Přepis auta - polopřevod od 1.1.2015
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Přepis auta - polopřevod od 1.1.2015
Podle informací, co mám já - (kámoš má závodku, značky nonstop v depu) Jednou za rok se jen staví na úřadě, kde řekne, že renovuje a je to. Resp. bys měl oznámit, jak s vozidlem naložíš...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
přesně tak, kdo se neozve tak mu k poslednímu letos v prosinci automat. doklady zaniknou
odtah od 7kč/km 731810210
No už aby to bylo, to bude úleva.
A jedna dobrá zpráva
http://www.novinky.cz/auto/383555-pro-p ... liste.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A jedna dobrá zpráva

http://www.novinky.cz/auto/383555-pro-p ... liste.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Chlapci, mám dotaz - známej chce pořídit jedničku Golfa a udělat z něj závodku. Na autě je ale eko. Napadlo mě, že když auto nepřihlásí, tak zanikne, je to tak? To by u závodky na amatérský soutěže nevadilo. Jde to dnes udělat tak, že se auto jen odhlásí, nebo ne? Případně nějaké tipy, jak to vymyslet?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- LiberaleMiguel2
Poslat to za hranice
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Dnes auto jen odhlásit nejde. Jde trvale vyřadit z evidence, ale na to zas musíš mít papír, žes ho někde nechal ekologicky zlikvidovat a to se přikládá ke spisu s odhlášením.
Bohužel dřív šlo napsat prohlášení, že si z auta uděláš kurník a trvale Ti ho vyřadili, dnes to nejde ...
Maximálně dát značky do depa s tím, že po roce nesplníš povinnou návštěvu úřadu a úřad Ti auto trvale vyřadí ...
Bohužel dřív šlo napsat prohlášení, že si z auta uděláš kurník a trvale Ti ho vyřadili, dnes to nejde ...
Maximálně dát značky do depa s tím, že po roce nesplníš povinnou návštěvu úřadu a úřad Ti auto trvale vyřadí ...
Nejlevnější autopojištění, napište si o cenu!
ČSOB, AXA, ČPP, Kooperativa, Wustenrot, Slavia, Allianz, atd...
To ale ekovýpalný nevyřeší... a poslat za hranice? Kupní smlouva na Stojana Jakotyče z Mukačeva?
- LiberaleMiguel2
Přesně
akorát na tohle řešení bude muset přistoupit současný majitel

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Jenže oni ti ho trvale nevyřadí,ty máš povinnost tam každý rok přijít a zdělit kde a co s tím hodláš udělat.Pokud to nesplníš tak až 50000kč pokuta.TheTimo píše:
Aaaaaaaaaaaaaha, já měl za to, že když jim to nesdělíš nebo nebudeš reagovat, tak tadá, noty do koše...rejchy píše:Jenže oni ti ho trvale nevyřadí,ty máš povinnost tam každý rok přijít a zdělit kde a co s tím hodláš udělat.Pokud to nesplníš tak až 50000kč pokuta.TheTimo píše:
Nejlevnější autopojištění, napište si o cenu!
noty do koše jen do letošního prosince, pak je to jako viz výše za flastr
spíš sem dávejte adresy těch Bukačevů na který se to dá exportovat
na jednoho takovýho potřebuju napsat, že mi řídil auto na radaru 
spíš sem dávejte adresy těch Bukačevů na který se to dá exportovat

odtah od 7kč/km 731810210
Kachawuth Orankijanan
444 อาคาร ยูพีดี 4 ซอย นวมินทร์,นวมินทร์,แขวง นวลจันทร์ เขต บึงกุ่ม,Bangkok 10230, Thajsko
Zkopírovat, vytisknout, předat - a ať si to frajeři zkusí opsat do PC
444 อาคาร ยูพีดี 4 ซอย นวมินทร์,นวมินทร์,แขวง นวลจันทร์ เขต บึงกุ่ม,Bangkok 10230, Thajsko
Zkopírovat, vytisknout, předat - a ať si to frajeři zkusí opsat do PC

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
Začal bych přečtením nějaký článků na tohle téma, já myslim že informací je všude hodně, namátkou: http://zpravy.idnes.cz/registr-vozidel- ... lic=481035 nebo http://www.carent.cz/jak-prepsat-ojety-vuz-ford.aspx mrkněte na to.