a bílá dostala černou barvu na přední nárazník

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
ne jen se na nich učím a chci něco vytvořitpetrsk píše:Zakladas Felicie vrakoviste? Z tech trech vraku se daj jen pouzit kola s ty bili na prevarky.
kámo mě ty tvoje šílený moudra jsou už úplně u prdelepufko píše:Tam 200Kč, hentam 500Kč, tam zasa 150Kč...
Kolko tisíc Kč si takto po kvapkách spláchol už do záchoda? Tým že preflákaš takto prachy tak neostáva na lepšie a potom sám seba (ba aj druhých) presviedčaš ako ťa to strašne baví sa hrabať v hnilej Felde
díky moc za podporu, aspoň o5 další člověk co mě tu hodnotí tak trošku pozitivně a nehledí na stáří a stav auta moc díkyLordMMX píše:čo ho nenecháte na pokoji? ja osobne považujem ocucaný favorit za ukrutný hnoj na to, v akej dobe bol vyrábaný, ale pokiaľ ho baví sa v tých autách hrabať a upravovať si ich podľa seba, tak mu držím palce. a čo sa financií týka, ja som do nexie nalial za 5 rokov skoro 6000€ a už je v autonebi. a ľutujem minutie tých peňazí? ani náhodou. veľa som sa naučil, teraz na to idem o hodne triezvejšie.
za mňa teda palec hore, a hlavne veľa chuti a zdaru!
https://lh3.googleusercontent.com/-hLw3 ... 60-h540-no" onclick="window.open(this.href);return false;LiberaleMiguel píše:Jestli jsi lopata, tak ti ani pistol nepomůže. Jestli máš šikovné ruce, tak i sprejem to uděláš pěkně
Petrsk: Obrázek se nezobrazuje
u toho červeného auta to neřeším jde mi spíš víc o tu stříbrnou a bílou felicii ..... ted se budu chystat lakovat tu bílou, ale tam už půjde vše dolů co se bude moct sundatm.artty píše:Jen ty lišty, zámky, kliky apod. bych vyndal než to oblepovat páskou a pak tam stejně bude hnusná hrana a je to slabé místo, kde se to může začít loupat.
souhlasím že jde vše když se chce a když je trpělivost .....Breakthru píše:na stříkání stačí 2 Bary.Kompresor stačí klidně menší.Neboj se, že bys bycl tak rychlej, aby kompresor nestíhal.Mám doma záložní se zásobníkem na 24 litrů a v poho to utáhne.Pistole stačí úplně nějakej obyčejnej polák, na to naučení to stačí.nastavíš si tam vzduch, barvu, rozptyl a to ti stačí, je to víc, než co dovede sprej....Jen je potřeba mezi pistolu a kompresor dát odkalovač, aby ti nešla voda a olej do pistole...
jen to chce nebejt prase a neomrdávat přípravu.Občas taky díly spíš demontovat, než je oblebovat, i naučit se oblepovat auto je kumšt a jsou na to určitý triky.Příprava je základ, vykytovat do roviny a použít správnej plnič a řádně všechno odmastit a dát si bacha na mastnotu a silikony...
je to náročnej proces a není to o tom koupit si pár lacinejch řeckejch šmirglů, co stojijou úplně za hovno a pár sprejů.Když máš vercajk, trpělivost a nejseš hovado, tak i v dílně se s málem dá udělat pěknej výsledek.rozhodně lepší než něco vytvářet sprejem...Ale zase jsou to věci, co se nezkazí....Pokud si opatříš věci a něco si vyzkoušíš, tak se s tím daj dělat fakt slušný věci a pokud se něco pokazí, dá se to i slušně opravit.Je spousta triků a zlepšováků, ale je to taky o tom dělat to pořádně...