Sly píše:Tak me ted napadlo, ze k tomu jeste muzu napsat styling upravy, nahazet nejake fotky, trochu to stylisticky upravit a muzu to presunout do sekce Showroom k Zemiho kare. Hehe.
No já sem původně chtěl dát taky nějaký Brisky "tuningový" asi 180 za jednu, ale když pak koukaly do katalogu tak na muj motor maj prej nějaký racing a ty sou za 500kč/kus a to už je dost a navíc řikaly že by měla bejt nějak úprava zapalování. No a byly docela studený normál je 7-8 a tyhle byly 12 nebo 15
Anonymous píše:No já sem původně chtěl dát taky nějaký Brisky "tuningový" asi 180 za jednu, ale když pak koukaly do katalogu tak na muj motor maj prej nějaký racing a ty sou za 500kč/kus a to už je dost a navíc řikaly že by měla bejt nějak úprava zapalování. No a byly docela studený normál je 7-8 a tyhle byly 12 nebo 15
Sem byl já nějak blbne automatický přihlašování
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Tak jsem si opet pocetl... Kdybych mel popsat vsechny upravy a me pocity z nich tak byste to cetli pul dne... Ja se jen tesim na novou sezonu a kecy tu psat nehodlam...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Sly píše:Svicky NGK-R byly nahrazeny bezbodovymi Brisk Premium DOR. Zkousel jsem dat zpet NGK, abych poznal rozdil a jedina zmena, ktera byla znatelna, byla ta, ze pri max. akceleraci a prerazovani z 1 na 2 kola zahrabala vice se svickami Brisk. To same pri prerazeni z 2 na 3. Nejsem odbornik a tak nedokazu posoudit, jestli to muze byt zapricinene svickama.
Svickama to nebude... Mam stale NGK-R a svihne mi to do zad i pri prerazeni z 155 km/h (z 3ky na 4ku)...
Zemi píše:Tak jsem si opet pocetl... Kdybych mel popsat vsechny upravy a me pocity z nich tak byste to cetli pul dne... Ja se jen tesim na novou sezonu a kecy tu psat nehodlam...
Zemi píše:Tak jsem si opet pocetl... Kdybych mel popsat vsechny upravy a me pocity z nich tak byste to cetli pul dne... Ja se jen tesim na novou sezonu a kecy tu psat nehodlam...
Ti dam kecy. Nikoho nenutim, aby to cetl.
Loupaku ty budes prvni v 1,6kach kteryho si v sezone 2005 podam...
Sly píše:Svicky NGK-R byly nahrazeny bezbodovymi Brisk Premium DOR. Zkousel jsem dat zpet NGK, abych poznal rozdil a jedina zmena, ktera byla znatelna, byla ta, ze pri max. akceleraci a prerazovani z 1 na 2 kola zahrabala vice se svickami Brisk. To same pri prerazeni z 2 na 3. Nejsem odbornik a tak nedokazu posoudit, jestli to muze byt zapricinene svickama.
Svickama to nebude... Mam stale NGK-R a svihne mi to do zad i pri prerazeni z 155 km/h (z 3ky na 4ku)...
Ty voe, prej na trojku 155 To máš nějakou dlouhou převodovku. Mě jde trojka jen do 120
Nelzu... Jsi z blizka tak ti to mohu dokazat...
Zemi.. Ti jednu flagnu! Hele, ja nepopiram, ze prohraju, ale pokud te porazim, tak tady predevsema a zavazne slib, ze budes na svou Hondu hodny, jezdit podle predpisu, nebudes ji tyrat a naucis se sprintovat, protoze pokud tam opravdu mas to, o cem pises, tak me musis porazit minimalne o 3 delky
Sly píše:Zemi.. Ti jednu flagnu! Hele, ja nepopiram, ze prohraju, ale pokud te porazim, tak tady predevsema a zavazne slib, ze budes na svou Hondu hodny, jezdit podle predpisu, nebudes ji tyrat a naucis se sprintovat, protoze pokud tam opravdu mas to, o cem pises, tak me musis porazit minimalne o 3 delky
Ja pisu pravu, jen pravdu a nic vic nez pravdu... Mohu to vse zdokumentovat fotografiemi pokud to lid vyzaduje... NO PROBLEM!!!
