Přepis auta - polopřevod od 1.1.2015
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přepis auta - polopřevod od 1.1.2015
co to dokladani aut v depozitu? uz ste tam nekdo byl?
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Tak i já se přidám a napíšu čerstvou zkušenost.
Dne 28. února jsem zakoupil vůz z Kolína (já jsem z Kroměříže). V den koupě mi byl předán automobil včetně kompletní dokumentace. V následujících dnech jsem si u sebe sjednal povinné ručení, udělal evidenční kontrolu a nechal ověřit plnou moc. Následovně jsem veškeré dokumenty poslal prodávajícímu a teď čekám na přepis a následné zaslání dokumentů zpátky. Snad to nějak klapne.
Mohu se zeptat? Jak si myslíte že budou reagovat Policisté, když mě teď zastaví a já mám veškeré dokumenty pouze okopírované... Prodávající si musel naplánovat volno v práci a to má až v pondělí a já potřebuji s autem jezdit. Díky
A jinak se přidávám k názoru, že nový systém je na P..u
Dne 28. února jsem zakoupil vůz z Kolína (já jsem z Kroměříže). V den koupě mi byl předán automobil včetně kompletní dokumentace. V následujících dnech jsem si u sebe sjednal povinné ručení, udělal evidenční kontrolu a nechal ověřit plnou moc. Následovně jsem veškeré dokumenty poslal prodávajícímu a teď čekám na přepis a následné zaslání dokumentů zpátky. Snad to nějak klapne.
Mohu se zeptat? Jak si myslíte že budou reagovat Policisté, když mě teď zastaví a já mám veškeré dokumenty pouze okopírované... Prodávající si musel naplánovat volno v práci a to má až v pondělí a já potřebuji s autem jezdit. Díky
A jinak se přidávám k názoru, že nový systém je na P..u
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No 28. února si auto asi nekoupil, pokud nepíšeš z budoucnosti
Každopádně asi se to moc policii líbit nebude, ale jak to u takových věcí bývá... záleží na koho narazíš.

Každopádně asi se to moc policii líbit nebude, ale jak to u takových věcí bývá... záleží na koho narazíš.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Jirka.Kolouch
Záleží, kdo tě vyhmátne...
Nicméně mě zastavili několikrát, měl jsem pouze zelenou kartu na sebe, kopii kupní smlouvy a kopii velkého TP a dalo se vždy domluvit ( a to to bylo ještě za systému před 1/2015)
Nicméně mě zastavili několikrát, měl jsem pouze zelenou kartu na sebe, kopii kupní smlouvy a kopii velkého TP a dalo se vždy domluvit ( a to to bylo ještě za systému před 1/2015)
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mě otázka, co mi udělají na procvaklý TP?
Auto pujde nejspíš na díly, ale ještě by nějakej bordel mohlo odvozit než se to v červnu samo vyřeší - proto nechci dohlašovat. Čekám spíš, že se to PČR líbit nebude než mávnutí rukou a dobrý...
Auto pujde nejspíš na díly, ale ještě by nějakej bordel mohlo odvozit než se to v červnu samo vyřeší - proto nechci dohlašovat. Čekám spíš, že se to PČR líbit nebude než mávnutí rukou a dobrý...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
neco malo sem tady procetl ale stejne se poptam jeste znovu
, o vikendu pojedu na Olomouce kupovat ctyrkolku na papirech, jsem od Pardubic . pokud bych se domluvil s prodavajicim na one plne moci na prevod ktery by provedl on bez me pritomnosti je mozne tu plnou moc nechat overit u nas nez vyjedu ?? At nemusim hledat v Olm. postu . Pri koupi bych ve smlouve uvedl ze me prodavajici predava i veskere doklady o registraci , ja bych dorazil domu , udelal evidencku , zaridil povko a obratem zaslal doklady zpet prodavajicimu a od by dokoncil prevod na me
. je to takhle mozne? proc bych me tu plnou moc nechat overovat az na miste urceni kdyz staci overit muj podpis . Prosim poradte 

Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Plnou moc můžeš ověřit kdekoliv, je jedno jestli v Olomouci nebo v Pardubicích. Potřebovat ji bude až prodávající při přepisu, także stačí mu ji poslat až potom s těmi doklady, evidenčkou, zk.
Seat Toledo II. 1.9 TDI Signo
v plné moci musíš mít napsané jeho iniciály aby to mohl přehlásit, ale když mu budeš posílat techničáky, tak k tomu přidáš i tu plnou moc jak píše nademnou VWG, takže to je jedno, ne? 

