Wilda píše:Uz jsi se tam byl podivat????Opravdu tam maji velkou zahradu a opravdu se o tebe radi postaraji![]()

no ten simson jel asi z kopečka, ne? A na zádech jste měli popruhy a tahal vás horkovzdušný balón a nebo jste parta trpaslíkůqwer píše:Věříte mi že se nas narvalo na simson 7 ??A krásně sme jeli asi 50km/h.
A nebo že na kole (free-styl s pegama) nás jelo 8 ????
To by mu prinejmensim prospelo.Eiffel píše:Wilda píše:Uz jsi se tam byl podivat????Opravdu tam maji velkou zahradu a opravdu se o tebe radi postaraji![]()
![]()
Eiffel píše:OK, můj bratr je stejnej. Prostě nějak mi vadí tenhle typ vytahování, jak to těm bengám natřel. že jim ujel do pole, kde oni zapadli, přeskočil potok, a oni to neubrzdili a utopili to tam...
Bratr dělal řidičák rychlokurzem. Nějakej zmrd v autoškole, kterej si říkal instrukror mu řekl, že řídit umí a bratr tam byl jen 4x. Měl 2 jízdy, pak měl jeden den závěrečnou jízdu v autě a druhej zavěrečnou na motorce. Pak takovejhle kluk, kterej si myslí, že je největší borec vjede do prahy a sestřelí nějakou maminu z levýho pruhu, protože to prostě nestíhá a nemá nic nejažděno. Ono je trošku rozdíl jezdit někde na sídlišti, kde je skoro nulovej provoz, na chodníku nebo v parku a pak vjet do centra, kde je tolik agresivity, že třeba moje přítelkyně se tam bojí vjet i jako spolujezdec. Proto sem psalo spousta lidí příspěvky.
Qwer by si měl zaplatit autoškolu, udělat řidičák na 50-ku a jezdit. Blbnout může třeba na srazu na letišti a ne mezi lidma.
Věřím tomu, že z tohodle vytahování vyroste. Taky jsem byl mladej a blbej a jednou jsem policajtům ujel z hlavní do sídliště a zaparkoval auto, lehl si na sedačky a čekal. Vím, že jsem v Türkově nejel 50, ale přes 70 a bál jsem se, že přijdu o papíry. Na den mě to vyškolilo a dodržoval jsem všude předpisy. Jenže kdo zná tu ulici na chodově, tak to je dvouproudovka a první přechod je až u toho bordelu buterfly. Chytaj tam často...
Zeptej se pokornea, že v obci jedu max 60 a pokud je někde 70 mimo obec, je to z nějakýho důvodu a tak aspoň zpomalím. Někdy je to zbytečně, ale aspoň si nerozbiju hubu.
Sorry za moralizování, ale snad by to mohlo stačit, aby si qwer a ostatní uvědomili, že nejsou na světě sami a mohli by tou motorkou, kolem, autem, čímkoli někomu ublížit. Nehoda si nevybírá, ale aspoň můžeš trošku eliminovat, že bude způsobena nějakým blbým frajeřením...
Ty ses nejakej chytrejEU_CZE_KILLER píše:No dobry, hele rek bych, ze qwer uz dostal textove minimalne 2x pres drzku, tak to tady do prdele eifle nemusis skoro tapetovat, BTW tim, ze ho budete buzerovat, ho neopravite, ale naopak vyprudite k necemu, z ceho nakonec vzejde jeden a vice mrtvych na silnici kurva.Az ho potkate tak ho zabite, ale co ted tady s tim, ok?
krasa, ale musim ti rict, ze ten superman, spiderman, batman, catman nebo co to je te stejne neposlechne, i kdyby mu to rikalo cely forum, dyt to znas ne? Je to frajerina "a pro to abych byl drsnej udelam vse", takze proto je zbytecny plejtvat tady rozumem, ja vim, ze takovyhle pripady lakaj k zpruzeni, ale zeptej se ho jestli od ted nesedne na motorku, dokud s nim na ni nesedne aspon ucitel, jinak wildo doufam, zes tamto nemyslel ve zlym na me, ja totiz proti nikomu nic nemam, ale tebe si podamEiffel píše:OK, můj bratr je stejnej. Prostě nějak mi vadí tenhle typ vytahování, jak to těm bengám natřel. že jim ujel do pole, kde oni zapadli, přeskočil potok, a oni to neubrzdili a utopili to tam...
