takze me to netrapi... hold nad psanim plku na TF fakt nepremyslim, proste rodny jazyk v makovici zustane
 takze me to netrapi... hold nad psanim plku na TF fakt nepremyslim, proste rodny jazyk v makovici zustane   
 a jen pro tvoje info LM.... ja jako "tlustoch" muzu zhubnout, kdyz budu chtit, ale ty debilem zustanes...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Tholisi, to byla hyperbola neboli nadsázka. Jsem rád, že jsou tyhle splašky v jednom tématu a nezasírají se ostatní...tholis píše:Kane to seš vážně takovej suchar? Nebo jen proto že seš moderátorPřijdeš mi jako hodně inteligentní jedinec..to tě neštve ta hloupost LM jako taková? Mě vždycky říkali že boj s hloupostí je nekonečný ale nutný

a celé TF je tam akorát k smíchu
 a celé TF je tam akorát k smíchu  

Kazdopadne hlasovani o BANu mi neprijde tak nejak ferove, to ze ho nekdo nemusi, tak ho ignorujte a neprilivejte do ohne
  Kazdopadne hlasovani o BANu mi neprijde tak nejak ferove, to ze ho nekdo nemusi, tak ho ignorujte a neprilivejte do ohne  
Bezesporu...Tiburon píše:Michal autům rozumí opravdu hodně, osobně ho považuji za největšího odborníka v naší republice, vždyť chodí i na zahraniční fóra, kde čerpá informace. Má velký přehled o technice a hlavně výrobcích, takže vždy dokáže poradit vhodný díl vysoké kvality za rozumnou cenu.

Tak dobrá, s Michalovo názory možná nesouhlasíš, to možná dokážu respektovat. Ale proč jste se tu smáli jeho bratrancovi? Chodil jsem jako Zaciq, byl zakladatelem tuning clubu v Prostějově a tady se mu každý posmíval. Přitom právě on přivedl Michala k autům, jejich vymazlený auta ho prostě dostaly. Asi je to proto, že tu nemáte rídi nové lidi.Beaver píše:Je smutnější, že ho máš za největšího odborníka. Na Tiburon fóru asi platí, že jednooký je mezi slepými králem. I když v případě Miguela je to ještě o level níž... asi ve stylu že slepý je mezi hluchoslepými králem.
 timhle fejk profilem to ztratilo na debilite ktera tu tak byla videt
 timhle fejk profilem to ztratilo na debilite ktera tu tak byla videt  
 Stejně je krásné že má na práci činnost co běžně dělá 5 tlačítkový ovladač
  Stejně je krásné že má na práci činnost co běžně dělá 5 tlačítkový ovladač   

Jakožto rodák z Prostějova bych k tomu měl menší komentář - Zaciq v 16ti letech "tunil" auto své matky, takže pokud on přivedl Miguela k "tuningu", tak to ledacos vysvětluje. Byl zakladatelem Angels tuning klubu, což bylo takové to klasické uskupení břídilů, které se nacházelo ve větším nebo menším množství v každém městě - auta s nálepkama a "dílama" z Tesca ze sekce "autodoplňky", který člověk viděl zaparkovaný na benzínce Aral. Víc to asi nemá cenu rozvádět...Tiburon píše:Chodil jsem jako Zaciq, byl zakladatelem tuning clubu v Prostějově a tady se mu každý posmíval. Přitom právě on přivedl Michala k autům, jejich vymazlený auta ho prostě dostaly.
 Jinak dobrý hlody, pobavils
  Jinak dobrý hlody, pobavils 

Vtip dne. Jestli Tiburon neni fake účet Miguela, tak je mi toho člověka opravdu hodně líto
 Vtip dne. Jestli Tiburon neni fake účet Miguela, tak je mi toho člověka opravdu hodně líto  
Michal říkal něco jiného, prý práce na odpoledne.maRkus píše:Tak pan FEJK
jen pro info...: muj motor.... to nebylo vyndat nandat... to bylo koupit, vyndat, rozebrat, nakoupit mimo klikovky vsechno i vacky novy, pisty, krouzky, 16 ventilu a vse okolo... proste mimo klikovky nic v motoru stare nezustalo... takze to trvalo delsi dobu, byl to prvni cely motor co jsem skladal. a diky jednomu ubozakovi sem musel vsechny penize urceny na toto dat za zdravko... takze se to diky tomu zastavilo na skoro dva roky

ať je to opravdu, jak chce, todle téma jede pecky čím dál větší
 ať je to opravdu, jak chce, todle téma jede pecky čím dál větší 
Kein píše:

SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec