznický servis a celkový proces reklamace.
Je potřeba si říct, jestli kupujete pouze telefon nebo telefon a služby okolo toho, které jsou pro mě zásadní, za což jsem ochoten si připlatit. Většina v první řadě vidí cenu, jak píšeš, ale už nevidí, co se stane po koupi telefonu..ale to je asi se všim, hlavně to koupit levně, ale co se stane pak, tak mi je v tu chvíli u zadku
Kdo má "levný" smartphone a funguje mu tak, jak má (pokud nemá srovnání s ostatními, jedině lépe

) tak může být spokojený, k tomu nemám námitky. Vadí mi právě ono srovnávání, když jsem se svým spokojený, ale nevyzkoušel jsem nic jiného, tak mě ani nic jiného nezajímá, protože s tím svým nemám problém - pořád dokola ohraná písnička. Haním Huawei, protože s ním mám osobní zkušenosti, nehaním ip6 (prozatím) jen na základě toho, že vidím problém na profláklém videu, který je i podle pár informací podvrh. Nehaním Samsung - největšího rivala iPhonu, protože mi ten telefon prostě nevadí. Klidně bych si s5 dopřál, ale jak jsem psal: už mám nějakou sbírku Applu a všechno mi spolu funguje výborně - jsou to jako dílky skládačky, samostatně jsou vám k hovnu, společně tvoří "něco navíc", ale to někomu, kdo nikdy neměl iCloud a podobný, nevysvětlim, protože kritika na vysoké ceny a zbytečnost je zásadní kritérium výběru konkurence

...