btw. Co se dá čekat od "vozidla" za tyhle prachy... (docela by mě zajímalo, kolik aut LM měl/řídil
BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování
LM2: Když už jsme u toho vyslovování, tak tě zklamu... Měl jsem tu čest být s Korejci z Hyundaie při návštěvě ve zdejší firmě, přičemž jsem se dozvěděl, že to není "hjundaj", "kjundaj", "hjondé" apod. , ale "Hn-daéééé!".
btw. Co se dá čekat od "vozidla" za tyhle prachy... (docela by mě zajímalo, kolik aut LM měl/řídil
)
Race your life
mira58 píše: (docela by mě zajímalo, kolik aut LM měl/řídil)
A tohle je přesně jádro pudla. Tvrdit o něčem že je super, když nemám porovnání a zkušenost s něčím jiný
FoFo ST225
- LiberaleMiguel2
Měl dva
Řídil desítky
zatím nejvýkonnější Nissan GT-R. Ale hodně srandy bylo třeba aji v obyč Civicu VTi
Řídil desítky
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
onetwothree
[quote="Ritchma"... Ty Miguel opravdu žiješ v jinym světě
[/quote]
Každý žije v nějakém světě. Jeden v tom, kde je Coupé super kára kterou i v TG chválili, jiný v tom, kde jisté Saxo doslova "pojede" všechno, co se mu postaví do cesty (kromě Eva, samozřejmě). Teda do té doby než shoří, samozřejmě.
Každý žije v nějakém světě. Jeden v tom, kde je Coupé super kára kterou i v TG chválili, jiný v tom, kde jisté Saxo doslova "pojede" všechno, co se mu postaví do cesty (kromě Eva, samozřejmě). Teda do té doby než shoří, samozřejmě.
- LiberaleMiguel2
Dobře ty

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
V takovym světě nežiju a nevim kdo s takovou hláškou vůbec přišel... Nicméně na Miguelovo hyundai by saxo v pohodě stačilo 
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel2
To rozhodně. Tvoje Saxo byla větší raketa
něco jako Apollo 12 
Já jsem nikdy netvrdil že byla. Ano bylo rychlejší než spousta aut, ale nikdy jsem z toho nedělal žádnej zázrak jako se snažíš udělat ty z hyundai.
Nejllepší je, že jakmile se vytáhne něco, na co už nemáš co říct, tak totálně změníš téma aby se o tom přestalo mluvit a pak předstíráš, že se to ani nestalo
Nejllepší je, že jakmile se vytáhne něco, na co už nemáš co říct, tak totálně změníš téma aby se o tom přestalo mluvit a pak předstíráš, že se to ani nestalo
Function > Form
Function > Form
Marně vzpomínám, kdy tu Ritchma něco podobnýho tvrdil nebo nám dokonce sliboval sekvenci, RWD, 4x4, nitro, 500koní a tak a nemůžu si vzpomenout a to by na to mohl mít nárok, když si dal i panáka hnojiva 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel2
No jo, chytají tyhle maný od Ferrari 
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ivan píše:Vezmi si příklad z mé Nexie (taky Korejec), přestaň sem dávat desítky nesmyslných příspěvků a místo toho se začti do odborné literatury nebo běž vydělat peníze na to, abys tu úpravu někomu svěřil. Pokud přestaneš plácat blbosti a z toho tvého Hyundai postavíš auto stavěné na 350+ HP, budeš u mě mít pochvalu.
Spíše 25/8, za tu chvíli, co na TF jsi, jsi tady doslova naplácal tolik příspěvků, co já od okamžiku, kdy jsme TF s Miloshem zakládali.LiberaleMiguel2 píše:Ivane ty si myslíš, že tu jsem 24/7 nebo co ?![]()
- Sova
SouhlasIvan píše:Spíše 25/8, za tu chvíli, co na TF jsi, jsi tady doslova naplácal tolik příspěvků, co já od okamžiku, kdy jsme TF s Miloshem zakládali.
Sám se divím že sem LM ještě chodí...kdo ho tu má rád?
Cléon & Fonte
Ja tu taky chodim a nikdo mne nema rad...

Naplácal jich víc tohle je druhý účet, na prvním který má zabanovaný má 2000+ postů...Ivan píše:
Spíše 25/8, za tu chvíli, co na TF jsi, jsi tady doslova naplácal tolik příspěvků, co já od okamžiku, kdy jsme TF s Miloshem zakládali.
Miguel: za toho civica VTi mas u me dalsi plus
Na druhou stranu tyhle auta nemaji moc konkurentu..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
- LiberaleMiguel2
Neblbni, ještě mě začneš mít rád
Se starým VTi je sranda, ale že by to jelo se říct nedá
ale ten novější s K20 už je dobrý stroj se vším všudy 
Liberal: no ja mam Kcko ted a spis se mi styska po starem dobrem VTi
Ale to jedeme OT
PS: neboooj, mit rad asi neee 
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
LiberaleMiguel2 píše: vím jak lidé reagují na moje auto![]()
jak proboha?
