Můžeš mít víc wooferů ale měly by být stejné se stejnými parametry. Furt nevěřím, že se ti při sebekvalitnější montáži podaří docílit toho, aby tvoje dva woofery bouchly přesně ve stejný moment. A když se ti to nepodaří a bouchne každý trochu jindy (stačí maličko) bude z toho zkur*ený zvuk. Přece jen mají každý jiínou hmotu cívky i hodně rozdílnou plochu membrány i citlivost. Jednodušší je namontovat jen jeden.
Parametry, které jsi uvedl na výpočet velikosti bedny nestačí. Je bezpodmínečně nutné, aby bedna měla přesně stanovené (doporučené výrobcem nebo vypočítané) parametry tedy především objem případně délku a průměr bassreflexu. Bednu lze postavit i s nějakou tolerancí ale stejně je nutné vycházet z TS parametrů reproduktoru. Není možné reprák vsadit do "nějaké" bedny.
Tady -
https://www.lautsprechershop.de/pdf/mivoc/awx184.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; - máš parametry toho velkého wooferu a z nich plyne, že výrobce doporučuje bassreflexovou bednu o objemu 160 až 200 litrů se dvěma nátrubky o průměru 90 mm a délce 130 mm. Jsou tam i parametry pro uzavřenou ozvučnici. Pokud tato doporučení nedodržíš velmi pravděpodobně to bude hrát blbě.
Tady -
https://www.mivoc.com/gs/media/products ... tt_WEB.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; - jsou parametry toho menšího.
Je samozřejmě tvoje věc co si vestavíš do kufru, ale když se podívám na rozdíly ve velikostech beden určitě bych volil menší zlo. Z výše uvedených důvodů bych volil jen jeden woofer. Mám s tím i docela zkušenosti. V uplynulých cca 15-ti letech jsem autohifi prodával, sestavy navrhoval a stavěl. Ve svých autech jsem vozil několik instalací v cenách od cca 50.000,- do 200.000,- CZK (dnes už ne). To co jsem výše napsal necucám z prstu ale z jakés takés zkušenosti. Volba je ovšem na tobě.
Pokud jde o tvary měla by být bedna pravidelná. Nátrubky se nejčastěji montují do čelní stěny. Mohou ale být i v bočnicích nebo v horní desce. Před nátrubky by měl být volný prostor min. 1,5 násobek průměru nátrubku. Také reprák by měl bouchat do prostoru a ne do stěny kufru. Bedna samozřejmě musí mít utěsněné spoje nejlépe lepidlem při výrobě. Také platí, že čím silnější stěna tím lépe. U toho velkého wooferu bych o tloušťce stěny pod 30 mm (raději víc) ani neuvažoval.