http://www.ftipky.cz/download.php?sekce ... _a_pes.wmv
Moderátor: Jardafox
je to tvuj pes ne?w_romca píše:To mi neco pripomina
jo jo, vidím to stejně, nebo aspoň tu kočičku zašlápnoutWilda píše:Jako ze ta libiva melodie pomalu ustane a zacne nejakej brutus a do toho pejsanek ukousne cice hlavu joF.N.T (Jergi) píše:Pořád jsem čekal na momnt, kdy to toho psa omrzí a tu kočku rozcupuje
Jste hnusnyEiffel píše:jo jo, vidím to stejně, nebo aspoň tu kočičku zašlápnoutWilda píše:Jako ze ta libiva melodie pomalu ustane a zacne nejakej brutus a do toho pejsanek ukousne cice hlavu joF.N.T (Jergi) píše:Pořád jsem čekal na momnt, kdy to toho psa omrzí a tu kočku rozcupujejoke
Nas vlcak je na nasi hrozne pomalej takze si z nej dela akorat prdelRitchma píše:Já sem na tom asi jako jergi, taky sem čekal něco brutálního![]()
My máme taky kočku a k tomu fenu pitbulaKdyž kočku chytne rapl a začne si dovolat, tak náš pes s klidnym pohledem normálně nemilosrdně kočku zadupne
Kočka zakňourá a uteče a pes jde spokojeně dál........
Nevim jak vy,ale my je máme v bytě, takže když se pes už vyloženě nasere, zažene kočku do kouta a zmasakruje jíWilda píše:Nas vlcak je na nasi hrozne pomalej takze si z nej dela akorat prdelRitchma píše:Já sem na tom asi jako jergi, taky sem čekal něco brutálního![]()
My máme taky kočku a k tomu fenu pitbulaKdyž kočku chytne rapl a začne si dovolat, tak náš pes s klidnym pohledem normálně nemilosrdně kočku zadupne
Mame rd a zahradu takze je docela prdel sledovat jak kocour s hafanem pekne zameta,ale jak ho provokuje pes lezi a kocour si sedne pred nej dokud ho nedonuti se zvednout a pak zdrhneRitchma píše:Nevim jak vy,ale my je máme v bytě, takže když se pes už vyloženě nasere, zažene kočku do kouta a zmasakruje jíWilda píše:Nas vlcak je na nasi hrozne pomalej takze si z nej dela akorat prdelRitchma píše:Já sem na tom asi jako jergi, taky sem čekal něco brutálního![]()