Jaký jsou první dojmy?
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Ritchmo, mám úplně stejné pocity - zazačátku jsem nedokázal desítku ani cítit, ale teďka se mi začala líbit více než předchozí generace (zadek ne, ale zbytek auta ano). První dojmy jsou fantastické, zrychlení srovnatelné s Nexií, ale komfort, jistota a bezpečnost jsou úplně někde jinde, čtyřkola, brzdy i podvozek nemají chybu - ale neměl jsem šanci to ještě pořádně otestovat. Bude mně trvat řadu měsíců až let, než to auto dostanu pořádně do ruky. Jediným mínusem, který zatím pozoruji, je spotřeba, ale na to se asi nesmím koukatRitchma píše:Poslední týden jsem se každý den chystal ti napsat SZ jestli už jí máš doma... Jak se mi desítka dlouho hnusila, tak teď se mi naopak hrozně začla líbit, navíc v bílý![]()
Jaký jsou první dojmy?
Jo, s Nexií jsem jezdil kolem 12-14, i když jsem jel pilu, u EVA bude problém dostat se pod 13 i při klidnější jízdě...BIGPAPA píše:to jako nexie v te specifikaci co jsi mel papkala min???
NestrašRitchma píše:Já nevim jestli autu něco je nebo jestli to opravdu tak žere, ale nějak se poslední dobou nemůžu dostat pod 25l/100kmJá koukal nedávno na test X v USA a tam si stěžoval že to nemá teleskopickej volant. Ani EU verze ho nemá? To byl můj snad největší problém s evem.
Zemi píše:Vetsina ridicu Lanceru v CR vi a chce vedet stejne hovno. Hlavne ze to ma kridlo, hydro rucku, ram a prska to. Sup s tim na "rally" at mame reklamu.![]()
Zemi, překvapivě je to skutečně tak, jak píšeš, zjevně máš stejnou zkušenost.Zemi píše:EVO mu urcite nenadelalo tolik radosti jako ten sleeper...
MámMOTyLEK píše:Ivane, popravdě, nemáš někdy cukání něco koupit a postavit si nějakou "hračku"