štyrykrátštyry tédéí
FOG:takhle 
proti LM nic nemám, ale nedá mi to
proti LM nic nemám, ale nedá mi to
svět dospělých je pro mne záhadou......
- LiberaleMiguel2
třeba takhleFOG píše:LiberaleMiguel2 píše: vím jak lidé reagují na moje auto![]()
jak proboha?
Však ten sám má coupé, takže to naprosto o ničem nevypovídá...
Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel2
Čti pod těmi úvodkami aji komentáře 
Nemam v plánu ztrácet víc času. Dle jednoho komentu vlastnil minimálně jedno coupé, to mi stačí...
Function > Form
Function > Form
LM pohonil jsi, nebo sis ho rovnou nechal od toho frajera vykourit? 
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- LiberaleMiguel2
Ritchma: Koupil ho na kšeft
Croc: Bych si urval ocas, kdybych po každé pochvale měl honit
Croc: Bych si urval ocas, kdybych po každé pochvale měl honit
Nezlobte se páni, že asi píšu lehce OT, rád bych se vyjádřil k místní diskuzi jako majitel Hyundai Coupé a člen skupiny "Tuscani club" na fb. A jako člověk, který na tuning forum nechodí, ale občas něco (bohužel) přečte.
Chtěl bych tě tady, Michale, veřejně požádat, abys na tuning foru mluvil pouze v jednotném čísle, abys mluvil o svým autě, abys nespojoval sebe s ostatními majiteli hyundai coupé v ČR, aby ses nechlubil cizím peřím, abys nelhal, že skoro na každém coupé v ČR udělal nějakou práci atd. atd, abys tu nemluvil za nás, za Tuscani Club.
Je mi jedno, s kým se tady hádáš a jaký si děláš jméno, ale není mi jedno, že kvůli tobě zde KAŽDÝ, kdo si koupil Coupé, vypadá jako hlupák, který neumí napočítat do pěti a nechává si u tebe na dílně přestavět svůj stroj na 1000hp závodní speciál.
Zároveň je mi neskutečně líto vidět, jak si někteří místní - a to i vzdělaní (Taboo a spol.) - členové tuning fora dokážou tak snadno nechat zatemnit hlavu a házet nás všechny do jednoho pytle, ale budiž, chápu, že po tak dlouho trvající masáži a dezinformacích z Michalovy strany - že jsme všichni ovce jemu se klanějící jako největšímu expertovi - to tak prostě vypadá.
Takže já se ti Michale opravdu omlouvám, že to píšu tady, i když to je "interní" věc, ale sám jsi mě zde ve vlákně zmínil (fotka mýho auta s "TVÝMI" brzdami (ehm). Po majiteli Huyndai Coupé s kompresorem 295hp, který kvůli tobě opustil Tuscani Club, po majiteli, který je expert na elektroniku a opustil Tuscani Club, se přidávám do řady se svým autem (pro info ostatním - hotová přestavba na turbo a momentální ladění ve Falcon Racing) k těm, kteří s těžkou hlavou taky opouští Tuscani Club, protože tímhle stylem to opravdu nejde. Atmosféra na "Tuscani clubu", což je uzavřená skupina na fb, kterou Michal založil namísto starého fóra - tedy nikoliv že by založil "klub" - je podobná asi jako zde.
Neber si to osobně, nic proti tobě, ani se nevyjadřuju k místní debatě a nestavím se na žádnou stranu (je mi to fuk, není to má věc), ale já se nechci stydět za to, že jezdím autem, který mám rád, a pracuju si na něm stejně, jako všichni ostatní tady.
A prosím ostatní, aby zvážili spojistost slov "hyundai coupe" a jednoho zdejšího člena fóra, já si můžu o mnohých majitelích různých aut myslet svoje, ale zdá se mi, že už to chvílemi také lehce přehánite...
Ať to jde...
Chtěl bych tě tady, Michale, veřejně požádat, abys na tuning foru mluvil pouze v jednotném čísle, abys mluvil o svým autě, abys nespojoval sebe s ostatními majiteli hyundai coupé v ČR, aby ses nechlubil cizím peřím, abys nelhal, že skoro na každém coupé v ČR udělal nějakou práci atd. atd, abys tu nemluvil za nás, za Tuscani Club.
Je mi jedno, s kým se tady hádáš a jaký si děláš jméno, ale není mi jedno, že kvůli tobě zde KAŽDÝ, kdo si koupil Coupé, vypadá jako hlupák, který neumí napočítat do pěti a nechává si u tebe na dílně přestavět svůj stroj na 1000hp závodní speciál.
