Na každého dojde...zvlášť na tebe ty k...o

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

amogh

Příspěvek od amogh »

ja tam nemam zaslepku proto ze bych cekal ze je pak auto nedobytny, ale proto ze sem nechtel calovat novej zamek a mit tim padem jeste jeden dalsi klic a jenom na to aby do nej zas nakej curák strcil sroubovak a vsechno to zase zk..r.l
Touran BMM

David C3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David C3 »

ja za 7 let co jezdim.. sem neměl jedine poškozeni auta nebo něčeho co stim.. mam asi štěstí. možna ve zline nejsou takové k.... jako někde jende.. jinak když mužu auto je v garaži

TomasB

Příspěvek od TomasB »

Já od tý doby co parkuju policajtům pod oknama mám klid. Předtím to byla hrůza, někdy i noc co noc něco na autě poškozenýho(díry v kapotě, střeše jak to někdo poskákal, ulámaný stěrače, ukroucený zrcátka, rozbitý okna, orvaný lišty, ukopnutej výfuk,...). Už jsem z toho málem brečel. Přestěhoval jsem se a bydlím hned vedle cajtů a nepamatuju, že by byl na parkovišti nějakej problém.

elit

Příspěvek od elit »

U Octavie doporucuji v zadnich dverich vytahnout jeden z konektoru. Dalka bude v pohode otevirat porad vsechny dvere, ale pokud otevres klickem kufr , tak se ti neotevrou vsechny zbyvajici dvere ale jen ten kufr. Nevim jestli ma zlodejicek dosta casu lezt do vozu pres sedacky.
sem bitKar

morda

Příspěvek od morda »

Jsou to zmrdi ještě,když jsme měli Tipo tak nám na houbách ukradli JVC 4x45 zbyl nám jen panel. :(

Sokolda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sokolda »

Je to banda buzerantů.....sekat jim pazoury až u ramene,jinak by se naučily čorovat i loktem,co sme to sakra za národ že si si ve svým vlastním autě nemužeš nic,opakuji NIC nechat i když je zamčený :mad: :alien:

morda

Příspěvek od morda »

souhlas,jen u toho někoho chytit,dobít a zakopat ho kladivo

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Chtelo by to vsechny ty zlodejicky postrilet :D :pistolnik:
500 0,9T

morda

Příspěvek od morda »

A ještě,když u nás byli komedianti s autodromem,takový ty buginy na benzín jak se jezdí pořád do kola tak mě někdo ze služebáka vycucnul nádrž benzínu.Nevím jestli to byli zrovna oni,ale bylo jich tam dost takovejch přičmoudlejch.Tím nechci nikoho urážet.

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

ja co delam ve skodovce tak tam dene sou min. 3 auta ale hlavne mlatej okna na fabky-zamky uz serou sou to curaci kladivo

morda

Příspěvek od morda »

Fabky co já pamatuju ty letěli hlavně na vojně,tam se taky čorovalo o sto péro.

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

jojo taky sem tam byl tak vim o cem mluvis ale tam to bylo super kde si byl na vojne

morda

Příspěvek od morda »

LSD03 :sun: Nejdřív přijímač Opava tam jsem zažil povodně.A pak Hradec Králové.Prdel byla to,že jsem vyučený automechanik a tam ze mě udělali kuchaře.Na povodně jsme jeli skoro všichni jen průseráři zůstali na kasinu,no a když jsme se vrátili tak pár z nás mělo vykradený skřínky.Jinak na vojnu vzpomínám v dobrým. :drink2: :drink2: Jak jsi na tom byl ty????

