Speedpro - Fake nebo Originál?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Speedpro - Fake nebo Originál?
Mne nejvice fascinuje ta naprosta nezodpovednost jak tech cinskych vyrobcu, tak tech prodejcu tech napodobenin a take tech kupcu, kteri vedome ty kopie pouzivaji (a v pripadech, kdy ti kupci ani nevi, ze pouzivaji levne napodobeniny a veri, ze jim byl prodan original, je ta nezodpovednost ze strany tech prodejcu na mnohem vyssi urovni). To, ze si nekdo znici turbo pomoci cinske napodobeniny znackoveho BOV anebo roztavi pisty po selhani cinske kopie znackove wastegate je jedna vec - a nikdo pri tom vetsinou neprijde o zivot, ale pokud se nekomu roztristi za jizdy kolo, selzou brzdy anebo praskne volant, tak uz to muze byt nekde uplne jinde a muze to odnest jak sam, tak i spousta nevinych lidi. Ta naprosta nezodpovednost ke svemu a/anebo jinym lidskym zivotum ve jmenu vydelani anebo usetreni nejakych penez (ktere ty zivoty anebo zdravi zpet nekoupi) je pro mne naprosto absurdni. 

IQ stylingem nenahradis.
- LiberaleMiguel2
Ono hlavně v době založení tohohle topicu bylo u toho shitu za 1500 na webu napsáno Volant SPARCO
asi to tu Kamil čte nebo ho někdo informoval

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
vsak jsem psal, hloupemu napovez a blbeho kopni... Kdyby jsi opravdu cetl co jsem psal, tak jsem daval odkaz na origo volant co maji v nabidce. Ke zbytku vytrzeneho z kontextu se nema cenu vyjadrovat...Beaver píše:Ne ne, musíš se jich zeptat a pokud to fejk bude, tak se s nima můžeš případně domluvit a oni ti objednají originál
Taboo: A to si predstav, ze nektere fejkove veci jsou i srovntelne a nebo dokonce i kvalitnejsi nez original... Jak jsem psal, chce si to danou vec nastudovat.
Liberal: Puvodi link jsem nevidel, nefungoval uz pri mem prichodu a je divne, ze by dana vec byla za pulku, kdyz ted stoji 750,-
No tak teda kopnu toho blbého, protože ty evidentně moje příspěvky taky nečteš - je fuk, že má v nabídce i origo volanty, když spolu s nima jsou tam kopie se stejným logem. Je to vlastně naopak docela zákeřné, protože to může navodit dojem, že ty levné jsou prostě jen nějaká nižší řada.Tuner#2 píše:vsak jsem psal, hloupemu napovez a blbeho jako ses ty kopni... Kdyby jsi opravdu cetl co jsem psal, tak jsem daval odkaz na origo volant co maji v nabidce.
No a kolové šrouby a matice mezi takové věci určitě nepatří (a na začátku jsem zrovna vyjadřoval podiv nad tím, že Speedpro má v nabídce fejkové RAYS matice, které nemlich ty samé člověk najde na alibabě).Tuner#2 píše:Taboo: A to si predstav, ze nektere fejkove veci jsou i srovntelne a nebo dokonce i kvalitnejsi nez original... Jak jsem psal, chce si to danou vec nastudovat.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Ja bych si to sice predstavit chtel velice radTuner#2 píše:Taboo: A to si predstav, ze nektere fejkove veci jsou i srovntelne a nebo dokonce i kvalitnejsi nez original...

