Přepis auta - polopřevod od 1.1.2015
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Přepis auta - polopřevod od 1.1.2015
JardaFox: Ty v odhlášce si můžeš přihlásit libovolně kdokoliv v místě jeho bydliště, pokud k nim má smlouvu.
No pokud vim, tak bez STK ti auto nepřihlásili.Beaver píše:Bez STK se dalo už před tím, to není žádná novinka (tj. koupit nepojízdné auto např.). Bez evidenčky to samozřejmě furt nejde ani teď.
přihlásili, ale musel si odevzdat značky do depozitu a vrátili ti je až s novou STKJoyride píše:No pokud vim, tak bez STK ti auto nepřihlásili.Beaver píše:Bez STK se dalo už před tím, to není žádná novinka (tj. koupit nepojízdné auto např.). Bez evidenčky to samozřejmě furt nejde ani teď.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Aha, tak to díky za info
Můžu mít dotaz? Asi to bude možná znít divně, ale... Čí podpis vlastně musí bejt ověřenej na plný moci? Musí být ověřenej u obou lidí nebo jen u zmocněnce?

Můžu mít dotaz? Asi to bude možná znít divně, ale... Čí podpis vlastně musí bejt ověřenej na plný moci? Musí být ověřenej u obou lidí nebo jen u zmocněnce?
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten kdo te zmocnuje musi bejt overenej...Joyride píše:Aha, tak to díky za info![]()
Apropo byl jsem jiz u noveho prepisu a v klidu... Nicmene smrt pro drobne prekupnicky resp. exorcisty vraku...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
takže po lopatě:
prodám auto v neděli, evidenčka se neudělá, plnou moc taky ne a převod už teprve ne,
kupec si auto odveze a já doklady bez přepisu z ruky nedám! a ani nebudu doufat, že mi je po své evidenčce pošle zpět abych to na něj převedl,
v týdnu nemám čas, případně dle úředních hodin jen pondělí a středa...... a teď babo raď
zákon psanej u stolu a nikoliv z praxe
jediná možnost je zaplatit zálohu, odjet bez auta a za tři dny si může přijet se zbytkem prašulí
prodám auto v neděli, evidenčka se neudělá, plnou moc taky ne a převod už teprve ne,
kupec si auto odveze a já doklady bez přepisu z ruky nedám! a ani nebudu doufat, že mi je po své evidenčce pošle zpět abych to na něj převedl,
v týdnu nemám čas, případně dle úředních hodin jen pondělí a středa...... a teď babo raď

zákon psanej u stolu a nikoliv z praxe

jediná možnost je zaplatit zálohu, odjet bez auta a za tři dny si může přijet se zbytkem prašulí

odtah od 7kč/km 731810210
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Moste je posta i v nedeli tak pocitam ze budou i v dalsich mestech... Frajer te zplnomocni a voilá...
Nicmene musi prijet znova. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
A ty bys někomu z pozice kupujícího svěřil zálohu třeba desítku? Za tři dny přijdeš a bude tam jiný motorstarter píše:takže po lopatě:
v týdnu nemám čas, případně dle úředních hodin jen pondělí a středa...... a teď babo raď![]()
zákon psanej u stolu a nikoliv z praxe![]()

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel v CR bych se nedivil nicemu, ale tohle by me nenapadlo ani ve snu...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Spíš dáš zálohu a za tři dny už nikdo nezvedá telefon... 

