iPhone 6

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
KRA

Re: iPhone 6

Příspěvek od KRA »

hattori_hanzo - HTC One (M7)? To Ti o tom zpomalení o Androidu řekl kdo? :smich2: :smich2: :smich2:

1. - Aby se Ti nesekal vergl, tak první věc by to chtělo se naučit vymazávat aplikace a né kliknout jen na uninstal.
2. - O mobil se chce starat a nenechávat tam blbosti typu staré fotky a zbytkové soubory z downloadu.
3. - By to chtělo dát do factory reset + delete all cache.
4. - Hlavní věc co je. Tak záleží jakou ROMku máš a kolik tam je systémových aplikací.
Jestli máš nějakou ofiko nebo upravenou. Kdybys měl origo Google Play Edition. Tak ten mobil bude lítat 10x lépe než teď.

Mám doma starý Samsung S1 který má 4 roky. A lítá furt stejně jak nový. Jen bohužel mám rozum a umím se o mobil starat.

A PRO INTELIGENTY KTEŘÍ TVRDÍ ŽE NOKIA ŽIJE TAK BOHUŽEL NEŽIJE. BUDOUCÍ MOBILY SE BUDOU JMENOVAT MICROSOFT
Stačí se podívat kolik microsoft propustil lidi z mobilní DIVIZE.
:kladivo: :kladivo: :kladivo:

Lamik

Příspěvek od Lamik »

proc nemuzu jen kliknout na uninstal? Tak to delam u nokie a furt to funguje :/ zase sem pozadu a delam neco spatne :/
Jsem to já jak zamlada :) Vaše L.A.M.A.

KRA

Příspěvek od KRA »

Jelikož to je úplně samé jak u Windows na PC.. Některé programy nechají zbytkový bordel v složce.

U Androidu si před vymazáním aplikace musíš smazat Cache a kliknout na položku Mazání dat. A až pak na Uninstal. To zabrání tomu abys neměl mobil plný zbytečných souborů. (A aby někdo pak neplakal že má rok telefon a seká se mu) :kladivo: A vlastně za to může Android jelikož to je vlastnost systému :lol: :lol: :smich2: :smich2: :kladivo:

Jord píše:jinak k LG - g3, naprostá pecka :) http://www.alza.cz/lg-g3-d855-shine-gol ... 586889.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ale zase pouze papírově, v ruce jsem to zatím neměl
Proč papírově? Je to top telefon. A za ty prachy neseženeš lepší. Mám ho od začátku prodeje a neměnil bych.

walish

Příspěvek od walish »

Já nevím, ale třeba Xiaomi Mi4 je minimálně vyrovnaným konkurentem za lepší cenu.

EDIT: A to jsem ještě zapomněl na OnePlus One
Naposledy upravil(a) walish dne 27 zář 2014 17:18, celkem upraveno 1 x.

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

KRA: A teď mi teda vysvětli, proč bych měl takový mobil chtít ? To je jako koupit auto, u kterého při každém tankování musím měnit aji olej a rozvody, jinak zadřu motor :lol:

A k té Nokii.... Bavme se teda o Lumiích, je jedno, jesti z Finska nebo Redmondu, s každou generací jsou to lepší a lepší mobily 8) které rozhodně netrpí, ani po letech, žádným zahlcováním. Kliknu Odinstalovat, aplikace okamžitě zmizí z Menu a víc se nestarám :-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

KRA píše:A vlastně za to může Android jelikož to je vlastnost systému :lol: :lol: :smich2: :smich2: :kladivo:
Vlastně jsi popsal že je to přesně tak :roll:

K těm bodům:
1. To uninstal je tam teda proč? Abych se musel srát s každou aplikací kterou chci odinstalovat?
2. Stará fotka je blbost? Když něco vyfotím chi to v mobilu mít do té doby než se rozhodnu smazat to já, ne že o tom bude rozhodovat chod systému. K těm souborům snad nemá ani cenu psát.
3. Telefon si nastavim jednou když ho koupim, proč ho pak mám celej mazat aby fungoval, a nahrávat všechno nastavení zpět?
4. To si koupim telefon za 15k abych pak někde z netu stahoval ROMky?

:lol: :smich2: :smich2: :kladivo:

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

to sou hněty tady, hlavně se každému vysmát jak má napíču tydlyfón a vychválit ten svůj do nebes :lol:

já si na tu údržbu androidu jednou za půl roku udělám, a dělám ji většinou když si nemám na hajzlu co číst 8)

janos666

Příspěvek od janos666 »

TAK se nehádejte kdo má lepší telefon a uzavřete to tak že Android je na pikaču a hotovo :lol: :lol: . Proste u jabka a u nokie (Lumie) zvládly ten systém odladit líp. Je to přeci na hlavu abych si kvůli tomu ze chci aby mi bežel systém svizne musel kupovat bud top model a nebo kazdou chvili se hrabat v systému a slozite odinstalovat nejakou aplikaci a nebo se zbavovat starých fotek (to me fakt rozsekalo :D ) proc to proste nejde jednim kliknutim a hotovo?
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

Shrňme to tak že android jako jediný je odvozenina plnhodnotného OS z PC a ne žádná ochuzená jebka do mobilu :lol:

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Kdyz si koupim telefon za Xtisic tak chci aby fungoval už z výroby a ne abych se v něm musel hrabat a měnit ROMky... Chápu ze některé to baví a ze cisty android muze fungovat dobře ale já si koupim lumii a funguju, nehrabu se v tom a od výroby je to porad stejne svizne...

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

^ a přesně tohle chce 99% lidí a stejně si kupují Androidy jak šílení a nadávají na to jak špačci :lol: a je jedno, jestli je to TOP model nebo nějaký levný shit, ten rozdíl je pak akorát v tom časovém intervalu než se to zasere....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

a pak je 3. skupina - uživatelé applu, ti jsou spokojení a držej hubu..tím bych to uzavřel :lol: :lol: :lol:
...

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mě se to nerozesralo ani na 3GS ani na 4ce ani na 5S.. ano,jsem spokojen
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já myslim že ta třetí skupina až tak extra spokojená není. Když jsem v práci začínal, prakticky všichni měli iPhone. Dneska jsou to tak dva tři a zbytek má Samsung, Sony, LG apod. Takže asi až tak spokojený nebudou.

Btw aby jsem si rozuměli, tak i když to tak možná vypadá, tak jsem se nikdy nesnažil nikoho přesvědčovat, aby koupil nokii. Co tu píšu je jen můj osobní názor a je mi celkem ukradený za kterej telefon lidi svoje peníze utratí 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

KRA píše:hattori_hanzo - HTC One (M7)? To Ti o tom zpomalení o Androidu řekl kdo? :smich2: :smich2: :smich2:

1. - Aby se Ti nesekal vergl, tak první věc by to chtělo se naučit vymazávat aplikace a né kliknout jen na uninstal.
2. - O mobil se chce starat a nenechávat tam blbosti typu staré fotky a zbytkové soubory z downloadu.
3. - By to chtělo dát do factory reset + delete all cache.
4. - Hlavní věc co je. Tak záleží jakou ROMku máš a kolik tam je systémových aplikací.
Jestli máš nějakou ofiko nebo upravenou. Kdybys měl origo Google Play Edition. Tak ten mobil bude lítat 10x lépe než teď.

Mám doma starý Samsung S1 který má 4 roky. A lítá furt stejně jak nový. Jen bohužel mám rozum a umím se o mobil starat.

A PRO INTELIGENTY KTEŘÍ TVRDÍ ŽE NOKIA ŽIJE TAK BOHUŽEL NEŽIJE. BUDOUCÍ MOBILY SE BUDOU JMENOVAT MICROSOFT
Stačí se podívat kolik microsoft propustil lidi z mobilní DIVIZE.
:kladivo: :kladivo: :kladivo:
Vidis a presne proto mam iPhone abych tydle blbosti nemusel resit...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Mě je upřímně jedno jak se bude ten telefon jmenovat. Pokud se jim podaří navázat na to co nokia začala, nemám problém s jiným názvem. Jen se bojim že to dojebou...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

tu G3 32gb už jedu třetí den a zatím spokojenost 8) přechod s hd na qhd je lahůdka pro oči 8)
starej note II už chtěl po dvou letech vyměnit a nic lepšího jsem nenašel, ios i wp jdou mimo mě... čekal jsem na cenu note 4, ale tou ho u mě pohřbili :cry:

a k iphonu... 5S mi přijde hezčí, 6 se mi z obrázků vůbec nelíbí, ale chápu, že když má doma někdo ipad, mcbook a jede na ios resp osx tak si asi nebude kupovat android ani wp, že už má ve výběru novýho telefonu celkem svázaný ruce je věc druhá

btw. s tím qhd už se dá kloudně koukat i do krabičky :lol: a né že je to jenom honění trika na 5,5" :D
Přílohy
IMG_9298.jpg
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

co to je ta krabička?