Bratr dělal řidičák rychlokurzem. Nějakej zmrd v autoškole, kterej si říkal instrukror mu řekl, že řídit umí a bratr tam byl jen 4x. Měl 2 jízdy, pak měl jeden den závěrečnou jízdu v autě a druhej zavěrečnou na motorce. Pak takovejhle kluk, kterej si myslí, že je největší borec vjede do prahy a sestřelí nějakou maminu z levýho pruhu, protože to prostě nestíhá a nemá nic nejažděno. Ono je trošku rozdíl jezdit někde na sídlišti, kde je skoro nulovej provoz, na chodníku nebo v parku a pak vjet do centra, kde je tolik agresivity, že třeba moje přítelkyně se tam bojí vjet i jako spolujezdec. Proto sem psalo spousta lidí příspěvky.
Qwer by si měl zaplatit autoškolu, udělat řidičák na 50-ku a jezdit. Blbnout může třeba na srazu na letišti a ne mezi lidma.
Věřím tomu, že z tohodle vytahování vyroste. Taky jsem byl mladej a blbej a jednou jsem policajtům ujel z hlavní do sídliště a zaparkoval auto, lehl si na sedačky a čekal. Vím, že jsem v Türkově nejel 50, ale přes 70 a bál jsem se, že přijdu o papíry. Na den mě to vyškolilo a dodržoval jsem všude předpisy. Jenže kdo zná tu ulici na chodově, tak to je dvouproudovka a první přechod je až u toho bordelu buterfly. Chytaj tam často...
Zeptej se pokornea, že v obci jedu max 60 a pokud je někde 70 mimo obec, je to z nějakýho důvodu a tak aspoň zpomalím. Někdy je to zbytečně, ale aspoň si nerozbiju hubu.
Sorry za moralizování, ale snad by to mohlo stačit, aby si qwer a ostatní uvědomili, že nejsou na světě sami a mohli by tou motorkou, kolem, autem, čímkoli někomu ublížit. Nehoda si nevybírá, ale aspoň můžeš trošku eliminovat, že bude způsobena nějakým blbým frajeřením...
Kdyz bejkovi toreador strci v arene pred cumak cervenej kus hadriku taky se proti nemu rozebehne.QWER drazdi a okud to bude delat,vzdycky mu nekdo napise ze je trubkaEU_CZE_KILLER píše:krasa, ale musim ti rict, ze ten superman, spiderman, batman, catman nebo co to je te stejne neposlechne, i kdyby mu to rikalo cely forum, dyt to znas ne? Je to frajerina "a pro to abych byl drsnej udelam vse", takze proto je zbytecny plejtvat tady rozumem, ja vim, ze takovyhle pripady lakaj k zpruzeni, ale zeptej se ho jestli od ted nesedne na motorku, dokud s nim na ni nesedne aspon ucitel, jinak wildo doufam, zes tamto nemyslel ve zlym na me, ja totiz proti nikomu nic nemam, ale tebe si podamEiffel píše:OK, můj bratr je stejnej. Prostě nějak mi vadí tenhle typ vytahování, jak to těm bengám natřel. že jim ujel do pole, kde oni zapadli, přeskočil potok, a oni to neubrzdili a utopili to tam...
Sorry za moralizování, ale snad by to mohlo stačit, aby si qwer a ostatní uvědomili, že nejsou na světě sami a mohli by tou motorkou, kolem, autem, čímkoli někomu ublížit. Nehoda si nevybírá, ale aspoň můžeš trošku eliminovat, že bude způsobena nějakým blbým frajeřením...kde ze to bydlis?