a nebo raději přiměřeně drahá

prahy a nárazník bych potřeboval
nevíte o někom?
a bacha taky Jardo aby ti neodreli auto treba .. .. nebo abys necekal pul roku a dele nez to budes mit hotovy nebo nez se na to vubec sahne...Ivan píše:Doporučuji lakovnu Saphir kousek od Makra, na místní drby těch, kteří nezaplatí a pak nadávají, nedej.
Na mém autě vždy provedli precizní práci. A já včas zaplatil.Katy píše:a bacha taky Jardo aby ti neodreli auto treba .. .. nebo abys necekal pul roku a dele nez to budes mit hotovy nebo nez se na to vubec sahne...Ivan píše:Doporučuji lakovnu Saphir kousek od Makra, na místní drby těch, kteří nezaplatí a pak nadávají, nedej.![]()
btw: ivane, moje auto tam nebylo ale byla jsem u toho a divam se na to ocima zakaznika,kdyby to bylo moje auto... jak se chovaj a jak odvadi praci atd.. penize jsou vec druha, to at si plati nebo neplati kazdej jak uzna sam![]()
ono seriovku je mnohem lehci nalakovat nebo tam nekde pretrit nejakej srabanec atd.... tuningova kara musi byt the BEST odvedena prace coz z toho co slychvama mi pripadne ze asi moc lakyru neumi.![]()
ale Panda tady resi stejne jen naraznik a prah... takze to nakonec u nich zkusit muze![]()
jo a uz vim kam te nasmeruju: Renault Opportunity v Lisni. Lakoval se tam treba oranzovej Focus, Umluv Pazout, a zatim jsem slysela jen jednu spatnou zkusenost z nekolika...
jj, planoval ho uz od zimyGoldies píše:BTW Umla si poridil novyho mazlaNisan Z350 cabrio!
nesháněj, nikam mimo brno nepojedu, chcu si vystačit s šalinkartouSPEEDY píše:O jednom vím, kousek za Brnem, směr Hodonín...je levnej...zkusím sehnat kontakt
Máš hubu, tak stačí říct, ne, voe?Panda píše:nesháněj, nikam mimo brno nepojedu, chcu si vystačit s šalinkartouSPEEDY píše:O jednom vím, kousek za Brnem, směr Hodonín...je levnej...zkusím sehnat kontakt
hmmm zajimavé lakovna která není ani schopna po 2letech vystavit fakturu a podrobnej soupis pouziteho materialu.Nebudu nikomu platit neco dopredu a jeste k tomu kdyz to do dnesniho dne neni dodelane a jeste k tomu dostal polovinu zalohu!!!Veci kokoty jako je majitel SAPHIRu jsem v zivote nezazil.Ivan píše:Doporučuji lakovnu Saphir kousek od Makra, na místní drby těch, kteří nezaplatí a pak nadávají, nedej.
Ivan píše:Čekal jsem, že se ozveš...už se to tady řešilo.