Buď auto bude nebo nebude, jednoduchý 

VW - Very Wonderful
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Musíte kupovat u me a mate klid.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Já teda nevidím žádnej problém v tom, dát kupujícím tp (pokud pŕijede v neděli), ono to ani jinak nejde, aby si pak udělal evidenčku a pak mi je pošle s plnou mocí a pojistkou a já to na něj převedu. Peníze za auto už mám v kapse a když mi tp nepošle zpět, tak udělám duplikát a hodím to do depozitu a on bude mít smůlu, no problem. Když si budu klást podmínky, že může zájemce přijet jen v úřední den a ještě se mnou celý den běhat po úřadech, tak to budu prodávat rok. Co když bude z druhého konce republiky?
Seat Toledo II. 1.9 TDI Signo
Mám problem už mám jedno auto 2 roky...celé ty 2 roky mi stojí na dílně a já ho tak nějak postupně dávám do kupy... 2roky sem stím nevyjel a ted sem si řek že zruším pojištění ať to zbytečně neplatím... nechcou mi ho zrušit bez depozitu...jenže už neni STK a tím pádem mi zas nebudou z depa chtít vydat tp bez stk..... není nějaká finta jak to zrušit bez depozitu at zbytečně neplatím a zbytečně si to nekomplikuju ...ať prostě až to auto dodělám zajdu vyřídít pojištění a vyjedu? díky ....
- Jirka.Kolouch
A jak to hodíš do depozitu, když SPZ bude mít u sebe kupující? Nahlásíš ztrátu TP, dají ti nový, ale tím to hasne...VWG píše:Já teda nevidím žádnej problém v tom, dát kupujícím tp (pokud pŕijede v neděli), ono to ani jinak nejde, aby si pak udělal evidenčku a pak mi je pošle s plnou mocí a pojistkou a já to na něj převedu. Peníze za auto už mám v kapse a když mi tp nepošle zpět, tak udělám duplikát a hodím to do depozitu a on bude mít smůlu, no problem. Když si budu klást podmínky, že může zájemce přijet jen v úřední den a ještě se mnou celý den běhat po úřadech, tak to budu prodávat rok. Co když bude z druhého konce republiky?
kony5: Mělo by to jít i čestným prohlášením, že auto nejezdí a proč - prohlášení, foto + svědek. Ale ta domluva pak s ČKP

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
na to ta baba nechtěla slyšet i když sem ji tohle tvrdil že mi to doporučuje můj právník....foto v hale bez náprav by jim určitě mělo stačit....zas zasraní byrokrati
jde mi hlavně o to jednaní stím triglavem už tam nic nepojistím věčně se tam nedovoláš...věčně ti posílaj složenky že sem jim něco nezaplatil ted že jim dlužím 6 tisic....

