Je skutečně roztomilé, jak si překrucuješ fakta ve svůj prospěch, nechodili jste s LM na stejný kurz trapnosti?
- jak moc jsem kokot nechť posoudí lidi co mě znají osobně. Pokud ty se cítíš uraženě kvůli tomu, co jsem o tobě napsal, tak to je mi vážně strašně líto. Vlastně ne, je mi to jedno

Realita je taková, že sklízíš, co jsi zasel. Pokud máš pocit, že tvůj mozkový potenciál není tak špatný, tak si přečti tvoji první reakci na mě v tomhle threadu, zamysli se nad tím a pak se uvidí. Ano, já jsem si trochu rýpnul, spíš v reakci na
onetwothree než na tebe, jinej už nebudu. Deal with it.
- nemyslím si, že ze sebe dělám génia, jelikož ani génius nejsem a rozhodně toho o motorech nevím nějak moc. Kde jsi přišel na to, že ano, je mi záhadou. Anglicky mluvím víc jak 10 let kvůli práci plus další roky před tím škola, hry, články na Internetu, atd. Takže jo, tady si troufnu říct, že něco i umím i když gramatiku przním občas docela slušným způsobem, což si možná Taboo pamatuje z toho, co jsme mezi sebou párkrát psali. Když jsem viděl, že to máš zjevně blbě, tak jsem to tak i potom ohodnotil. Tečka.
- co jsem stihnul a nestihnul mít (případně na čem jsem se podílel) ty nevíš, nikdy jsi nevěděl a vědět ani nebudeš, protože ti to neřeknu - nemám k tomu tak nějak žádný důvod. Nechám tě při tom, že to jen jedna sériová Supra.
- ad LM - on si ze mě srandu dělat "musel"? LOL, to je zajímavý výklad... Asi tak, jako že ty tu ze sebe musíš dělat hustokrutopřísného frajera, co se tu objeví, hodí "cool" anglický výraz do tématu člověka, co hypoteticky mohl mít zájem o nějakou smysluplnou radu a následně potom "poníží" mě, aby dokázal, jak moc lepší je člověk (protože já jsem samozřejmě jinak pro všechny ostatní kokot).
Jelikož tohle celý je tak moc offtopic, že víc to ani nejde, považuj to za poslední reakci, protože já skutečně nemám víc potřebu se snižovat k tomu, abych se před někým jako ty musel obhajovat. Když už jsi ale musel po vzoru LM zkoušet falešný "argument" o tom, jak jsem se vracel kvůli banu na JDM fóru, tak jsem to chtěl uvést na pravou míru - pravda, když to po sobě čtu, tak je mi jasný, že to je celkem zbytečná snaha, protože buď na tom budeš trvat kvůli nějakému sebeklamu a nebo máš prostě potřebu pokoušet se ze mě udělat debila.