Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Fifi

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od Fifi »

GE only
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Lanin: Aha a z té fotky je očividně poznat, co tam je za motor... Navíc ten motor z toho auta krasavce neudělá (minimálně pro mě). Ale nikomu neberu, že se mu to auto líbí. Jen reaguju na Tvůj ne zrovna dvakrát milý příspěvek.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

LANiN píše:
maRkus píše:az na ten familywagen luxus 8)
ten familywágen má pod kapotou 2JZ :zadek: to jen aby bylo jasno, něco si o tom autě radši počti ...
ja vim co to je za auto, vim s jakym motorem se to prodava ale to nic nemeni na tom ze na te fotce prekazi, protoze se tam tvarove vubec nehodi :)

gooder: asi tak, takova japonska multipla :?: (a do me, vim ze zde clovek nesmi mit nazor, protoze ..... doplnte dle potreby)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

zabavny, spolehlivy a navykovy... tomu verim... a v sedanu kurevsky krasny auto....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Tak dík spek
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

LANiN píše:10000x zábavnější než "multipla"
No to je hroznej úspěch. 10000x zábavnější než multipla je kde co, protože multilpa si na žádnou zábavnost, narozdíl od těch dnešních sportsvanů a podobnejch nesmyslů nehraje. V tom je právě její kouzlo, že si na nic nehraje.

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

A ten lexus si na neco hraje ? :D Jediny auto co si tu na neco hraje je hjonde kupé

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Lexus je fajn, takovej nenápadnej sleeper 8)

Hjondé asi umřelo nebo co :lol:
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

Sova

Příspěvek od Sova »

Jinak každej samořejmě ví co je to 2JZ že :zadek:
Cléon & Fonte

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

2JZ, 1UZ, RB26, VG..SR..CA..LS1 apod...to by měl každej autař znát jako když bičem mrská o půlnoci když ho probudím :lol: Né samozřejmě ve zdejších končinách bude horko těžko většina členů znát označení svého motoru natož nějaký RBčka... :wink:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Tady je modla ARL :kladivo:

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

toto je jeden JZ
Obrázek

a toto je 2JZ SWAP
Obrázek
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Sova

Příspěvek od Sova »

Tak já svoje označení motoru znám samozřejmě
Cléon & Fonte

Bite

Příspěvek od Bite »

Třeba to VG jsem si musel vygooglit, takže teda nejsem správnej autař? :lol:

Obrázek

Vím podeběhl by mi pod tím vlčak s jezevčíkem na zádech, ale to je tím že motor zatím odpočívá vedle auta :D
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Gooder píše:Lanin: Aha a z té fotky je očividně poznat, co tam je za motor... Navíc ten motor z toho auta krasavce neudělá (minimálně pro mě). Ale nikomu neberu, že se mu to auto líbí. Jen reaguju na Tvůj ne zrovna dvakrát milý příspěvek.
:-D :smich: spek
LANiN píše:
maRkus píše:az na ten familywagen luxus 8)
ten familywágen má pod kapotou 2JZ :zadek: to jen aby bylo jasno, něco si o tom autě radši počti ...
...tak to napiš rovnou tady kolik to má volume a tak ne? ;-) Takové výkřiky ze tmy jsou úžasné :-D
Jediné co se mi zatím na tom autě líbí je to, že jdou otevřít zadní vrata a můžu převézt pračku :-D
(takže 215 až 23O koní má ten motor aby bylo jasno? ) :-D
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Pračku ve Sportcrossu nejspíš nepřevezeš, IS má double wishbone na všech kolech, to je rozměrnější než MacPherson a tím pádem na úkor místa v kufru. Oproti mému sedanu ale aspoň má sklopné zadní sedačky (plus sedačku spolujezdce).

Motor má 217 koní a je to suverénně nejhorší 2JZ z celé modelové řady - alespoň co se týká úprav. Pokud totiž někdo chce zvedat výkon, logicky sáhne po turbokitu, kde se ale projeví slabina téhle poslední verze a to jsou tenčí ojnice (všechny ostatní JZ motory je mají mnohem silnější a to včetně starší verze 2JZ-GE bez turba co nemá VVTi. Pokud to nikdo neupravuje, je to OK, díky VVTi to samozřejmě funguje líp než atmo verze bez VVTi, ale úpravy jsou prostě na tenhle motor vždycky nejdražší a nejsložitější, protože jakmile to člověk chce nějak výrazněji přeplňovat, tak už to musí rozebrat a vyměnit ty ojnice plus ideálně rovnou použít písty z turboverze, nemluvě o tom, že VVTi sací vačky s agresivnějším profilem jsou samozřejmě dražší než ty pro nonVVTi a standalone ECU je nutno ladit s ohledem na přítomnost VVTi (což sice není úplně dramatická komplikace, ale je to starost navíc).

Jinak to LANiNovo auto bylo jednoznačně zbořeno na předek, protože tam má "špatný" nárazník ze sedanu (ony se ty na kombi totiž v ČR blbě shání použité) a v autě chybí v motorovém prostoru tohleto a támhleto (např. komplet airbox, který někdo nahradil sportovním filtrem). Uvažoval jsem, pár let zpátky že bych to koupil když to bylo na prodej asi za sto klacků, ale nakonec jsem to nechal být.