Dobrý den v příloze zasílam ukončení smlovy. Prosím o akceptovaní dohody o ukončení. Vozidlo jsem zakoupil před cca dvěmi roky. Pojistil jej abych si jej na sebe mohl přepsat. Ty 2 roky mi stojí na dílně a pracuju na něm . Z vozidla jsou momentálně sundané obě nápravy s převodovkou, a dalšími věcmi. Jelikož v brzké době vozidlo hotové nebude chtěl bych zrušit pojištění protože jsem sním nejel ani jednou. Byl bych rád kdyby jste mi ho zrušily touto cestou dohody , jinak budu nucen auto odhlásit do depozitu čímž mi vzniknou problémy s budoucím přihlašováním z depozitu (budu muset na stk s autem na odtahové službě) . Jelikož sem u vás měl více pojistných smluv a ještě nějakou snad stále mám. Dále jde o to že nejsem spokojený s vaší infolinkou na kterou se není možno dovolat. Posílání složenek jako připomenutí k zaplacení (ano mám toho hodně a na toto opravdu nedokážu myslet) jistou dobu vázlo a bylo mi řečeno díky vaší chybě v systému. Tím pádem mi u vás vznikl dluh na pojištění který samozřejmě mile rád uhradím a však nejsem spokojen stím že mám někde dluh už jen ta myšlenka mne tíží . Kdyby složenky chodily jak měli auto bych nechal i pojištěné a neřešil to ale takhle když už to musím řešit tak bych to vyřešil pro jednou a ušetřil si další řešení v budoucnu. Už minulou smlouvu kterou jsem zrušil přesunutím auta do depozitu (ano jsem vášnivým sběratelem vozů) jsem musel opět obvolávat a x hodin se marně snažil pokoušet dovolat na vaši infolinku abych se dozvěděl že složenka přišla omylem a ja tedy nic platit nemusím. Což je s podivem pokud mi dojde výzva k zaplacení. Proto ještě naposled žádám o pozitivní vyřešení mé žádosti . S přaním hezkého dne fantomas.
tak sem jim to poslal i s papírem origo s žádností. jestli mi to neakceptují okamžitě všechno ukončuju a všechno přehlásím k jiné pojištovně a unich už nepojistím nic....
tak sem jim to poslal i s papírem origo s žádností. jestli mi to neakceptují okamžitě všechno ukončuju a všechno přehlásím k jiné pojištovně a unich už nepojistím nic....
Kluci potřebuji radu. V pondělí jedu koupit vuz ( České Budějovice) tím pádem v SPZ ma C. Já tam chci mít A . Jak to tedy udělat kdy nahlásit ztrátu? Když v pondělí půjdeme na úřad v CB, nebo až to budu mít přihlášené na sebe, a jít až v Praze? Jo a jak je to s pojistkou? Stačí ta jeho zelená karta na přepis? Když tam budeme spolu?
ja nevim jak ty ale já když sem kupoval auto a přepisoval ho tak vždy problém veliký...ale jednou fakt jen jednoui
sem narazil na slušnou paní a byl přihlašovat a chtěla staré spz a já že je mám venku na autě že tam zaběhnu a ona " ok tak udělame že ste je ztratil ... vytáhla papír o ztrátě a hotovo dala nove spz a ja staré zhodil a zničil.... takže ono to jde záleží jak se tam u okýnka bude chtít....
Zrovna sem se vrátil z městské policie kde sem byl řešit parkovaní ( neměl sem za oknem před obecním uřadem ty papírový hodiny -stál sem tam 10 minut)povolené jsou zdarma 2 hodiny ... policajt po mně začal řvát a to doslova ! že mi dá 2tisíce tak mu říkam slušně ať na mně neřve ...on řve dál že ho nenechám domluvit...nasraný sem měl sto chutí mu jednu pěkně při*ebat (shodou okolností učastníka přes někoho znám on mně však ne... - vyhlášený alkoholik ! u Městské policie! - nechápu!!! ) sedl sem do auta a odjel nic sem mu neukazoval s prasatem se nebavím ... zajdu na služebnu kde byla slušná paní s kterou sem to domluvil a dal ji 100 Kč pokutu protože sem fakt ten hodinový talíř neměl což uznavám ale myslím si že za takovou blbost je 100 Kč maximálni částka kterou sem ochoten zaplatit už jen z lidské slušnosti, Takže je to o lidech... narazíš na hovado co se tak i chová a řve po tobě za nesmysl 2 000 Kč... takové ukřivděné chudáky co si musí někde na někom něco dokazovat bych vyhodil....

Zrovna sem se vrátil z městské policie kde sem byl řešit parkovaní ( neměl sem za oknem před obecním uřadem ty papírový hodiny -stál sem tam 10 minut)povolené jsou zdarma 2 hodiny ... policajt po mně začal řvát a to doslova ! že mi dá 2tisíce tak mu říkam slušně ať na mně neřve ...on řve dál že ho nenechám domluvit...nasraný sem měl sto chutí mu jednu pěkně při*ebat (shodou okolností učastníka přes někoho znám on mně však ne... - vyhlášený alkoholik ! u Městské policie! - nechápu!!! ) sedl sem do auta a odjel nic sem mu neukazoval s prasatem se nebavím ... zajdu na služebnu kde byla slušná paní s kterou sem to domluvil a dal ji 100 Kč pokutu protože sem fakt ten hodinový talíř neměl což uznavám ale myslím si že za takovou blbost je 100 Kč maximálni částka kterou sem ochoten zaplatit už jen z lidské slušnosti, Takže je to o lidech... narazíš na hovado co se tak i chová a řve po tobě za nesmysl 2 000 Kč... takové ukřivděné chudáky co si musí někde na někom něco dokazovat bych vyhodil....
U nás jsou MP taky šašci, známej překročil parkování na náměstí o 1.minutu a už musel na služebnu a zaplatit pokutu, někomu to asi udělalo strašně dobře, ale že kolem našeho jezdí i autobusy skoro 100km/h v obci, to policii naprosto netrápí...
Seat Toledo II. 1.9 TDI Signo
don: Půjdeš s pánem "převézt" auto v Budějovicích. Pak si třeba druhej den v Praze zažádáš, že jsi ztratil SPZ... Připrav si 400 Kč.
A ano, stačí i jeho zelená karta