Zároveň je mi neskutečně líto vidět, jak si někteří místní - a to i vzdělaní (Taboo a spol.) - členové tuning fora dokážou tak snadno nechat zatemnit hlavu a házet nás všechny do jednoho pytle, ale budiž, chápu, že po tak dlouho trvající masáži a dezinformacích z Michalovy strany - že jsme všichni ovce jemu se klanějící jako největšímu expertovi - to tak prostě vypadá.
Takže já se ti Michale opravdu omlouvám, že to píšu tady, i když to je "interní" věc, ale sám jsi mě zde ve vlákně zmínil (fotka mýho auta s "TVÝMI" brzdami (ehm). Po majiteli Huyndai Coupé s kompresorem 295hp, který kvůli tobě opustil Tuscani Club, po majiteli, který je expert na elektroniku a opustil Tuscani Club, se přidávám do řady se svým autem (pro info ostatním - hotová přestavba na turbo a momentální ladění ve Falcon Racing) k těm, kteří s těžkou hlavou taky opouští Tuscani Club, protože tímhle stylem to opravdu nejde. Atmosféra na "Tuscani clubu", což je uzavřená skupina na fb, kterou Michal založil namísto starého fóra - tedy nikoliv že by založil "klub" - je podobná asi jako zde.
Neber si to osobně, nic proti tobě, ani se nevyjadřuju k místní debatě a nestavím se na žádnou stranu (je mi to fuk, není to má věc), ale já se nechci stydět za to, že jezdím autem, který mám rád, a pracuju si na něm stejně, jako všichni ostatní tady.
A prosím ostatní, aby zvážili spojistost slov "hyundai coupe" a jednoho zdejšího člena fóra, já si můžu o mnohých majitelích různých aut myslet svoje, ale zdá se mi, že už to chvílemi také lehce přehánite...
Ať to jde...
Naposledy upravil(a) Brandon dne 20 črc 2015 14:34, celkem upraveno 1 x.
- LiberaleMiguel2
Brandone tak si to, co jsem tady psal, přečti ještě jednou a pak se zkus vyjádřit konkrétně a nepřekrujcuj co jsem psal 
Napsal jsem, že jsem na každém upraveném Coupe je něco ode mě, což je prostě fakt, sám máš "moje" brzdy.
O tom, že se mi na Clubu někdo klaní apod jsme nikdy nic nepsal, tak tady nemel hovna
"majitel 285hp Coupe" na Clubu pořád je, že jsme měli osobní neshody je jiná věc, o které víš vesměs hovno. Kdybys toho člověka viděl v dílně, tak si jdeš vymýt oči savem....
Že lidi hejtují mě a spojují to aji s mým modelem auta je věc, která mě taky mrzí, bohužel s tím nic udělat nedokáži. Stejně je to posraty Hyundai, takže by ho hejtovali i kdybych tady nebyl. Viz třeba kdysi Stanleyho projekt tady na foru
A když mě tady chceš hejtovat....
Když jsi řešil brzdy, komu jsi napsal ?
Když jsi řešil podvozek, komu jsi napsal ?
Když jsi zjistil, že IC co sis vybral, resp vedení k němu není úplně vhodné, komu jsi napsal ?
Když jsi chtěl upravit nárazník pro IC, komu jsi napsal ?
Napsal jsem, že jsem na každém upraveném Coupe je něco ode mě, což je prostě fakt, sám máš "moje" brzdy.
O tom, že se mi na Clubu někdo klaní apod jsme nikdy nic nepsal, tak tady nemel hovna
"majitel 285hp Coupe" na Clubu pořád je, že jsme měli osobní neshody je jiná věc, o které víš vesměs hovno. Kdybys toho člověka viděl v dílně, tak si jdeš vymýt oči savem....
Že lidi hejtují mě a spojují to aji s mým modelem auta je věc, která mě taky mrzí, bohužel s tím nic udělat nedokáži. Stejně je to posraty Hyundai, takže by ho hejtovali i kdybych tady nebyl. Viz třeba kdysi Stanleyho projekt tady na foru
A když mě tady chceš hejtovat....
Když jsi řešil brzdy, komu jsi napsal ?
Když jsi řešil podvozek, komu jsi napsal ?
Když jsi zjistil, že IC co sis vybral, resp vedení k němu není úplně vhodné, komu jsi napsal ?
Když jsi chtěl upravit nárazník pro IC, komu jsi napsal ?
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel2 dne 20 črc 2015 14:11, celkem upraveno 1 x.
Brandone: beru díky
Musím uznat že tvé úpravy na sutě mě v době kdy jsi tu byl oslovily, jediné co mi vadilo bylo tvé "napojení" na LM.
" www.autowerks.cz "
Jestli tohle neni ten impulz kterej by probral Miguela z toho jeho snu, tak už nevim...
Function > Form
Function > Form