A přesně na základě toho to e46 328i nemůže být ani náhodou.Progresss píše:Podle mě takyje, prostě auto co jede víc než okolní provoz čeká.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A přesně na základě toho to e46 328i nemůže být ani náhodou.Progresss píše:Podle mě takyje, prostě auto co jede víc než okolní provoz čeká.
jak ? vsak ma pravducrocjirka píše:tywe napise at se uklidnime a jeste prileje olej do ohne...![]()
Ty si uz jako zabudol, ze si vozil prdel na FABII 1 RS ..?? alebo jak mam tomu rozumet ..??tholis píše:..Já jsem nikdy důvod tzv. sleeperů nikdy nechápalTo jako investuju neskutečné prachy a energii proto abych podělával pozéry na dálnici?
Přijde mi že tu máme nástupce za starého bohéma, který nás znenadání opustilTomek MA70 píše:Tak se zase uklidníme kluci,Lanin to napsal tak trochu s nadsázkou a pár příspěvků od něj vyznělo trochu nevhodně,nicméně je to velice zábavný kombík a srovnání s jakýmkoliv koncernovým vozem a ještě k tomu v naftě není na místě.
Jestli jsou tvým měřítkem oktávky v dízlu tak mi je tě trošku lítoLANiN píše:Je to sleeper jak má být.. když se na vás lepí RS f dýzlu a vy mu na kruháčí ujíždíte s lehce bokem napředv rodinném parníku
ten pocit je fakt k nezaplacení .. z toho nevyrostu asi nikdy :
...,který? to myslíš toho co zničí jednu primeru ročně?LANiN píše:má pravdu ten chlapec ušatá
hele znam fora kde se obrazky automaticky zmensi na velikost monitoru a po rozkliknuti se zobrazi v plnem rozliseniProgresss píše:Su rád, že je admin dement a já nemusím rolovat jak kokot do stran![]()
ja se dost bojim toho ze s tim jak Luke umi tocit volantem tak mu to bude stacit na mnohem silnejsi vozyBeaver píše:Tak určitě, když zrovna nebudou závodit