http://www.volny.cz/johny.death/MVI_0018.AVI
Moderátor: Jardafox
no nic prevratnyho bych necekal, ta octavka pred nim mu pekne ujizdelaEiffel píše:by mě zajímalo, co tam má za motor a podvozekpocasi(Jarmil) píše:na schade slusna rychlost![]()
no ale nezapomeň, že ty oktávky maj víc jak škůdky, rapidy apodpocasi(Jarmil) píše:no nic prevratnyho bych necekal, ta octavka pred nim mu pekne ujizdelaEiffel píše:by mě zajímalo, co tam má za motor a podvozekpocasi(Jarmil) píše:na schade slusna rychlost![]()
to víš že jezdíKrosmen píše:nevim nevim,podle toho,jak jedou ty auta vokolo,tak nepřipadá že by jeli rychlejc než 140....
too eiffel:Tak co škůdka????Jezdí jezdí
Jestli mas zajem tak mam ovaly,SpectronyEiffel píše:to víš že jezdíKrosmen píše:nevim nevim,podle toho,jak jedou ty auta vokolo,tak nepřipadá že by jeli rychlejc než 140....
too eiffel:Tak co škůdka????Jezdí jezdí![]()
dneska se jde seřídit motor, vyměnit náplně, síčky, filtry, čárovky do světel, podsvícení palubky - svítí jenom tacháč... a taky se musí dát do pucu altík a bude to
jinak je to děloKola už jsou vyměněný za letní bravurisy, tak to i sedí na silnici. Prima to topí. No nestěžuju si. Už jenom nějaký audio. Sháním přední repráčky a rrádio na kazetu do 1500
za kolik?Blade_W píše:Jestli mas zajem tak mam ovaly,SpectronyEiffel píše:to víš že jezdíKrosmen píše:nevim nevim,podle toho,jak jedou ty auta vokolo,tak nepřipadá že by jeli rychlejc než 140....
too eiffel:Tak co škůdka????Jezdí jezdí![]()
dneska se jde seřídit motor, vyměnit náplně, síčky, filtry, čárovky do světel, podsvícení palubky - svítí jenom tacháč... a taky se musí dát do pucu altík a bude to
jinak je to děloKola už jsou vyměněný za letní bravurisy, tak to i sedí na silnici. Prima to topí. No nestěžuju si. Už jenom nějaký audio. Sháním přední repráčky a rrádio na kazetu do 1500
Uz to tam mas v prodam,cenu by se dohodla az by jsi je videlEiffel píše:za kolik?Blade_W píše:Jestli mas zajem tak mam ovaly,SpectronyEiffel píše: to víš že jezdí![]()
no zajímavý story - je to fotka z Skody VAN (verze vychazejici jeste s favoritu) a ten tachac samosebou brutalne promeroval - kdyz jsem to fotil, tak za nama jel kamos a tomu to ukazovalo 170, což je i tak celkem gut, na to jakej má to auto odpor vzduchuEiffel píše:![]()
to je jenom propadlá ručička, ne? Kolik by musel točit ten motor? To by bylo jak motorka nebo formule... škoda že tam neníé viděrt otáčkoměr...
škoda VAN byla ostrá verze. Bez zadních sedaček a totálně odlehčenáDC píše:no zajímavý story - je to fotka z Skody VAN (verze vychazejici jeste s favoritu) a ten tachac samosebou brutalne promeroval - kdyz jsem to fotil, tak za nama jel kamos a tomu to ukazovalo 170, což je i tak celkem gut, na to jakej má to auto odpor vzduchuEiffel píše:![]()
to je jenom propadlá ručička, ne? Kolik by musel točit ten motor? To by bylo jak motorka nebo formule... škoda že tam neníé viděrt otáčkoměr...
něco jako fabia juniorEiffel píše:škoda VAN byla ostrá verze. Bez zadních sedaček a totálně odlehčenáDC píše:no zajímavý story - je to fotka z Skody VAN (verze vychazejici jeste s favoritu) a ten tachac samosebou brutalne promeroval - kdyz jsem to fotil, tak za nama jel kamos a tomu to ukazovalo 170, což je i tak celkem gut, na to jakej má to auto odpor vzduchuEiffel píše:![]()
Neverim!!!Mike Mad píše:mno kamos mel starsi micru 1.2. tahac do 180... ale jelo to jak prase v serii, ten tahac jsme udolali, rucícka byla daleko za 180 az narazila na takovej cudl, ta sfina se nezastavila a zacala se ohejbat...fakt sme leteli kolem ostatnich. na otackomeru bylo 8000 (cejchovano d0 8000) zmereno radarem 204kmh...sme nechapali kdyz nas po par km dalnice staveli a ukazovali fotku z radaru....prohlizeli aUTO a byli z toho stejne vypleskly jak mi, samo sme zapirali ze to auto tolik nemuze jet
bylo to sice zhodne mirnyho klesani ale nejak nechapu jak muze takovej pekac jet tak rychle, kdybych v tom nesedel tam neverim...asi nam do zad foukal nejmin uragan
Fíha!! Dvojmotorový Forman VAN plus. Nechápu ale jak je to zpřevodované, že jeden motor točí 7300 a druhý 8500 otáček. Každopádně to musí být pily, když je ten otáčkoměr cejchovaný do 12.000 otáček!!DC píše:
Tys mi dal ty vole...Ondras píše:Fíha!! Dvojmotorový Forman VAN plus. Nechápu ale jak je to zpřevodované, že jeden motor točí 7300 a druhý 8500 otáček. Každopádně to musí být pily, když je ten otáčkoměr cejchovaný do 12.000 otáček!!