A v čem je problém? Dám ti radu jakou jsem dostal já: Nemusíš sem chodit a číst toAngličák píše:A furt dokola jak u blbejch

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A v čem je problém? Dám ti radu jakou jsem dostal já: Nemusíš sem chodit a číst toAngličák píše:A furt dokola jak u blbejch
woodys píše:Odpůrci zákona tady píšou ať nekuřáci sedí doma, když jim to vadí. Ale proč nesedí oni doma a tam si mohou hulit jak chcou. Tam jim to nikdo nezakazuje a nekuřákům to vadit nebude.
A jinač souhlas s Ritchma ať tu napíše někdo důvod proč kuřák si nemůže jít zakouřit ven, to přeci nikdo nezakazuje.
Kein píše:woodys píše:Odpůrci zákona tady píšou ať nekuřáci sedí doma, když jim to vadí. Ale proč nesedí oni doma a tam si mohou hulit jak chcou. Tam jim to nikdo nezakazuje a nekuřákům to vadit nebude.
A jinač souhlas s Ritchma ať tu napíše někdo důvod proč kuřák si nemůže jít zakouřit ven, to přeci nikdo nezakazuje.
Protože o tom kdo bude sedět doma si rozhoduje majitel hospody.
Já jsem naopak naprosto vyrovnaný - k životu žádnou berličku v podobě jakékoli drogy nepotřebuji. V místě kde sedí jedinci bez vůle,smrdí jako "úkáčko" se žlutými prsty a červeným nosem mne opravdu neuvidíš. Jezdím na soukromou farmu,kde o kuřáka nezavadím,kde vyrábí vlastní pivo atd. tvrdy alkohol takřka nepiju - v 93 jsem si z USA přivezl gallon J.Daniels a ješte tam cca litr mám,většinu stejně vypily navštěvy. Mně kuřáci v hospodě nevadí. Vadí mi tam,kde mají už ted zakázano kouřit. Kvuli ovzduší jsem se odstěhoval z Prahy na čerstvý vzduch. Bohužel ani na menších městech už to není co bývalo a tak jsem začal v tichosti skupovat jednu malou vesnici. Spoustu věcí neovlivním,ale to jak žiju ano. Každý by měl začít u sebe.Breakthru píše:...a nevyrovnaní jedinci jako Libor a další fanatičtí nekuřáci ať si třeba pláčou, že pojdou na plicní choroby a smrdí jim hadry, protože chodí do míst, kde se kouří...
A tím máš namysli?woodys píše:Kein píše:woodys píše:Odpůrci zákona tady píšou ať nekuřáci sedí doma, když jim to vadí. Ale proč nesedí oni doma a tam si mohou hulit jak chcou. Tam jim to nikdo nezakazuje a nekuřákům to vadit nebude.
Protože o tom kdo bude sedět doma si rozhoduje majitel hospody.
Jenže stát schválí, jestli tam ta hospoda bude.
Někdo ti snad musí schválit, že tam tu hospodu můžeš provozovat.Kein píše:woodys píše:A tím máš namysli?Kein píše:
Jenže stát schválí, jestli tam ta hospoda bude.
To co si napsal nemá naprosto žádnou souvislost a nedává to ani smysl.Taboo píše: S prominutim, to je porad dokola. Jako se ptat jak velky problem je pro nekoho slapnout na brzdy a dat ti prednost v jizde kdykoliv se tobe zachce projizdet krizovatkou na cervene svetlo, pro ktere ty "nemas pochopeni". Kazdy, kdo ma zelenou ti prece musi ustoupit aby ty jsi mohl vsema krizovatkama projizdet bez jakehokoliv omezeni. Kazdy by mel kvuli tobe zvedat zadek a jit kourit ven jen proto, ze tobe se zachtelo zavitat do kuracke hospody a vymahat si, aby se tam nekourilo. Mozna by se mely kuracke hospody nabarvit zvenci na cerveno a nekuracke restaurace na zeleno. Ja proste nevim, jak to tem utlacovanym nekurakum vysvetlit..![]()