Tady je pár odpovědí, když jsem prodával Ačkovou Vectru lpg, za 12tis. Na konci inzerátu mám vždy větu: S prodejem nepospíchám, bazary a překupníci nevolat, na sms nereaguji, volat nebo email, auto za jiné neměním.
Plati Opel 606057809 - nechápu, on něco schaní tak ať si zavola, to chce auto a nemá ani na kredit???
Dobry den mam zajem a ptam muzes splatky? mi napis dekuju - no comment
if your car still up for sale you can please reply me back to my email
Dobrý den, měl bych zájem o Vaše auto, ale budu k vám zcela upřímný, jsem obchodník. Dovoluji si Vám nabídnout cenu 4.000 Kč s tím, že vše zajistím a vy se o nic nemusíte starat. Tím myslím veškeré papírování, přepis na mě a prodáváte mi ho bez jakékoliv záruky tedy pokud se s autem cokoliv stane je to jen můj problém. Pro auto si přijedu, vyplatím vás ihned a hotově. V případě,že by jste auto chtěl/a prodat za nižší cenu, ale moje nabízená se Vám nelíbí, jsem schopný se dohodnout na jiné k oboustranné spokojenosti. Jestli tedy máte zájem napište, zavolám vám. Pokud jsem se vás nějak dotkl předem se omlouvám a neberte na mou nabídku ohled.
A jeden co volal, 15 minut rozhovor, samozřejmě velkej zájem, pán z moravy, ale že syn pojede do Prahy, tak ji určitě vezme atd... a pak, jestli bych to auto nemoh kus dovést, třeba někam na D1, na pumpu, že mladej má chvíli papíry, tak aby nejel takovou dálku atd... No stim jsem samozřejmě nesouhlasil, já nepovezu jen ak někam auto 100km. Nakonec teda že si pro to přijede až ke mě, ať to hned sundám z inzerátů a co se stalo, nikdo se už neozval. No že jsem ji vůbec dával do inzerátů - byla tam za 12tis v lpg s komplet plastama z vectry 2000 - nakonec jsem ji rozebral na díly a dostal za díly 20tis.
Ale teď prodávám omegu za 29tis, a zatim žádný perličky, že by lidi začali myslet