Jo vypadá to právě,jako by něco čumělo z kapsy,já se divil,že by měl tu nohu takhle roztrhlouqwer píše:Vubec nic se mu nestalo.No_name píše:Co se tomu klukov stalo????????![]()
Vypadá to,jako by měl do krve rozmrdanou nohu???Ta noha to jen tak vypadá to je kapsa.
Za 5min. se zase smal a dělal to znova.
Si stejně myslim že nevěříte že je to kapsa
Jo hlavně neni o co.Ale o tu tyč na zemi si vyrazil dechNo_name píše:Jo vypadá to právě,jako by něco čumělo z kapsy,já se divil,že by měl tu nohu takhle roztrhlouqwer píše:Vubec nic se mu nestalo.No_name píše:Co se tomu klukov stalo????????![]()
Vypadá to,jako by měl do krve rozmrdanou nohu???Ta noha to jen tak vypadá to je kapsa.
Za 5min. se zase smal a dělal to znova.
Si stejně myslim že nevěříte že je to kapsa
No tak podle mě je lepší zavolat svojí holce a jít se s ní ven projít.qwer píše:Hm.Co dá dělat.Frajer píše:No to asi nikomu nepřijde jako normální zábava![]()
JojoSlavisimo píše:do snehu bez obleceniFrajer píše:No tak podle mě je lepší zavolat svojí holce a jít se s ní ven projít.qwer píše: Hm.Co dá dělat.![]()
Ted je pěkný počasí a není naškodu jí hodit do sněhu![]()
Jak jako my dva???Frajer píše:JojoSlavisimo píše:do snehu bez obleceniFrajer píše: No tak podle mě je lepší zavolat svojí holce a jít se s ní ven projít.![]()
Ted je pěkný počasí a není naškodu jí hodit do sněhu![]()
![]()
Qwer:Nahodou je to bomba pak se oba mužem válet ve sněhu, a pokračování znáte.....
Si trochu divnej ne?qwer píše:Jak jako miy dva???Frajer píše:JojoSlavisimo píše:do snehu bez obleceni![]()
Qwer:Nahodou je to bomba pak se oba mužem válet ve sněhu, a pokračování znáte.....
Česky umí a dělá to naschvál, a nebo je tak blbej...........boy ms píše:hele mam dotaz ty neumis cesky nebo to delas schvalneqwer píše:Tak my nic nevisvětluj.