Začínám uvažovat o nějakém malém autě do města, co mi bude stát v Praze před barákem a nebudu o něj muset mít strach. Požadavky nejsou téměř žádné - jen nízké provozní i pořizovací náklady. Jinak mi stačí volant a sedačka, když bude díra na 1 DIN rádio, je to plus
Na co jsem zatím koukal...
Opel Corsa B
Fiat Seicento, Cinquecento, Uno
Peugeot 106, 205
Zatím jsem ve fázi uvažování, takže na konkrétní inzeráty je času dost, zatím stačí jen nápady případně doporučení motorizací (jezdit bude jen po městě a velmi blízkém okolí - dálnice ne, dlouhé cesty ne).
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
crocjirka píše:a co treba ibiza? nebo fabka? nebo polo..
To už je asi zbytečné. Omegu si určitě nechávám na normální cestování. Tohle "miniauto" bych rád jen na cestování po Praze za prací a sem tam sjet na nákup - nic víc od toho nechci.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
co Fiat Punto? co si pamatuju tak díly bývaly za sranda cenu, benzíny jsou prý poměrně živé (ale to nevím, měl jsem naftu) a rozměrově je to pořád prcek
Na toto mam doma feldu. Dily zadarmo a na litani do obchodu super. potřeboval jsem tažne a felda byla skoro levnější než tažné na rapida . Samo že jsem sehnal zachovalou s najetýma 52 tis km.
benzíny se mi zamlouvaly dost. Bavím se tedy o modelu do roku 1999, měl jsem 1.1 55koní a jelo to líp jak fábie 1.4mpi, kterou teď má přítelkyně, vlastnil jsem i sportinga 1.6, jídzní vlastnosti super, ale vyšší spotřeba, takže do města zbytečnost. Půjčenou jsem měl i tu zmíněnou 1.2 60koní a podle mě nej volba do města. Žádná chcíplina to není a provozní náklady nulové
mam na sklade jedno clio .... uz chuderka rok stoji v garazi
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
daihatsu coure mala pojistka, malá spotreba, lehké živé.....
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Kane13 píše:Je vtipný, jak tady skoro každej hájí svoje... kup si Punto
ja coure nikdy neměl
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
hele a co treba hiunday coupe? porad o tom slysim jak je to bozi kara... co podela kazdeho frajera... a zpracovani je suprt trupr, nezereto a proste je to nej auto na svete.. a budes DK i kdyz to ma jen predohrab..
Děkuji za tipy, je toho celkem dost na co jsem ještě nekoukal
Za deset let najeto na corse 100tkm, krome beznych věci jako je olej, brzdy, vyfuk, sem tam čep a 2x čidlo oleje se menil jednou homokinetak a starter, nic vic.
Jde o motor x10xe, rok výroby 98, průměr kolem 5 litru.
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Určite Corsa B, klidne aj diesel 1.5D alebo 1.5TD. Ja som mal 1.5TD není to moc dynamické ale spotreba pod 5 v meste.
Alebo feliciu, favorit ... Feldu kúpil teraz otec na takéto denné jazdenie do práce a tie diely sú smiešne lacné a žere to tak 6 na 100
Kamarad prodava Corsu B 1.5D za buraa, celkem slusna, odeme nedavno novej altik, beznej servis ale urcite bude treba, moc se tomu nevenoval. Jestli mas zajem, zjistim.
Ja budu tro hu odlisnej, ikdyz mam korejce (coz kazdej vi) a uz i japonce (JDM neasi, musel jsem to okusit ), tak nic staryho z tyhle produkce bych nekoupil ani s kudlou na krku.