Ale slavili jsem to 2 dny v kuse
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
A sakra, neříkej, že nepojedeš na první jarní neoficial sraz do Tošanovicelyod píše:to já bych se nejradši neprobral,protože jsem hned 1.1.2005 v 11:30 boural!no dostal jsem smyk a o patník jsem urval kolečko.no spíš jsem ustřihnul svislák!takže mám radost
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
ty woe,ten sraz nebude přece tak brzo..né??remix píše:A sakra, neříkej, že nepojedeš na první jarní neoficial sraz do Tošanovicelyod píše:to já bych se nejradši neprobral,protože jsem hned 1.1.2005 v 11:30 boural!no dostal jsem smyk a o patník jsem urval kolečko.no spíš jsem ustřihnul svislák!takže mám radost
Určitě to spravíš a pojedeš, viď?
Nemáš foto, ať alespoň přibližně víme, jak to vypadá?? A kde se to stalo
Já jsem ale připraven
das Auto
2oranzovy filomen.. Jo, jestli myslis toho borce v mestske casti bohumin 38 Sunychl, tak o tom vim. Opravoval mi bouchnuta kola. Ze dela i to navarovani a renovaci, o tom jsem nevedel, hade
A to je teda ten, o kterem mi rikal Mr. Favo? ten, u ktereho sis nechal opravit kola, nebo je to jeste nejaky dalsi, pac nevim o tom, ze ten z bohumina by to vozil nekam do fabriky.
Live4Ride Syndicate
2Doyle >> tak to joo, ja myslel, ze se ti to stalo s tvoji shade.. Joo, ty mas Jupitery, ze? A nevali se ti nahodou nekde nejake 4 origo disky? Ja totiz asi budu prodavat kola a asi nestihnu dosetrit na nove, do toho sraziku v Tosanovicich, tak abych tu moji shade nemusel tahat na zadech
samozrejme nevim, kdy presne je prodam, treba je jeste budu mit, nevim;)
..:: MB C-Klasse ::..