Ja ti ale nechci nijak krivdit (protoze te mam rad

IQ stylingem nenahradis.
Taboo: Treba feke kabelu pro Hi-Fi aplikace jsem mel v ruce nekolik a i na aparatu slozeneho s Accuphase komponentu a repro Sonus Faber jsme nic nepoznali. Slo o plagiaty Audioquestu. Nebo mnou zmineny Facet. Mam uz druhy original od Krenek motorsport za tehdy cca. 1600,- a tomu prvnimu lehnul popelem plosnak. Rozebral se, vydlabal z peny (je zality kvuli vibracim) ale bohuzel se nepodarilo uz identifikovat zpeceneho svaba. S elektrikou v aute jsem nic nedelal a ten druhy drzi. Kamarad zkusil vzit vice fejku, rozebral je a nektere meli jinak resenou pruzinku s membranou, ale nasel i takovy, ktery je jako origo. Ty Facetky uz jezdi nejaky ten patek v autech a zatim bez problemu. Rozdil ceny vice jak dvojnasobny...
Jak uz jsem psal, taky jsou me fejky proti srsti a cloveku to ztezuje nakup, kdyz pred kazdym musi patrat co a jak, ale cinany asi nezmenime. Pak jsou jeste pripady, kdy se daji veci koupit za 1/3 ceny a pritom jde o origo vyrobek. To si takhle nanosi domu cinan sluchatka po soucastkach a slozi a prodava je. Jsou takhle zname pripady u sluchatek Sennheiser, ale jsou taky fejky s jinym magnetem a membranou a to je zvukove pruser proti origu. Takze asi tak, v obchode jsem byl 15 let, neco jsem za tu dobu potkal...
Jak uz jsem psal, taky jsou me fejky proti srsti a cloveku to ztezuje nakup, kdyz pred kazdym musi patrat co a jak, ale cinany asi nezmenime. Pak jsou jeste pripady, kdy se daji veci koupit za 1/3 ceny a pritom jde o origo vyrobek. To si takhle nanosi domu cinan sluchatka po soucastkach a slozi a prodava je. Jsou takhle zname pripady u sluchatek Sennheiser, ale jsou taky fejky s jinym magnetem a membranou a to je zvukove pruser proti origu. Takze asi tak, v obchode jsem byl 15 let, neco jsem za tu dobu potkal...
Tuner: srovnavat kabely a sluchatka treba s matkama a pasama? Mas pravdu v tom, ze i jedna fabrika vyrabi stejny vyrobek pod jinyma znackama a cena se pohybuje klidne i v nulach (viz trafa, relatka, stykace, atd. kde jsem pracoval). Vyrobi to stejna zenska, stejny stroje, projde to stejnou kontrolou a rozdil je jen v logu, ktere vyflusne jina popisovacka a v potisku krabky. A ani to nemusi nosit domu Cinan. "nocni vyroba" v Cine je taky dost znamej pojem a celkove se nikdo s tebou nebude asi hadat. Problem je, kdyz nekdo prodava kopii neceho na cem zavisi zivot, kde ta technologie opravdu ma vyznam. Viz matky z jineho materialu, viz pasy co se pri nehode neroztahnou (protoze to ťaman šil z obarvene zaclony a pak na to dal napis Takata), atd. atd. Drive co jsem jezdil na minicrossce, tak znamej jezdil zavody s kopiema jedne zname znacky a cituji: kdyz vis co prevarit a kam sahnout, tak to drzelo lepe nez original. ANO, je to pravda a obcas kopie opravdu umi. Ale jeste jsem se nesetkal s tim, aby kopie byla lepsi nez original a hlavne mi neprijde v poradku podporovat nekoho v jejich prodeji. Pokud to NENI original, ma to byt alespon jasne napsano. Kazdopadne zakony CR mluvi jasne.
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Gizmicku ty ses fakt ubozak... Nejen, ze jsi vcera zalozil vlakno na autohificlubu s cilem zesmesnit to co tady pisu, ale jeste nekde vidis, ze srovnavam kabely s pasama? Kde proboha? Reagoval jsem na Taboo s dotazem kde jsem videl ty stejne kvalitni fejky a byly to prvni veci co me z praxe napadly. Jinak na speedpru nikde nevidim, ze by to za original nekdo vydaval a fejk je z toho poznat na sto honu vcetne obecneho popisu bez znacky a modelu... Ale to uz jsem tady psal...
Já mam dojem, že jak tu padla ta zmínka, tak to změnili, protože předtím v tom odkazu byl opravdu volant co se tvářil jako spraco a v titulku bylo sparco...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ja mam dojem ze si COI posviti na jeden obchod
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ritchma, Miguel a ostatni: diky za podporu, on to Růžena proste nepochopi. Zrejme pres to sve vlezprdelstvi (nedivim se, kdyz tam utratil nemale penize) zavolal a majitel to stahnul. Ted bude ubozacky tvrdit, ze tam nic nebylo
Markus: kdybych byl hajzl, tak se zminim u pribuzneho a tu kontrolu tam v pondeli ma jako na koni a tuner by slusne sklapnul. Ale nebudu delat nekomu potize, vsak kazdy sveho stesti strujcem a treba to udela nekdo jiny.