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Docela si představuju záchvaty mladých tunerů v BMW E36 320i s DTM koncovkama, když je tahle rodinná krabička někde naseká. To musí být pocit k nezaplacení. Podle mě typická definice sleeperu... 8)
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LANiN píše:bobr má z toho auta asi nějaký komplex, protože kdekoliv dám fotku tak pokaždé hejtuje jak je to nabořené.. no bylo a co má být? a i kdyby bylo omotané o strom, co má být? dokonce jsme s klukama dali sázku že to hopnu na sportovni vozy za nesmysl a hádejte kdo to komentoval? :lol:

Každopádně auto po technické stránce funguje na 101%, svítí, brzdí, troubí, řadím si čudlama s nohou z okna, samosvor poslouchá, povozím se bočkem na klikaticích a ještě v tom odvezu skříň z ikei, prostě sleeper jak má být, co víc si přát? :rock:

PS: a pračku v tom taky odvezeš :)
Já nemám komplex, jenom říkám, jak se věci mají. Pokud se ti to nelíbí tak to je tvůj problém :wink: Jinak já mám velkou pračku a rozhodně ji ve SportCrossu neodvezeš, prostě mezi tlumiče by se nevešla :lol: Že to jezdí, řadí, brzdí a svítí nijak nerozporuju, tak nevím, jestli spíš nemáš komplex ty ze mě. To je ovšem taky jen tvůj problém :wink:

paca

Příspěvek od paca »

Kane13 píše:Docela si představuju záchvaty mladých tunerů v BMW E36 320i s DTM koncovkama, když je tahle rodinná krabička někde naseká. To musí být pocit k nezaplacení. Podle mě typická definice sleeperu... 8)
potkat e36tku v kupé už je vcelku těžké, natož aby to byla 320i s DTM koncovkama :D

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Kane13 píše:Docela si představuju záchvaty mladých tunerů v BMW E36 320i s DTM koncovkama, když je tahle rodinná krabička někde naseká. To musí být pocit k nezaplacení. Podle mě typická definice sleeperu... 8)
Proč by mělo někoho proboha překvapit, že ho "naseká" konkurence novějšího modelu se silnějším motorem? Typickou definici sleeperu si představuju o hodně jinak, než zástupce premiovky se 160kw nebo kolik (nevím o konkrétním autě).

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..ja som dal na moje na zimu puklice .. :rock:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

cr4sh3r

Příspěvek od cr4sh3r »

Závody na kruháči 8) Nová disciplína :smich2:
Ford Mondeo ST220

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LANiN píše:bobr - jediný kdo tady má komplexy jsi zřejmě ty, jinak nepochopím proč vytahuješ na svět něco, po čem ti je vlastně prd když se tě to netýká .. hlava mi to prostě nebere ale tak když tě to baví :wink:
Ano, já mám komplexy (sice teda netuším z čeho a proč, ale ty to jistě víš všechno nejlíp), ale to ty čekáš kdy kde něco okomentuju :smich2: Tvoje reakce byla prostě nesmyslná, na fotce jsou tři kupé a jedno kombi a na tuhle skutečnost prostě maRkus "upozornil". Že tady začneš tahat jak to má pod kapotou 2JZ (bez turba, sériové) je takové směšně dětinské. Ano, nejedete to s tím špatně, ale sleeper by to byl pokud by tam třeba bylo swapnuté TT z Aristo nebo to origo GE upravené jako NA-T. A na svět tady nic nevytahuju, to prostě tak je a jen jsem se o tom zmínil, když ses tady pokusil namasírovat ego poznámkou o tom jak moc to je super a že si o tom mají lidi něco zjistit - tak jsem jim dodal kompletní info :lol: Je vtipné, že když na JDM fóru do mě lidi rýpali jak mi nejezdí auto, tak to bylo naprosto v pořádku, ale když já poznamenám, že tvoje auto bylo zbořený na předek, tak to znamená, že mám komplex :smich:

Sova

Příspěvek od Sova »

213ks
1610kg
0-100 8.9
400m 16.1
1000m 29.1

Sleeper? :D
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Beaver píše:...ale sleeper by to byl pokud...
8)
Cléon & Fonte

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LANiN píše:bobr - srandisto 8)
Nápodobně.

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

Sorry, ale tohle není sleeper. To je prostě série. A když už tu řešíte tu 2JZ, tak sleeper vypadá prostě nějak takhle http://www.speedhunters.com/2014/01/wan ... ped-supra/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Ono označení "sleeper" se poslední dobou stává dost módní záležitostí (něco jako oranžová samolepka s číslem před pár lety - já už ani nevim, to konkrétní číslo).

Kdyby ten motor by ve Felicii, tak by si to asi označení "sleeper" zasloužilo. Takhle ale nějak nevim, prostě neobvyklé auto se slušným motorem a vlastnostma.
Naposledy upravil(a) m.artty dne 18 pro 2015 11:36, celkem upraveno 1 x.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Sova

Příspěvek od Sova »

Při této logice je každý druhý Saab sleeper...
Cléon & Fonte

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Podle mě takyje, prostě auto co jede víc než okolní provoz čeká. I svou E46 328i v kombíku považuju za sleepera na což má podle údajů od Sovy mnohem větší nárok než ten lex, páč s těmato parametrama to musí spráskat téměř každý 2.0TDI a 1.4 a víc TSI jak nic.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“