Jasně, to beru
Já spíše chtěl poukázat na to, že to dogma "jezdím hodně - potřebuju diesel" je kravina. Proč si prostě nekoupit totéž s velkým benzínem a LPG, jezdit za stejné peníze(nebo i méně) mít pod kapotou méně kurvítek, nechrochtat a užívat si plnelho komfortu ? však takových aut je hodně.
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Mě by na LPG dost sralo, že tam musím mít někde tu bombu co vypadá strašně "kutilsky" a nebo to nacpu do rezervy a musím mít v kufru pořád hozené kolo, což je taky naprd... Už několikrát jsem přemýšlel o výměně Omegy diesel za Omegu V6 s LPG, ale...
Jsme v práci "srazovali" "Moje" je ta modrá... a nechápu, jak si někdo dobrovolně mohl koupit takové auto - HTP v základní výbavě
Přílohy
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Som: Ono to není ve fullu, nejsou tam xeny, mltufinkční volant, parkováky.. Zase neseru peníze Navíc všechno je to lego co se dá (když budu chtít a já nechci) dodělat... Pro mě byla priorita:
- VW group
- nafta
- kombík
- tažný
- hagusy
- 2010+
- pod 200tis najeto
- max. možná výbava
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Uherské Hradiště nebo Zlín - nemá někdo zájem zůčastnit se tento týden focení s tetovanou slečnou? Líbilo by se nám udělat pár snímků se zajímavým autem, nafotila bych pro majitele i auto samotné.
když něco pořádnýho tak tady....dneska jsme oslavili dvoječky....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
dacan : motor prvni, ramena druhý .... to auto ma 10 ridicu ktery s tim jezdi jak prase a porad to drzi ...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební