Styling BX seriál :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
- .:]{UBIS:.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
potlesk míro super kára to bude best bx in čr 

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je má práce na předešlém BX

a tohle jsem já

a tohle jsem já

Naposledy upravil(a) instalater dne 04 kvě 2005 22:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Smekám klobouk, nad postupem prací a hlavně nad jejich rychlostí a nápaditostí, já bych se s tim sraz jakou dobu 
OT: Jenom takovou otázku, ségra kdysi měla BXko a místo přístrojů měla dva displeje, kde se ukazoval stav zavřenejch dveří, funkčnost světel a podobně, na druhym byl digitální otáčkoměr a mezi tim byl normální nějakej váleček, kterej se protáčel pod stojící ručičkou a fungoval jako tachometr....je to nějakej standard, nebo to byla nějaká exotika? Na žádnym jinym BXku jsem to totiž ještě nevidel....

OT: Jenom takovou otázku, ségra kdysi měla BXko a místo přístrojů měla dva displeje, kde se ukazoval stav zavřenejch dveří, funkčnost světel a podobně, na druhym byl digitální otáčkoměr a mezi tim byl normální nějakej váleček, kterej se protáčel pod stojící ručičkou a fungoval jako tachometr....je to nějakej standard, nebo to byla nějaká exotika? Na žádnym jinym BXku jsem to totiž ještě nevidel....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Kontaktovat uživatele:
jj starý modelyF.N.T (Jergi) píše:Smekám klobouk, nad postupem prací a hlavně nad jejich rychlostí a nápaditostí, já bych se s tim sraz jakou dobu

a nebo byli ještě takové

ale to je speciál
a potom byli ještě takové

a to bylo myslím v modelu BX 4 TC

-
- Kontaktovat uživatele:
Koleska by tam měly být 15" 4x108, střed 65, ET max. 15 a pneu 195/55/15 a design něký takový ......

Naposledy upravil(a) instalater dne 18 čer 2006 19:05, celkem upraveno 1 x.
- .:]{UBIS:.
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to je ono, akorát že ona měla asi od nějakýho kutila tyhle dva kokpity zkombinovaný, veprostřed byl ten váleček a po stranách byly typický dva stejný digitální displeje....instalater píše:jj starý modelyF.N.T (Jergi) píše:Smekám klobouk, nad postupem prací a hlavně nad jejich rychlostí a nápaditostí, já bych se s tim sraz jakou dobu
OT: Jenom takovou otázku, ségra kdysi měla BXko a místo přístrojů měla dva displeje, kde se ukazoval stav zavřenejch dveří, funkčnost světel a podobně, na druhym byl digitální otáčkoměr a mezi tim byl normální nějakej váleček, kterej se protáčel pod stojící ručičkou a fungoval jako tachometr....je to nějakej standard, nebo to byla nějaká exotika? Na žádnym jinym BXku jsem to totiž ještě nevidel....říká se těm přístrojovkám UFO
a má poloviční přední blinkry a boční má kulatý
![]()
http://citroen2.triger.com.pl/galerie/bx/103.jpg
http://citroen2.triger.com.pl/galerie/bx/137.jpg
a nebo byli ještě takové
http://citroen2.triger.com.pl/galerie/bx/142.jpg
http://citroen2.triger.com.pl/galerie/bx/145.jpg
ale to je speciál
a potom byli ještě takové
http://citroen2.triger.com.pl/galerie/bx/026.jpg
a to bylo myslím v modelu BX 4 TC
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Kontaktovat uživatele:

All ... jsem rád že se vám to líbí

Jinak ta palubovka souhlasí je tam mimo jiné tlak a teplota oleje a přibude ovládání klimatizace. Ještě taky uvažuji na sloupek o budíku dobíjení, tlaku paliva a podtlakoměru sání

co se týče kol, tak dobrá cenová relace a hodně paprsků a co nejnižší ET mají přednost

Naposledy upravil(a) instalater dne 04 kvě 2005 22:34, celkem upraveno 1 x.
F.N.T (Jergi) píše:Jestli se nemýlim, tak instalater má tuhle přístrojovku....NTI píše:Tak u te posledni pristrojovky bych si pripadal jako v letadle
jakou tam mas ty ? a palnuje se nejaka uprava ?
Ale takovejhle styl přístrojovky má dost aut, ta stará UFO byla stejně nádherná

A nejlepší byly fotky když sme se starym bxkem z ufo palubkou couvali, to se ten váleček točil na druhou stranu, takže sme couvali 200km/h

Naposledy upravil(a) Trhyy dne 02 bře 2005 18:32, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!