Uz jste videli ze Mecedes bude delat SL400 CDI??? Tohle se muze stat jen v evrope... Jen tise doufam ze se na scene neobjevi NSX CTDi... A vidite, dalsi duvod proc zvolit japonce!!! Pokud teda chcete stale SPORTOVNI AUTO a ne nahrazku v podobe kominika pod kapotou...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
E-e já naftu taky nemusim, je to prostě taková alternativa když někdo nemuže benzín. Ale já bych si koupil naftu jenom kdybych měl na velky upravy auta a byl by pak pro me jeho provoz do práce neekonomickej. Proste naftu jenom jako auto z bodu A do bodu B
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
jo to mam ja taky renault clio 1,9d a stejne stoji pred barakem a nikam s nim nejezdim to jsem si radsi koupil crxo na praci je to strasny kdyz to kouri nejede a ac mi kzdej rikal ze to bude jezdit za 4,5 tak ja se s tim pod 8 nedostal
skritek píše:jo to mam ja taky renault clio 1,9d a stejne stoji pred barakem a nikam s nim nejezdim to jsem si radsi koupil crxo na praci je to strasny kdyz to kouri nejede a ac mi kzdej rikal ze to bude jezdit za 4,5 tak ja se s tim pod 8 nedostal
Tak to nasere...
skritek píše:jo to mam ja taky renault clio 1,9d a stejne stoji pred barakem a nikam s nim nejezdim to jsem si radsi koupil crxo na praci je to strasny kdyz to kouri nejede a ac mi kzdej rikal ze to bude jezdit za 4,5 tak ja se s tim pod 8 nedostal
chce se mi az neverit
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Blbý je že automobilky se díky zvýšenýmu zájmu o naftu zaměřují spíš na vývoj dieselů a proto jejich vývoj tak poskočil. Kdyby mi někdo před deseti lety řekl, že se bude vyrábět nafťák s výkonem skoro 200koní, tak bych si klepal na čelo. Naštěstí tady ještě jsou a budou benzínový auta, který tu ropu totálně převálcujou
barbucha píše:Blbý je že automobilky se díky zvýšenýmu zájmu o naftu zaměřují spíš na vývoj dieselů a proto jejich vývoj tak poskočil. Kdyby mi někdo před deseti lety řekl, že se bude vyrábět nafťák s výkonem skoro 200koní, tak bych si klepal na čelo. Naštěstí tady ještě jsou a budou benzínový auta, který tu ropu totálně převálcujou
Nechci se dockat atmosfery 1,6D s 124kW...
barbucha píše:Blbý je že automobilky se díky zvýšenýmu zájmu o naftu zaměřují spíš na vývoj dieselů a proto jejich vývoj tak poskočil. Kdyby mi někdo před deseti lety řekl, že se bude vyrábět nafťák s výkonem skoro 200koní, tak bych si klepal na čelo. Naštěstí tady ještě jsou a budou benzínový auta, který tu ropu totálně převálcujou
Nechci se dockat atmosfery 1,6D s 124kW...
To se snad nestane, i když člověk nikdy neví......
chce se mi az neverit
no fakt aby to alespon trosku jelo tak tomu musis porad slapat