Prelouskal jsem to tady cely,ale stejne se radsi jeste zeptam.Kupuju v nedeli E46,je v poloprevodu na Jardu,Jarda to nedohlasil,prodal Emilovi,ten to prodava me.
K prihlasenii tedy staci smlouva mezi Jardou a Emilem,a Emilem a mnou plus evidencka a pojistka,tak jako za starejch casu.A dohlasit to muzu v Praze,kdyz to ma CB znacky.
K prihlasenii tedy staci smlouva mezi Jardou a Emilem,a Emilem a mnou plus evidencka a pojistka,tak jako za starejch casu.A dohlasit to muzu v Praze,kdyz to ma CB znacky.
R33 GTST Mspec2 '97
Mickael: Jo, všechno co napsal, souhlasí
Pokud by dělali problémy, napiš si fiktivní smlouvu mezi Jardou a tebou a taky to funguje

Pokud by dělali problémy, napiš si fiktivní smlouvu mezi Jardou a tebou a taky to funguje

diky za reakce
, jeste me neco napadlo ale pokud to dobre chapu tak to tak nejde ale stejne se poptam , pokud by prodavajici zplnomocnil mne , ze bych ja resil prevod az u me na urade , proste bych na miste sveho bydliste to komplet prehlasil z prodavajiciho na kupujiciho (mne). Je to takto mozne nebo bohuzel ne ??

prodavajici te jako kupujiciho muze zplnomocnit, ale ty si musis obehat papiry u neho na urade, nikoliv u sebe. Na svem urade = "kupujiciho" zadne auto neprihlasis, dokud neprijde novela novely 

mockrat diky
, za objasneni toho bordelu co ty telata udelaly
takze po domluve a te plne moci zkusim prodavajiciho zneuzit aby to zvladl i za me 

základem tohoto sprasku je nastavit novou - jedinou bezproblémovou cestu
a to
dealer - nákup nového vozu
ekologická likvidace
a pak se to opakuje
a to
dealer - nákup nového vozu
ekologická likvidace
a pak se to opakuje

vzdělání není zárukou inteligence
Hoši, vážná věc
Existuje teda nějakej způsob, jak neplatit za nový značky? Chápu, že jdou ztratit nebo poškodit. Ale někdo tvrdí, že se za neplatí za odcizené. Co je na tom pravdy?
Díky
.

Existuje teda nějakej způsob, jak neplatit za nový značky? Chápu, že jdou ztratit nebo poškodit. Ale někdo tvrdí, že se za neplatí za odcizené. Co je na tom pravdy?
Díky

Žádná, za nový sem platil kdysi 400Kč, vim, že to bylo o půlku levnější jak přepis 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jj, stojej 400 + 50 Kč za změnu. Nechce se mi 

ale za kus ne ? minulej tejden sme byl na uřadě a chtěli 850kč za obě
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
Už jste někdo kupoval auto z bazaru? Jako to tam teď funguje?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
normálně, dáš zálohu a podepíšeš jim plnou moc, bazar udělá evidenčku s přihláškou a pak si můžeš přijet s doplatkem za auto + bakšiš za přepis
odtah od 7kč/km 731810210
Jo normálně, pokud jsi z druhého konce republiky, tak by byl pěknej vopruz jezdit pro auto nadvakrát a ještě riskovat, co ti s tím autem po tom složení té zálohy kdo udělá.
Seat Toledo II. 1.9 TDI Signo
A jakpak je to u vás se zelenou kartou? Já se ptal,a bylo mě řečeno že je zajímá pouze platnost toho dokladu.Na koho je psaná je nezajímá.
Ne, jsou dvě kila za značku. Já už je měnil, 450 Kč za obě. Jen mě zajímalo, jestli to jde obejít, ale evidentně nejde.
rejchy: Z vlastní zkušenosti je zajímá jen platnost.
rejchy: Z vlastní zkušenosti je zajímá jen platnost.
u nás to báby naopak kontrolujou a ještě si to ofocujou, onehdá sem kvůli tomu musel znovu na ouřad 

VW - Very Wonderful
zelená karta stačí jestli je platná, takže klidně může být i toho prodávajícího 

vidiš a u nás nestačí, tak nešiř fámy 

VW - Very Wonderful
Rudi, kam chodíš na dopravku v Praze? Tohle prostě nechápu, zatím všude stačila zelená karta prodávajícího a žádný problém. 

v Praze nikam, u nás na drsným severu jedině přímo na danou osobu, jinak to neudělala a vždycky si jí kopíruje 

VW - Very Wonderful
tak to bych tu úřednici poslal někam, protože auto nemusí být pojištěné na vlastníka
třeba přítulka má pojistku napsanou na bráchu a v TP je napsaná ona
takže žádné fámy se nekonají 

Docela přehledně je to vysvětleno Přepis auta od 1.1.2015
Každopádně souhlasím, že je to vrchní kravina. Jak zde někdo zmiňoval, tak je to směrované ke konzumnímu koloběhu :/
Každopádně souhlasím, že je to vrchní kravina. Jak zde někdo zmiňoval, tak je to směrované ke konzumnímu koloběhu :/