Úpravy malých obsahů
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole presne tak...Sly píše:Jde to tak rychle do otacek. Hlavne pri ostrejsi predjizdeni. Dam tam za dve a 110 tam je behem dvou sekund. Omezovaci muj, mam te rad.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud panove dovoli... Rad bych prispel ohledne otackomer a jejich "redline"... Mel jsem tu cest vozit si prdel v Hyundai Lantra GT 1.8 16V DOHC neco kolem 100kW...
Redline od 7000-9000...
6000 a motor byl mrtvej... 
To o necem svedci...
Neni sikmookej jako sikmookej... 

To o necem svedci...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
A pokud panove dovoli ohledne otackomeru, tak ja mam zase tu cest vozit si prdel v ESKA rotor manic bycicle a tam cervene pole zacina az od 14k rpm (podle aktualni formy, samozrejme). Vykon samozrejme 580 klokanu. To o necem take svedci. Neni soudruh z byvale NDR jako soudruh z byvale NDR. Tak co, Zemaku, mas strach? 

Live4Ride Syndicate
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi bohapusty hovado...Sly píše:A pokud panove dovoli ohledne otackomeru, tak ja mam zase tu cest vozit si prdel v ESKA rotor manic bycicle a tam cervene pole zacina az od 14k rpm (podle aktualni formy, samozrejme). Vykon samozrejme 580 klokanu. To o necem take svedci. Neni soudruh z byvale NDR jako soudruh z byvale NDR. Tak co, Zemaku, mas strach?

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
hele ja vim moc dobře že naražiš na mitsuZemi píše:Pokud panove dovoli... Rad bych prispel ohledne otackomer a jejich "redline"... Mel jsem tu cest vozit si prdel v Hyundai Lantra GT 1.8 16V DOHC neco kolem 100kW...Redline od 7000-9000...
To o necem svedci...Neni sikmookej jako sikmookej...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nech toho nebo nabehne Taboo...eric píše:hele ja vim moc dobře že naražiš na mitsuZemi píše:Pokud panove dovoli... Rad bych prispel ohledne otackomer a jejich "redline"... Mel jsem tu cest vozit si prdel v Hyundai Lantra GT 1.8 16V DOHC neco kolem 100kW...Redline od 7000-9000...
![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
a voco asi de neZemi píše:Nech toho nebo nabehne Taboo...eric píše:hele ja vim moc dobře že naražiš na mitsuZemi píše:Pokud panove dovoli... Rad bych prispel ohledne otackomer a jejich "redline"... Mel jsem tu cest vozit si prdel v Hyundai Lantra GT 1.8 16V DOHC neco kolem 100kW...Redline od 7000-9000...
![]()

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi vocas...Taboo píše:Proc se radeji nepochlubis svym 70HP prditkem?eric píše:a voco asi de neZemi píše: Nech toho nebo nabehne Taboo...Jen pulka jednoho meho cylindru ma ten samy vykon jako tvuj cely motor.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
asis nepostřehl pár zajímavejch skutečností.Jezdí na naftu, a narozdil od tebe sem ve spravnem threadu o MALYCH motorechTaboo píše:Proc se radeji nepochlubis svym 70HP prditkem?eric píše:a voco asi de neZemi píše: Nech toho nebo nabehne Taboo...Jen pulka jednoho meho cylindru ma ten samy vykon jako tvuj cely motor.

jenže ja řek,že o nich vim nicmoc,takže si to nech na někoho jinyho jo?Taboo píše:Tak mluv a tom tvem malem motoru v tvem malem prditku, ne o motorech o kterych nic neviseric píše:asis nepostřehl pár zajímavejch skutečností.Jezdí na naftu, a narozdil od tebe sem ve spravnem threadu o MALYCH motorechTaboo píše: Proc se radeji nepochlubis svym 70HP prditkem?Jen pulka jednoho meho cylindru ma ten samy vykon jako tvuj cely motor.
ale to jentak naokraj
. Ja na rozdil od tebe na malych motorech pracuji (= ne jen o nich mluvim na Internetu) kazdy den, takze myslim, ze bych v tomto threadu mohl byt spravne.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Když se bavíte o max otáčkách: Kolega měl Kawasaki ZXR 250ccm - to byla "vrtačka"
Měla ten správný redline
Podařilo se mi na netu najít foto budíků ze stejné mašiny(modemisti mě budou proklínat)
http://predator.bikepics.com/pics/kawas ... 220334.jpg
// obrazek predelan na odkaz kvuli velikosti - upravil Milosh

Podařilo se mi na netu najít foto budíků ze stejné mašiny(modemisti mě budou proklínat)
http://predator.bikepics.com/pics/kawas ... 220334.jpg
// obrazek predelan na odkaz kvuli velikosti - upravil Milosh
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak co třeba napsat sem něco konstruktivně jako jaká úprava má největší význam (krom většího motoru a turba) a jaký úpravy sou vhodný kombinovat, co má největší vliv na spotřebu a naopak jaké úpravy nekombinovat: snížení hlavy vs. ostrá vačka....?Taboo píše: Tak mluv a tom tvem malem motoru v tvem malem prditku, ne o motorech o kterych nic nevis. Ja na rozdil od tebe na malych motorech pracuji (= ne jen o nich mluvim na Internetu) kazdy den, takze myslim, ze bych v tomto threadu mohl byt spravne.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
CCCO 1.8T z práce píše:Když se bavíte o max otáčkách: Kolega měl Kawasaki ZXR 250ccm - to byla "vrtačka"Měla ten správný redline

Je to ono??? http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki/1990/ZXR%20250/
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jo, ale on měl zelenou 92.Zemi píše:CCCO 1.8T z práce píše:Když se bavíte o max otáčkách: Kolega měl Kawasaki ZXR 250ccm - to byla "vrtačka"Měla ten správný redline
Podařilo se mi na netu najít foto budíků ze stejné mašiny(modemisti mě budou proklínat)![]()
![]()
Je to ono??? http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki/1990/ZXR%20250/
eric píše:@Taboo: ne,jen sem zaražel zemiho v pojetí,že i mitsu umi otačkovky,nejen honda.Nic vic,nic miň
tim sem spiš myslel,že se postaviš za mitsu
=> blbnu,vlastně chtěl abys naběhl
Ja se teda za mitsu postavim a to razne

Ja mam cerneny od 7000..ale pri 7500 to este teda vykon neztraci

CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
na můj malej obsah se daj sehnat vačky,svody,ECU a to vyjde na 1000 liber a k sehnání jen v anglii.Tyhle úpravy by zvedli výkon cca 30PS.a to se mi zdá jako hodně nadsazenej odhad......
Jeden člověk mi tvrdí,že tyhle úpravy v autě má a údajně má výkon okolo 170PS,což se mi nechce věřit,to měli okruhový pumy,ale zase na druhou stranu puma racing má 155Ps a má jenom jinej program a jinej vejfuk...Tak nevim no......
Je to všechno otázka peněz.
Výkon VS náklady na jednoho koně.....
Jeden člověk mi tvrdí,že tyhle úpravy v autě má a údajně má výkon okolo 170PS,což se mi nechce věřit,to měli okruhový pumy,ale zase na druhou stranu puma racing má 155Ps a má jenom jinej program a jinej vejfuk...Tak nevim no......
Je to všechno otázka peněz.
Výkon VS náklady na jednoho koně.....