a jen pro tvoje info LM.... ja jako "tlustoch" muzu zhubnout, kdyz budu chtit, ale ty debilem zustanes...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Tholisi, to byla hyperbola neboli nadsázka. Jsem rád, že jsou tyhle splašky v jednom tématu a nezasírají se ostatní...tholis píše:Kane to seš vážně takovej suchar? Nebo jen proto že seš moderátorPřijdeš mi jako hodně inteligentní jedinec..to tě neštve ta hloupost LM jako taková? Mě vždycky říkali že boj s hloupostí je nekonečný ale nutný
Bezesporu...Tiburon píše:Michal autům rozumí opravdu hodně, osobně ho považuji za největšího odborníka v naší republice, vždyť chodí i na zahraniční fóra, kde čerpá informace. Má velký přehled o technice a hlavně výrobcích, takže vždy dokáže poradit vhodný díl vysoké kvality za rozumnou cenu.
Tak dobrá, s Michalovo názory možná nesouhlasíš, to možná dokážu respektovat. Ale proč jste se tu smáli jeho bratrancovi? Chodil jsem jako Zaciq, byl zakladatelem tuning clubu v Prostějově a tady se mu každý posmíval. Přitom právě on přivedl Michala k autům, jejich vymazlený auta ho prostě dostaly. Asi je to proto, že tu nemáte rídi nové lidi.Beaver píše:Je smutnější, že ho máš za největšího odborníka. Na Tiburon fóru asi platí, že jednooký je mezi slepými králem. I když v případě Miguela je to ještě o level níž... asi ve stylu že slepý je mezi hluchoslepými králem.
Jakožto rodák z Prostějova bych k tomu měl menší komentář - Zaciq v 16ti letech "tunil" auto své matky, takže pokud on přivedl Miguela k "tuningu", tak to ledacos vysvětluje. Byl zakladatelem Angels tuning klubu, což bylo takové to klasické uskupení břídilů, které se nacházelo ve větším nebo menším množství v každém městě - auta s nálepkama a "dílama" z Tesca ze sekce "autodoplňky", který člověk viděl zaparkovaný na benzínce Aral. Víc to asi nemá cenu rozvádět...Tiburon píše:Chodil jsem jako Zaciq, byl zakladatelem tuning clubu v Prostějově a tady se mu každý posmíval. Přitom právě on přivedl Michala k autům, jejich vymazlený auta ho prostě dostaly.
Michal říkal něco jiného, prý práce na odpoledne.maRkus píše:Tak pan FEJK
jen pro info...: muj motor.... to nebylo vyndat nandat... to bylo koupit, vyndat, rozebrat, nakoupit mimo klikovky vsechno i vacky novy, pisty, krouzky, 16 ventilu a vse okolo... proste mimo klikovky nic v motoru stare nezustalo... takze to trvalo delsi dobu, byl to prvni cely motor co jsem skladal. a diky jednomu ubozakovi sem musel vsechny penize urceny na toto dat za zdravko... takze se to diky tomu zastavilo na skoro dva roky
Kein píše:
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec