btw. Co se dá čekat od "vozidla" za tyhle prachy... (docela by mě zajímalo, kolik aut LM měl/řídil

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
mira58 píše: (docela by mě zajímalo, kolik aut LM měl/řídil)
Ivan píše:Vezmi si příklad z mé Nexie (taky Korejec), přestaň sem dávat desítky nesmyslných příspěvků a místo toho se začti do odborné literatury nebo běž vydělat peníze na to, abys tu úpravu někomu svěřil. Pokud přestaneš plácat blbosti a z toho tvého Hyundai postavíš auto stavěné na 350+ HP, budeš u mě mít pochvalu.
Spíše 25/8, za tu chvíli, co na TF jsi, jsi tady doslova naplácal tolik příspěvků, co já od okamžiku, kdy jsme TF s Miloshem zakládali.LiberaleMiguel2 píše:Ivane ty si myslíš, že tu jsem 24/7 nebo co ?![]()
SouhlasIvan píše:Spíše 25/8, za tu chvíli, co na TF jsi, jsi tady doslova naplácal tolik příspěvků, co já od okamžiku, kdy jsme TF s Miloshem zakládali.
Naplácal jich víc tohle je druhý účet, na prvním který má zabanovaný má 2000+ postů...Ivan píše:
Spíše 25/8, za tu chvíli, co na TF jsi, jsi tady doslova naplácal tolik příspěvků, co já od okamžiku, kdy jsme TF s Miloshem zakládali.
LiberaleMiguel2 píše: vím jak lidé reagují na moje auto![]()
třeba takhleFOG píše:LiberaleMiguel2 píše: vím jak lidé reagují na moje auto![]()
jak proboha?