Markus: kdybych byl hajzl, tak se zminim u pribuzneho a tu kontrolu tam v pondeli ma jako na koni a tuner by slusne sklapnul. Ale nebudu delat nekomu potize, vsak kazdy sveho stesti strujcem a treba to udela nekdo jiny.

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
- LiberaleMiguel2
Kony5: Mohl bys tady hodit screen emailu s potvrzení objednávky ? Tam určitě bude název produktu a jeho cena 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Právní regulace padělků a nepodobenin, jejich vymáhání a obecně právo duševního vlastnicví je můj denní chléb. Je ale ekonomický nesmysl, aby padělky byly kvalitnější než originál. Za této situace by jistě výrobce nepadělal jiného výrobce, ale založil by si vlastní brand (který by potom pravděpodobně kopírovali jiní).
Na objednavce je sparco..on to mozna ani tak neni fejk jako ze si sparco necha udelat volanty v cine jako tomu bylo u radicich pak a ostatnich kravovin jak to prodavali v auto kelly...to uz je pak na kazdem z nas zda si da radicku za litr nebo za 300 a bude to hlinikova koule jen ta za litr bude znackova... Alee jo volant by mel vydrzet to je jasna vec.... Radicka je suma fuk .... To video sem videl ... Rikam uvidim jak ten volant bude v aute..jestli budu mit trochu cas vyrobim nabu a zkusim to....a pokud bude uplne na ho*no...tak pujde na policku do obyvaku...
Tak jako člověk by řekl, že třeba u řadičky rozdíl nebude, ale je běžná věc, že kožené "TRD" řadičky z Číny se doslova loupou a rozpadají se jim švy, originál to nedělá. To samé Nismo řadičky ve stylu bílé koule, kdy kopii slézá povrchová úprava.
Gizmíčku, krom toho, že jsi se ani neomluvil za tu tvou ubohou snahu mě zesměšnit na AHC, tak ještě tady budeš psát, že někomu lezu do prdele a že jsem někomu psal? Laskavě si zameť před vlastním prahem a nepodsouvej mě svoje praktiky. Teď jsi mě tak nasral, že jdu napsat Kamilovi (neviděl jsem ho od posledního nákupu v květnu a ani jsem s ním nemluvil/nepsal) co tady synáček jednoho z jeho dodavatelů píše...
Jinak i pro ostatní, do diskuze jsem přišel a druhý den už odkaz nešel. Navíc volant na který jsem pak hodil odkaz stojí 750,- narozdíl od cca. 1500,- pokud si dobře vzpomínám co koupil kony5. Takže může jít o jiný produkt, nicméně origo za tuhle cenu opravdu nelze čekat a ani ta značka v popisku není.
Jinak i pro ostatní, do diskuze jsem přišel a druhý den už odkaz nešel. Navíc volant na který jsem pak hodil odkaz stojí 750,- narozdíl od cca. 1500,- pokud si dobře vzpomínám co koupil kony5. Takže může jít o jiný produkt, nicméně origo za tuhle cenu opravdu nelze čekat a ani ta značka v popisku není.
Růžena:
jen bez, to jsi cely ty
Na AHC jsem to dal pro zasmati ostatnich clenu a take pro ukazku zabednenosti a vlezprdelstvi - zesmesnovani opravdu nehrozi, protoze to jsi se zesmesnil jiz davno
PS: ta chvilka stacila k tomu, aby mi prislo par emailu a ucel to splnilo
Kdyby jsi se choval normalne, tak ti zadne dalsi zesmesnovani nehrozi, takze jake omluvy?
LOOOOOOL...uz se vymlouva, ze prisel pozde.. to je srandaaaaa...

LOOOOOOL...uz se vymlouva, ze prisel pozde.. to je srandaaaaa...

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
JJ email tě zaručně přišel jeden a to od admina či moderátora, že dané téma maže neb jde o čistou provokaci z tvé strany (napsalo to tam i pár lidí dokud tam téma bylo), kde mám navíc pravdu. Ovšem to tvůj chorý mozeček nepochopí... 

