Telemark skiing

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Odpovědět
m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Telemark skiing

Příspěvek od m.artty »

Umí to někdo? Vypadá to dobře, ale bude to nejspíš dost fyzicky náročné.

https://www.youtube.com/watch?v=WebwrYZR5Tw" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Ultima

Re: Telemark skiing

Příspěvek od Ultima »

Bude to náročné jak prase, vypadá to úchylně a zajímalo by mě jak je řešené nouzové floknutí a zda nějakou extrémní situaci to vázání udrží/vydrží...

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

ono to vázání má v patě zobáček, takže když se postavíš na celou nohu, tak můžeš zabrzdit normálně. Náročné to je fest a hlavně je tohle vázání/lež pěkně drahé. Tohle není na klasický sjezd, ale na tůry na horách a tenhle sjezd je jako bonus po tom vylezeš po svých na Mont Blanc
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

To nejsou skialpy... tohle je ještě jiné. Drahé to je taky jak kráva, už jsem na to koukal....no nechal jsem si zajít chuť, už takhle mám koleno po úraze z normálních lyží :lol:

Když už jsme u těch lyží, tak něco vtipného.... kdysi Olympijská disciplína :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=fvk4PpFORD4" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Odpovědět

Zpět na „Video“