V pohoděj3ykobim píše:Díky za info o cali, nemyslel sem to nijak zle, jen to auto neznám

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
V pohoděj3ykobim píše:Díky za info o cali, nemyslel sem to nijak zle, jen to auto neznám
Ten žlutý Kadett co stojí skoro vedle tebe je ten s bodykitem CD Design? Dlouho jsem po něm pátral jestli ještě jezdí nebo stojí někde odstaven ve křoví... moc se mi ten bodykit líbígsi22 píše:No myslím že to bude tak jak to píšeš. Bádal jsem po netu a všude byly docela protichůdný informace. Takže asi nezbyde než přelouskat něco z německých nebo anglických for. Na jednom opel foru jsem našel třeba další verzi: visco spojka umí vyrovnat otáčky náprav až na 98%. Takže na zadek se dostane necelých 50%.
Jinak jedna momentka ze Šumperka.
Jo je to onm.artty píše:Ten žlutý Kadett co stojí skoro vedle tebe je ten s bodykitem CD Design? Dlouho jsem po něm pátral jestli ještě jezdí nebo stojí někde odstaven ve křoví... moc se mi ten bodykit líbígsi22 píše:No myslím že to bude tak jak to píšeš. Bádal jsem po netu a všude byly docela protichůdný informace. Takže asi nezbyde než přelouskat něco z německých nebo anglických for. Na jednom opel foru jsem našel třeba další verzi: visco spojka umí vyrovnat otáčky náprav až na 98%. Takže na zadek se dostane necelých 50%.
Jinak jedna momentka ze Šumperka.
Byl, já ho znám právě z toho časopisugsi22 píše:Jo je to onMá ho jeden týpek už hromadu let dovezl si ho z německa a myslím že byl dokonce i v autosport tuningu. Dělal s bratrem nějakou dobu do autodoplnků. Myslím že kluci z okolí Šumperka je oba budou znát
To jsem si říkal taky, teď jezdím denně 100km a jsem rád že jedu do 6ti litrů nafty...Progresss píše:Je to v metle, dehtu a na hlínách![]()
Snad se mi tohle nestane a taky nekoupím něco takovýho ještě aspon 15let
= nákladově 12-13l LPG s nějakou V6Bohuš píše:To jsem si říkal taky, teď jezdím denně 100km a jsem rád že jedu do 6ti litrů nafty...Progresss píše:Je to v metle, dehtu a na hlínách![]()
Snad se mi tohle nestane a taky nekoupím něco takovýho ještě aspon 15letAle zase si k tomu můžu pořídit něco zajímavého...