To snad nemyslíte vážně, že od ceny si mám vyvodit, zdali se jedná o fake nebo originál. Přinejmenším by mělo být uvedeno, že jde o kopii (i když název není v nadpisu, ale na volantu ano). Pokud to bude kupovat člověk, který se v tom tolik neorientuje, tak je to snad jeho problém? To je teda argument 

v klidecku... jeden kamos pravnik ktery to vidi stejne ze jde o ojeb zakaznika uz kontaktoval COI...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Markus:
spravne
Tuner#2: to víš že jooo, bonzáčku
.... ty by jsi se hodil do jiné doby, tady je tě škoda..

Tuner#2: to víš že jooo, bonzáčku

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Jako narovinu... me to napadlo samotnyho, ale bylo mi jasny ze to udela nekdo kdo na to ma cas... nemam rad firmy co delaji ojeby na lidi... ale tak zisk je zisk, lidska hrdost a svedomi jde stranou. smutny..
kazdopadne diky teto diskuzi vim o dvou lidech co zrusilo nakupy u teto firmy...
kazdopadne diky teto diskuzi vim o dvou lidech co zrusilo nakupy u teto firmy...
Ono Speedpro ani z principu nemůže do popisku napsat "kopie Sparco", protože pak se de facto přiznají k prodeji falzifikátů a to je nezákonné.
- twingo.driver
Ty seš fakt libovej člověk. Markuse virtuálně plácáš po ramenou, že to dobře kamarádovi nahlásil a v další větě nazýváš Tunera#2 bonzáčkem. Tvé názory a životní postoje jsou teda kurva konzistentní!gizmi píše:Markus:spravne
![]()
Tuner#2: to víš že jooo, bonzáčku.... ty by jsi se hodil do jiné doby, tady je tě škoda..
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Jeden příklad za všechny, interní WG u turba Made In China... Pokud kontrolou kvality projde něco, co je vysloveně vidět, že je špatně, o kolik "lepší" je pak kontrola kvality třeba na volantech, co na pohled vypadají OK...Tuner#2 píše:Taboo: A to si predstav, ze nektere fejkove veci jsou i srovntelne a nebo dokonce i kvalitnejsi nez original...

Ten kamarád asi nebude moc dobrej právník, že nemá do čeho píchnout co? Pokud se nudí, tak ať si zjistí podle čeho se pozná fejk Facet palivové pumpy a z fleku může poslat ČOI stížnost na dobrou polovinu českých internetových prodejců...maRkus píše:v klidecku... jeden kamos pravnik ktery to vidi stejne ze jde o ojeb zakaznika uz kontaktoval COI...

twingo.driver: Raději nekomentovat. Jediné co umí je urážet a snažit se někoho zesměšnit, bohužel pro něj zesměšní vždy akorát sebe...

Twingo: asi nevidis ten rozdil, vid?
Ja si ruce nespinim, protoze takove veci nedelam, ale samozrejmne fandim nekomu, kdo chce zamezit prodeji neceho co muze v krajnim pripade i zabit. JA nikoho nevolal, nic jsem nezarizoval a je mi to sumak. Na rozdil Růža minimálně 2x volal majiteli a za tepla bonzoval, aby si dal pozor = praktiky z jine doby, kdy se timto zpusobem krylo šméčko, zastrasovalo, atd. Zkratka nejen autem tento clen zamrzl v jine dobe. Jinak ty musis byt taky typek, kdyz z jednoho slova nadseni z toho, ze nekdo jde po podvodnikovi podporis cloveka, ktery podporuje a bonzuje tomuto prodejci 

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Jinak pro ty co si mysli že Sparco je nějaky top vyrobce tak to zrovna neni provedeni treba bezpecnostnich pasu co jsou i ve fabii R5 (mimochodem made in malajsia) je nic moc a o sedackach to plati podobne
Tak je to JEN znacka jako je treba Adidas. Technologii pro ne vetsinou dela jina firma (resp. kupuji licence, nebo si i nechavaji vyrobit - proto to taky tak vypada). Primo vlastnich vyrobku maji minimum. Na druhou stranu zrovna sedacky bych rekl, ze se dari. Jen to chce zaplatit drazsi model..
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu

Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Hosi co presne psal pan pravnik a nepsal netusim... nezajima me to