Ty woe jakou podpultovku? Jak by to melo byt oznaceno? Tohle me hlava nebere, mozna by si to chtelo zjistit fakta nez zacnu na prodejce plivat... Treba Tom se evidentne dlouho na speedpro nekoukal...
1. Dejte si zobrazit treba zminene volanty ci sedacky na speedpru. Kamil tam ma jak cinu pod svou znackou speedpro, pak tam ma cinu pod znackama jako GP race, ale zaroven je tam cely sortiment OMP, Sabelt a Sparco. To same ve volantech. Pak uz je to jen o gramotnosti toho kdo si co vybere a co si o tom zjisti...
2. Rada mladych lidi kolem me kupuje v cine, ale pak se divi, ze moje origo SJCAM 4000 wi-fi kamera ma o rad lepsi fotky a obraz. Aby taky ne, kdyz je net plny fejku s jinym/horsim cipem

Tohle ale jde spolehlive odhalit dle videi na youtube a holt je treba se smirit s tim, ze cinan uz kopiruje i cinana a Evropa s tim neudela vubec nic...
3. Treba ted jsem si kupoval do zalohy Facet pumpu a mohl jsem jit do origa za 1600,- ale nakonec jsem vzal cinu za 600,- tvarici se jako origo vcetne oznaceni, loga a radoby hologramu, protoze jako zaloha pripadne poruchy origa bude v kufru stacit. A to se da jeste najit vic variant vnitrniho provedeni, nektera funkcni, nektera uz mene...
Fejky diky cine budou, mnohdy i s napisem made in italy na volantu neb tam nic neni nemozne, ale nejde z toho vinit prodejce... On to za origo alespon v pripade speedpra nevydava, pouze jen pise to co je na krabici. Pak uz je to o gramotnosti jedince zda pozna ci nepozna fejk, pripadne se muze zeptat... Cekat ze Sparco volant za 1500,- bude origo muze jen laik v oboru a nebo blbec...