Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Hezký no, ale když máš SJCAMku a někdo tě narve zezadu a ujede tak nemáš nic... třeba A6 co mám já tak má i kameru vzadu a to se hodí. MImochodem to sekání je zapříčiněný fakt kartou.. stačí nějaká lepší třeba Class 10 a je všechno v pohodě.. a vibrace jsem vyřešil nalepením a kamera se už ani nehneBeaver píše:Vytahování je jedna věc, ale vibrace toho držáku a rozmazaný obraz jako následek je potom věc druhá. A když chci kameru pro dokumentování případného lumpa, co pak ujede (a mě zajímá jeho značka), tak to je docela zásadní aspekt. Plus potom ta cena, kdy za prachy na jednu pofidérní TrueCam si můžu auto ověsit několika SJ4000 ze všech stran
MICHAEL SCHUMACHER ale ne při jizde ale při paduBeaver píše:Píšete to čím dál tím víc jako najatí reklamní agentiJinak zadní kameru fakt nic jiného nemá... oh wait... http://www.ebay.com/itm/3-1080P-FHD-Dua ... SwNyFWcMls
A prosím o seznam lidí, kterým utrhlo GoPro hlavu, fakt mě to zajímá. A že jich na helmě používá dost.
No, je to "údajně" a "zkoumá se". Navíc se vůbec nemluví o váze, ale o držáku. Tak či onak, když je ta kamera v autě, tak mi bude držák na helmu úplně ale úplně u prdeletireguy píše:sorac jsem asi dement ale http://sport.lidovky.cz/michael-schumac ... statni_lso" onclick="window.open(this.href);return false;
Beaver píše:No, je to "údajně" a "zkoumá se". Navíc se vůbec nemluví o váze, ale o držáku. Tak či onak, když je ta kamera v autě, tak mi bude držák na helmu úplně ale úplně u prdeletireguy píše:sorac jsem asi dement ale http://sport.lidovky.cz/michael-schumac ... statni_lso" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyby měl na helmě Truecam, tak by se to nestalo, že?
Beaver píše:Ti "šašci" jsou lidi, co si to koupili a hrubě je to neuspokojilo. Navíc muset dodělávat kameru aby fungovala jak má při pořizovací ceně několik tisíc mi nepřijde jako dobrý produkt...
S tím Schumacherem je to vtip, že?Kameru sice měl, ale hlavu si rozmlátil o skálu, kamera mu ji fakt neutrhnula. Ty seš komik...
nez zacnete hodnotit nejaky vyrobek tak si o nem neco prectite ne jen negativni reference prisavka je jednou z moznosti montaze soucsti prislusenstvi je i nalepovaci tercik na sklo takze o dodelavani nelze mluvitGooder píše:Tak Truecam je produkt firmy Magicam a i oni dělají sportovní kamery, to jen upřesnění, že Truecam nedělá sportovní kamery.
Ales: Pokud jsi si nevšiml, tak Beaver jen naráží na Truecam, proti zmiňovanému Contour nic neřekl.
tireguy: Tak jinak, dát na sklo držák, který na něj není určený, protože držák určený pro sklo není schopný kameru udržet.
BTW: nevim co chceš dodělávat, stačí jen nalepit štítek na sklo, to tě nezabijeBeaver píše:Ti "šašci" jsou lidi, co si to koupili a hrubě je to neuspokojilo. Navíc muset dodělávat kameru aby fungovala jak má při pořizovací ceně několik tisíc mi nepřijde jako dobrý produkt...
S tím Schumacherem je to vtip, že?Kameru sice měl, ale hlavu si rozmlátil o skálu, kamera mu ji fakt neutrhnula. Ty seš komik...
moje to ma taky ale vypnul jsem to asi dobry pro kamionaky ale ve meste to porad zvoni LDWSPetrHorka píše:To dělá víc firem, ale řikám si jak moc je to spolehlivý,přeci jen tam musí bejt nějaká odchylka, obhledně lomu laseru přes přední sklo, ale to jen tak hádám. Jestli s tim má někdo nějakou lepší zkušenost, bral bych reakci
slape to dobřePetrHorka píše:na dálnici je to dobrý.. to souhlasim.. když člověk padá do umělýho spánku nebo tak.. tak to začne pípat.. ale v městě to musí pípat pořád.. a taky jak je to moc spolehlivý no :/
Tak jestli uz pada do umelyho spanku, tak uz je hadam pozde na cokolivPetrHorka píše:na dálnici je to dobrý.. to souhlasim.. když člověk padá do umělýho spánku nebo tak.. tak to začne pípat.. ale v městě to musí pípat pořád.. a taky jak je to moc spolehlivý no :/
Tak víš coGoldies píše:Tak jestli uz pada do umelyho spanku, tak uz je hadam pozde na cokolivPetrHorka píše:na dálnici je to dobrý.. to souhlasim.. když člověk padá do umělýho spánku nebo tak.. tak to začne pípat.. ale v městě to musí pípat pořád.. a taky jak je to moc spolehlivý no :/