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

LSD02 celj rok sem byl v Jincich u Pribramy taky sem vyuceny automechanik a delal sem vedecko a velitele minometu ale jinak bych se tam vratil baby pivo proste rulezzzzzzzzzz

morda

Příspěvek od morda »

Jj,ze začátku jsem nevěděl trochu která bije,ale pak jsme začli být všichni parta a začli jsme si to užívat :smich: K*rvy chlast a chlebíčky :smich: Taky bych se tam vrátil.Škoda,že to všecno,už skončilo.Mlaďasové o hodně přicházejí pifko spek :pistolnik: :beautiful:

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

presne tak ale znam malo lidi co by se tam vratilo

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Tohle uz ja nezaziju
500 0,9T

morda

Příspěvek od morda »

To je škoda,veliká škoda. :wink:

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

to jo nemeli to rusit

morda

Příspěvek od morda »

Jj,souhlas

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Me by se na vojnu stejne nechtelo, je dobre, ze to zrusili
500 0,9T

morda

Příspěvek od morda »

Ty by jsi to uhrál na modrou knížku viď.

Transporter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Transporter »

Sokolda píše:Je to banda buzerantů.....sekat jim pazoury až u ramene,jinak by se naučily čorovat i loktem,co sme to sakra za národ že si si ve svým vlastním autě nemužeš nic,opakuji NIC nechat i když je zamčený :mad: :alien:
ahoj ty taky zijes ?:) myslim ze z vetsi casti to nedelaji cesi, ale mensiny

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Morda @ Bulda : na vojně jsem nebyl, místo tohojsme si porcestoval pulku evropy a vybudoval zázemí v práci, firmičku.. když poslouchám stesky kamarádu po vojně tak si říkám - o nic jsem nepřišel.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

morda

Příspěvek od morda »

Tak to ti gratuluji s prací a s firmou,ale vojnu si musíš prožít sám a ne s vyprávění kamárádů.Já když jsem tam šel tak se mi moc nechtělo,slyšel jsem různý strašný i drsný historky jak od kámošů a lidí třeba na netu.Já si to na vojně užil a jsem rád,že jsem tam byl...Pro tebe by to byla asi stráta času...firma,práce,evropa.čus

amogh

Příspěvek od amogh »

já sem rád ze sem tam nebyl :-)
Touran BMM

TomasB

Příspěvek od TomasB »

vojna = ztráta času. I pro mně by to byl opruz ve 24 jít na rok do pakárny. Něco jinýho to asi je pro středoškoláka, kterej udělá maturitu a kde nic tu nic, věk 18-19. Já byl ve stavu 24 let, diplom v kapse(jinak prázdná) a možnost pokračovat v práci tam, kde jsem 4 roky souběžně se školou dělal. Práce to byla přesně v mém oboru. S jakoukoliv podpoprou rodičů jsem ani v nejmenším nepočítal, z baráku jsem byl skoro 300km. Zůstal jsem v místě studia(Pardubice), tejden po promoci jsem se vrátil do práce, bydlel na ubytovně a pracoval na modré knížce. Představa, že příjdu o rok živata nějaké nesmyslné činnosti(nečinnosti)= katastrofa. Od té doby uplynulo 7 let, mám v Pardubicích vlastní byt, velmi dobře placenou práci, manželku,3 letou princeznu, nějakej peníz na účtech a pěknou oktávku. Ted sháním nějakej větší bejvák. Co mám, to jsem si do poslední koruny vydobyl sám.
Ono jinak se jde na vojnu v 18ti a jinak ve 24.

amogh

Příspěvek od amogh »

souhlas, kdybych nedostal modrou taky bych sel az nekdy v 25ti a to uz se opravdu nechce

akorat zatim nejak nemam furt ten byt :-(
Touran BMM

TomasB

Příspěvek od TomasB »

Dneska jsme večer byli jeden byt okouknout - 85m2, 1,6mil. No, nějak nám nepadl do oka. Na hovno je, že v lokalitě na které manželka trvá se prodávaj samý malý byty tak 63-68m2. Sem tam nějakej 75-85m2, ale těch je málo a často je rozvržení místností naprosto na p..u. Nejraděj bychom tak okolo 100m2, ale to je téměř nemožné sehnat.
Amogh: až se mi podaří nějakej pěknej koupit, tak ti prodám ten svůj malej :D (jestli nevaděj Pardubice :wink: )

amogh

Příspěvek od amogh »

noo potrebuju v praze, ale koupe opravdu zatim nehrozi nemam nasetrenou ani korunu
Touran BMM

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“