vittorio píše:tabo ty si asi vubec nepochopil cem se tady bavime...jednak ty fotky co tady vsichni upravuji jsou z verejne pristupnych free galerii na kterych si muzes stahovat fotky a delat si s nimi co chces...mimochodem tvuj postoj k virtual tuningu je jiz od pocatku jasny jelikoz z mnule si tady neco prohlasoval o patlalech...nevim co mas proti lidem co maji hold jiny zajem nez ty...trosku ujety...jinak kradez je podle me trosku neco jineho nez stahnuti volne pristupne fotky, jeji RUCNI upraveniv programu(to uz je kazdyho vec jak ho ziskal) a nasledne uverejneni...clovek co to dela si dela narok na ty upravy ktery delal sam a osobne...pak prijde nekdo a drze proste tu upravu vyda za svoji, to je trochu divny ne?bavime se tady o uprave ty fotky...ne o fotce samotny...myslis ze kdyz udelas z normal auta cabrio a dokonce ho propagujes na serveru auto.cz s jejich vyslovenym souhlase a nekdo to druhy den jen prebarvi a vydava CELOU podotykam celou praci za svou ze to neni padly na hlavu?to pak ten co si s tim dal praci musi byt zakonite nastvanej...
trochu bych rek ze tvuj problem je jinej...trosku si nepochopil o co nam tu jde...my nikomu copyright na fotku nebereme...az se nekdo ozve ze se mu to nelibi tak proc ne...jo jinak VT delaj i americani aby sis nemyslel ze jen tupy zamindrakovani cesi kteri skoro nicemu nerozumi...to jen tak na okraj
Mas uplnou pravdu, ze nechapu o co vam tady jde - a proto jsem slusne pozadal o logicke a inteligentni vysvetleni. Namisto toho se mi zatim dostalo obvineni, jak nic nechapu, nicemu nerozumim, jak vas odsuzuji, co si o vas myslim, co vsechno proti vam mam a jak vas chci poucovat a obratit na spravnou cestu, ale opravdovych odpovedi na me otazky jen velice malo. Na druhou stranu jste zase vy nepochopili, ze ja vas neodsuzuji za to, jak travite svuj cas, co vas bavi anebo jestli si nelegalne stahnete nejaky program anebo fotky (a nerikejte mi, ze vsechny ty fotky tech aut a doplnku jako treba kola, kridla anebo jmena firem vzdycky pochazeji z nejakych verejnych serveru a nikdy nespadaji pod zadne copyright, protoze sami vite, ze to proste neni pravda. O to mi ale tady nejde.), protoze mne to opravdu nezajima.
Zatim jen velice malo lidi se mi snazlo vysvetlit, co vas odlisuje od tech "fakeru", kteri jen vezmou to "vase" auto, prebarvi ho a vydavaji ho za "svoje". Ty auta nejsou "vase" uz od samotneho zacatku, protoze pouzivate fotky uz hotovych aut nekoho jineho. Ani ty fotky nejsou "vase", protoze jste je nevyfotili. Jakoliv ty fotky upravite, tak ty upravy nejsou skutecne, a proto jsou "fake" taky. Cely "virtual tuning" je "fake", protoze ty auta v realite nemate a neupravujete. Jak je potom uprava jedne fotky vic "fake", nez uprava druhe fotky? Kdyz vy upravite neupravenou fotku skutecneho auta, tak to "fake" neni, ale kdyz nekdo upravi uz upravenou fotku, tak to najednou "fake" je? Kdyz date nejake kola na fotku nejakeho auta v Photoshopu, to auto s tema kolama v realite neexistuje, ta uprava se neodehrala realne, a proto ta uprava a auto je "fake" taky. Vy rikate, ze vam nekdo ukradne "celou" vasi praci, ale nikdo z vas nezacina s prazdnym papirem a nekresli ty auta od zakladu. Kde je potom ta "cela" prace - kdyz zacinate uz s celym autem nekoho jineho? Jaky je pak rozdil v tom, ze nekdo zacne s autem, na ktere jste "virtualne" dali jine kola vy a vami, kteri zacinate s autem, na ktere dal nekdo jiny jine kola v realite - kdyz vy a i ti "fakers" zacinate uz s hotovym autem (at uz seriovym, upravenym v realite anebo "virtualne").
Co mne zajima je, jak vy muzete pokladat nejake auto, ktere jste od zakladu nenamalovali a jen na nem treba "virtualne" vymenili kola za "vase" a "skutecne" i presto, ze vam to auto nepatri a v realite neexistuje - a soucasne pak odsuzovat nekoho, kdo to auto pak prebarvi a rikat, ze vam ukradl "celou" vasi praci i presto, ze jedinou vasi praci na tom aute, ktere jste ani sami nenamalovali, byla nejaka "vyrtualni" vymena kol. Co vas dela potom min "fake", nez ty "fakers"?
Kdyz potom na ty vytvory date "Tuned by XXX", neni to taky "fake", protoze to auto v realite zadnym XXX tuned nebylo, protoze se ho ten XXX v realite ani nedotknul?
Mne jenom zajima, jak vy rozlisujete co je "fake" a co neni v "virtual tuning", ktere je samo o sobe uplne cele "fake". Kdyz nekdo zacne s autem, z ktereho vy jste "virtualne" udelali cabrio, tak to je "fake". Kdyz vy ale zacnete s autem, z ktereho udelal nekdo cabrio v realite, tak to "fake" neni. V obou pripadech nekdo z toho auta udelal cabrio - at uz v realite anebo "virtualne", ale vam jde o to, ze nekdo pouzil vasi praci, zatimco vam nevadi, ze vy pouzivate praci nekoho jineho? Jaky je v tom rozdil - kdyz potom oba dva vysledky jsou nakonec "fake"? Na jednu stranu vy mate "pravo" si delat co chcete s praci nekoho jineho, ale na druhou stranu vam vadi, kdyz uplne to same pak nekdo dela s vasi praci?
To je to, cemu se tady snazim porozumet a co se mi jeste nikdo tady nesnazil nejak logicky objasnit bez nejakych osobnich urazek a obvineni, ktere jsou uplne zbytecne a nic mi pochopit stejne nepomuzou (krome toho, ze jejich autori nedokazou inteligentne odpovedet ne nektere me otazky, tak, jak jsem o to prosil).