- LiberaleMiguel2
Kdyby na mě nějaký příslušník, o kterém vím, že chlastá, začal řvát, tak okamžitě zapínám kameru a trvám na dechové zkoušce 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Ono celkově co leze za ksichty k MP mi připada jak banda sociálů se všema možnejma mindrákama. Když maj něco dělat schovavaj se pod mosty, ale jak stojíš kolem na chodníku už přiběhne lístečkovej buzerant 

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

v první chvíli mně napadlo že mu to pěkně spočítám ....
seženu jednoho jeho známeho který ho den před službou vezme na par piv a pěkně ho vožere a ja si ho pak na městečku najdu odplivnu si předním a až mně začně řešit zavolam pčr a trvám na dechove zkoušce....ale nemám na takový kravoviny čas...bohužel
se divím že vůbec provokuje ... má tam řešit cigany co dělaj venku bordel a ne lidi a ještě na parkovišti před obecním úřadem který je tam pro občany stejně jako to parkoviště. když by tam fakt někdo stál celý den neřeknu ale otravovat lidi co musí na úřad to je buzerace... na úřadě sem byl navíc jako doprovod přítelkyně a celkem asi 11 minut a nahoru sem šel jen kvůli tomu co tam vždycky sedí za na sociálce za cigány a podobné živly

Děkuju . Ceny se nemění evidenčka cca 350.- přihlášení 800.- nebo je ještě nějáké přelvápko?Joyride píše:don: Půjdeš s pánem "převézt" auto v Budějovicích. Pak si třeba druhej den v Praze zažádáš, že jsi ztratil SPZ... Připrav si 400 Kč.
a samozřejmě svoje pojištění = zelená karta, u nás na tom třeba trvali už i předtím a kopírovali si jí, jinde jim to bylo jedno, co sem tu od někoho četlJoyride píše:don: Půjdeš s pánem "převézt" auto v Budějovicích. Pak si třeba druhej den v Praze zažádáš, že jsi ztratil SPZ... Připrav si 400 Kč.
VW - Very Wonderful
Ceny stejný. Dokonce většinou evidenčka bejvá míň než 350. Já dělal včera za 250.don píše:Děkuju . Ceny se nemění evidenčka cca 350.- přihlášení 800.- nebo je ještě nějáké přelvápko?Joyride píše:don: Půjdeš s pánem "převézt" auto v Budějovicích. Pak si třeba druhej den v Praze zažádáš, že jsi ztratil SPZ... Připrav si 400 Kč.
Joyride: ted jsem někde četl, že se dájí dostat spz přímo v tom kraji, kde vuz kupuji, když si zažádám, a samozřejmě za poplatek. Tak uvidím.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jako mají na každém úřadě připravené značky pro všechny kraje? To je takové divné ne?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
don, marty: No tak to původně i skutečně bylo prezentovaný. Jenže pak někomu došlo, že ty spzky dojdou během krátký doby, takže pár dní po novym roce vypotili ten novej zákon o "ponechání původních SPZ".
Osobně si myslim, že ti je tam neposkytnou, ale zkus a dej pak vědět
Osobně si myslim, že ti je tam neposkytnou, ale zkus a dej pak vědět