PS: už prodáváš Hondu? :-)
Japonci na konci

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

krabička je Cardboard VR :D https://cardboard.withgoogle.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

taková blbinka :D strčí se do toho mobil a přes aplikace to je taková jednoduchá virtuální realita
akorát to chce kvůli těm čočkám jemnej display, aby nebyl vidět rastr 8) hd je do toho slabota, i retina iP 5S není žádná sláva

s hondou to vypadá na jaro :D
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

xenon04 píše:krabička je Cardboard VR :D https://cardboard.withgoogle.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

taková blbinka :D strčí se do toho mobil a přes aplikace to je taková jednoduchá virtuální realita
akorát to chce kvůli těm čočkám jemnej display, aby nebyl vidět rastr 8) hd je do toho slabota, i retina iP 5S není žádná sláva

s hondou to vypadá na jaro :D
Tak to budu muset vyzkouset :-D

S Hondou se hlasim, po zime si chce manzelka obnovit vozovy park :-)
Japonci na konci

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

do fronty, do fronty.. :lol: :lol:
...

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Jak dlouha je ta fronta a bude se licitovat? :-D
Japonci na konci

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Jord píše:Libor: pokud chceš poslouchat v dnešní době, cloudových služeb na veškerou hudbu, FM radio na telefonu, tak si nekupuj smartphone..jednoduchý jak facka :lol:
A na cloud si uložím i zítřejší zprávy nebo fotbalový zápas?? :lol: To jsem nevěděl že Apple už věští budoucnost. Prostě ne vždy jsem v dosahu rychlých dat a jiných komunikačních prostředků,takže rádio mi přijde celkem fajn. Jenže absencí fm rádia apple tahá z lidí další peníze za lic poplatky ke skladbám atd.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

2x co jsem potřeboval rádio, jsem si ho našel online :lol: Ale je fakt, že rádio by to mít mohlo, za ty prachy..ikdyž ho asi nevyužiju.. ale ostatní třeba ano
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Je tady nekdo znaly, kdo mel v ruce nebo pracuje s telefony a doporucil by favorita z teto čtyřky:

Samsung Galaxy S5
HTC One M8
Nokia Lumia 930
Sony Xperia Z3

Budu prechazet z Nokie E5 . Jedna se mi o kvalitni fotak/videa, aplikace, rychlost telefonu,vydrz baterky, velikost hdd pokud nejde pouzivat karty,velikost a odolnost proti odreni,poskozeni....
Audi Coupe Quattro

kony5

Příspěvek od kony5 »

měl sem x "topmodelů" od androidu ... asi tak 6 běž do nokie s windows....věř mi :D a nebo si kup mobil za 3jku protože až ti jednou spadne výjde to levnějc ...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

no a nejaky vyhody/nevyhody k te Nokii a vyhody/nevyhody a vytky k TOP modelum Androidu?
Audi Coupe Quattro

SomČarovný

Příspěvek od SomČarovný »

Být Tebou šel bych taky do té Nokie. Líbí se mi to uživatelské prostředí, ikdyž trvá než se v něm zorientuješ, ale jak si zvykneš tak je to paráda. Je docela rychlá a příjde mi i dost odolná.

Nejsem odpůrce androidů, ale jejich pracovní prostředí se mi nelíbí a to jak tady někteří píšou že se dá krásně rozšiřovat a vylepšovat, tak sorry ale když do telefonu investuju, tak chci aby už měl všechno co chci a fungoval tak jak má a né abych si s ním musel ještě půl roku hrát aby bylo vše ok.
7GTD

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Jak poznam ze telefon je urceny pro CR trh?V infu to neni nikde napsano. Protoze kdyz vidim ty rozdily v shopech v ruznych modelech, ktery stoji na czc.cz treba 10 990 a jinde treba na 8 930...
Audi Coupe Quattro

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

Buď podle té ceny nebo musíš napsat přímo prodejci, nebo až příjde podle návodů, přednastavenýho jazyku, já je mám v PL. Každopádně u lumie která je z EU distribuce platí mezinárodní záruka takže šedivky se nemusíš bát.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“