Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Očividně to nechápeš. Musíš koupit něco, co pak můžeš upravit.crocjirka píše:dle tohodle meritka bych mohl prodat svuj byt a koupit si treba novou M2...a jeste by mi zbylo na byt v kdejake prdeli(cokoliv mimo prahu)a tim padem bych byl veleuspesny
![]()
![]()
huustyy muj zivot ted dostal novej rozmer
nevím..já nechápu co se odehrává v duši feťáka, delikventa, pedofila, překupníka, podvodníka, lháře, bílého koně, gotika a bůhvíčeho on ještě je a byl schopencrocjirka píše:Aha... takze chapu to, ze kdyz budu jezdit v herce, ale bude upravena, tak jsem vetsi borec, nez kdyz mam nove bezpecne a silnejsi auto?....
Hele do domu to chce ještě pár set tisíc, ať to dotáhnu komplet, ale třeba moje nová kuchyň má cenu asi tak dvou zelených hlenů - toliko k tomu, jak má Ciompa peníze, o kterých se mi údajně ani nezdátholis píše:Ty seš fakt ještě tupější než jsem očekával.Ty máš jako měřítko úspěchu že mám upravené auto?
Nebudu prezentovat sebe, ale zkusme to třeba u Bobra, který je mi svými prioritami blízký. Má zrekonstruovaný dům, krásné děti, spokojené manželství a v zaměstnání je špičkou ve svém oboru, má všeobecný přehled a má mozek. Vlastně všechno co ty nemáš a asi ani mít nebudeš
To prostě musí být přízeň. Je to ze stejného městacrocjirka píše:to maj v rodine no![]()
dokonce je mu i celkem podobnej
A já jsem z Ostravy, nebo z Olomouce ? Zase jen doakzuješ, jak jsi tupýtholis píše:To prostě musí být přízeň. Je to ze stejného městacrocjirka píše:to maj v rodine no![]()
![]()
![]()
No to mě poser
Ty seš blbec viď? Tvůj soukmenovec je z Frýdku-Místku, pak proběhl soud v Ostravě a teď až v Olomouci. To víš, to ale musíš porozumět psanému textuLiberaleMiguel píše:A já jsem z Ostravy, nebo z Olomouce ? Zase jen doakzuješ, jak jsi tupýtholis píše:To prostě musí být přízeň. Je to ze stejného městacrocjirka píše:to maj v rodine no![]()
![]()
![]()
No to mě poser
![]()
crocu a ty si zajdi k očnímu, jestli je mi borec z fotky podobný
Ale bobánku, jistě že nejde o TVOJE peníze, protože tobě by je ani nepůjčil Home CreditLiberaleMiguel píše:Bobre a kde jsem napsal, že JÁ mám peníze, o kterých se vám nezdálo ?
1. přijde ti to jako velké peníze? Mě ani moc ne. Normální částka za úpravy, to já dal i do té fabie to samé a možná i dohromady. O golfu se zmiňovat nebudu, nemám potřebuLiberaleMiguel píše:Tholis: A jsem já snad z Frýdku, nebo z Ostravy ?
Bobr: do toho červeného Coupe šlo něco přes 100k, do toho černého V6 Turbo šlo celkem....vlastně jo, deset tisíc to bylo, ale Eurovíš, ne každý chce cpát do auta věci z výprodeje z japonského vrakáče
LiberaleMiguel píše:1) není to zrovna málo. Jestli jsi to dal do Fabie, tak to tam jaksi nebylo vidět![]()
2) ve svém autě mám taky cca tolik. Tam to ale aspoň vidět jezkus otevřít oči
3) Zase dokazuješ, jak jsi dement, když neumíš sledovat ani návaznost diskuze![]()