Se naštvu, mávnu kouzelným protkem a oba vás předjedu - JOKE Pořád ještě řešíte tu trojku? - prostě tyhle motory co má zemi a tak uměj 150 na trojku i krapet víc....
max.ps píše:Se naštvu, mávnu kouzelným protkem a oba vás předjedu - JOKE Pořád ještě řešíte tu trojku? - prostě tyhle motory co má zemi a tak uměj 150 na trojku i krapet víc....
My se nehadame... My se zname jiz delsi dobu... Ale jak rikam... Na omezovaci (kterej uz bude brzo minulost) se 3ka zastavi mezi 150ti a 160ti... tzn. 155km/h... Tacho mi nepromeruje... O nic nejde, jen to sdeluji...
btw.: Diky za obhajobu... Pochlub se kolik dela tvoje VTicko... Ta tvoje generace je moje nocni mura...
max.ps píše:Se naštvu, mávnu kouzelným protkem a oba vás předjedu - JOKE Pořád ještě řešíte tu trojku? - prostě tyhle motory co má zemi a tak uměj 150 na trojku i krapet víc....
My se nehadame... My se zname jiz delsi dobu... Ale jak rikam... Na omezovaci (kterej uz bude brzo minulost) se 3ka zastavi mezi 150ti a 160ti... tzn. 155km/h... Tacho mi nepromeruje... O nic nejde, jen to sdeluji...
btw.: Diky za obhajobu... Pochlub se kolik dela tvoje VTicko... Ta tvoje generace je moje nocni mura...
Vždyť já jen tak... po dlouhý době téma, který mě zajímá Na 3. jedu stejně rychle jako ty +/- 155... Stejně, jestli se někdy postavíme vedle sebe (třeba čtyři i s Kauim) tak mě dáš, pač já do teď jezdil jen s 1.3 apod... musím se moc učit (a to taky budu, už aby bylo jaro!) - teď jen sedím (pokud zrovna neležím ) v polorozdělaným autě v garáži a poslouchám ten slastný zvuk motor+výfuk
Vždyť já jen tak... po dlouhý době téma, který mě zajímá Na 3. jedu stejně rychle jako ty +/- 155... Stejně, jestli se někdy postavíme vedle sebe (třeba čtyři i s Kauim) tak mě dáš, pač já do teď jezdil jen s 1.3 apod... musím se moc učit (a to taky budu, už aby bylo jaro!) - teď jen sedím (pokud zrovna neležím ) v polorozdělaným autě v garáži a poslouchám ten slastný zvuk motor+výfuk
Ja se na Vas tesim vy VTEC kluci moji...
a ze si pujcime navzajem auta??? Jsem zvedavej na sepnuti VTECu...
waci píše:
Ty voe, prej na trojku 155 To máš nějakou dlouhou převodovku. Mě jde trojka jen do 120
To se da jednoduse zpocitat z maximalnich otacek motoru, prevodu a pneumatik. Ja radim do ctyrky pri 170 km/h.
Ty jsi blazen voe...
P.S.: Me 7700rpm...
Ty mas 8500 ze?
no tak co znam ja: tobě točí 7700 a rudo maš od 7000
galant 2000 V6 ma červenou od 7500 ale nevim kolik točí
ale je to jen přispěvek do větru,páč ani jeden motor neznam
eric píše:no tak co znam ja: tobě točí 7700 a rudo maš od 7000
Spatne jsi koukal... Cerveny je az u 7200-7300...
no to je možný no
ale na 7500 nemaš
Naposledy upravil(a) eric dne 28 pro 2004 22:57, celkem upraveno 1 x.
Zemi.. Pokud se budes drzet pravidla radit tam, kde ucitis pokles vykonu, tak budu prvni, kdo bude tvemu motoru vinsovat brzke zitrky. Bacha na to, voe. Ja jsem svemu omezovaci vdecny, ze je tam, kde ma byt.
no to je možný no
ale na 7500 nemaš
Sly píše:Zemi.. Pokud se budes drzet pravidla radit tam, kde ucitis pokles vykonu, tak budu prvni, kdo bude tvemu motoru vinsovat brzke zitrky. Bacha na to, voe. Ja jsem svemu omezovaci vdecny, ze je tam, kde ma byt.
To ja taky kamarade... Kolikrat jsem na nem dlouho stal...