Ahoj,motor i svazek je z Audi8O coupé quattro,typ B3 125kw. r.v 1992-3 tento motor i s kabeláží jsem dal dočasně do svého projektu abych se svezl,než připravím turbomotor. Problem je,že čerpadlo natlačí benzin ( rozjede se i počas startování) starter točí,háže jiskru ale nestříkají vstřiky. Motor předtím v jiné karoserii šlapal,takže jsem jednoznačně něco posral já.

Dnes jsem sehnal schema zapojení řj a na něm je něco jako "odpor vstřikovačů". Popravdě-nevím co to je ani nevím,kde bych to hledal nebo na který konektor bych to měl zapojit,pokud jsem to během roku někde projebal. Kdo zná Audi,ví že její el.inst.je mírně řečeno chaotická.
Problem je v tom,že ani v Audi o žádném odporu vstřikovačů-angl. Series rezistor for injektion valve nic neví-což ale nepovažuji za definitivní
takže otázka je-má to tam být nebo ne? Pokud ano a já to projebal,pak to můj problem řeší. Pokud ne,tak jsem zas tam kde jsem byl..v prde..

Tak mi prosím poradte,budu velmi vděčný.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.

))