Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
ani se neptej, moje snaha dostat mé vlastní věci od pana K. skončila bezúspěšně. od pana K absolutní ignorace! musel jsem kontaktovat právníka který se sním spojil (asi kouzelník) a požadoval mojí zálohu 10tis nazpět za ne hotovou zakázku. pan K se vysmál že nemá na to aby mě mohl vyplatit, rotory co už zhotovil mají výrobní hodnotu 17tis (následujích telefonátech to pak bylo 25tis a pak změna zase na 20) tudíž v tom má peníze on i já. když padla otázka jak to hodlá řešit vysmál se podruhé že absolutně nějak že už na to nesáhne s dodatkem proč bych to vůbec dělal? člověk si řekne co to do piči je za chování? jedna z dalších otázek byla navrácení mojich dílů které byly třeba ke zhotovení zakázky. s tím pán K. souhlasil že mi k tomu dá i hotové rotory a tím to pro něj bude navěky vyřešeno. zvažoval jsem podání trestního oznámení bylo by to pro mojí peněženku akorád zbytečná zátěž kdy prvních 15tisíc z mojí kapsy by sežral česká instituce (žádost a rozjetí soudu) po výhře by pan K. sice částku na náklady musel zaplatit, ale moje investovaná záloha 10K by pan K. mohl splácet klidně 10let protože soud nemá pravomoc mu nakázat vyplacení ihned ani mu nakázat dodělání zakázky. p.K jelikož má jen s.r.o. tak v tom umí chodit a ví co si v nejhorším případě může dovolit. v tomto stádiu jsem se rozhodl od toho dát ruce pryč protože netoužím oblejzat soudy a kraviny. na jednu stranu p.K. sice vyvázne, ale co se dá dělat můžu ostatní jen touto mojí zkušeností varovat!kucik píše:No a jak dopodla story s Kábrtem? Máš peníze zpět, nebo jsi si pořídil předražená těžítka?