PREPIS BARVY v TP

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

SkejT

PREPIS BARVY v TP

Příspěvek od SkejT »

Muze mi nekdo poradit,kdyz mam v TP (modra metaliza) a chci si nechat auto kompletne nastrikat na barvu (SMOULOVÁ MODRÁ),jestli to musim jit prepsat?
Ted prej se nejake novinky,ze se s tim musi na STK a tam to napisou jako do zavad (zmena barvy) a budu mit jako novou technickou :nono: .
Ale na technicke s tim autem asi neprolezu ----) upravy :wc:

Diky za radu

viashino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viashino »

Ja bych to vubec neresil... Policajti nerozeznaj modrou metalizu od smoulove modre... A pokud to neprojde na technicke, tak tam stejne nikdy nepujdes a budes to resit pres zname, pripadne za mensi poplatek a nikdo jiny ti to jako zavadu brat nebude...

Kazdopadne kdybys to chtel prece jenom vyresit... Tak staci si sehnat formular o zmene v TP a teoreticky zajet na evidencni kontrolu (to same jako STK) a nechat jim to tam obhlednout... na evidencce resi jen cislo karoserie a typ motoru, takze na upravy by hledet nemeli.
MK-RACING - DOVOZCE DÍLŮ PRO MOTORSPORT A TUNING
web - http://www.mk-racing.cz, email - morava@mk-racing.cz

SkejT

Příspěvek od SkejT »

prave unas deleji zbytecne problemy na evidencce.Minule me dusili jen kvuli jinym kolum atd... vubec je nechapu.
Takze staci pouze ten formular o zmene v TP.
Pokusim se to resit jak jsi rikal pres zname.

Mozna bych se na to i vykaslal,ale nevim jestli by policajti meli nejaky pripominky.To asi zalezi na kazdem policajtovi jak se na to diva,ze

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

jj, na evidenčce jsem byl v sobotu... 300Kč za to, že vylez ven kouknul na SPZ obešel auto dokola :shock: a řekl ať zvednu kapotu, zkouknul VIN a č. motoru. Pak už jsem si zašel pro vyplněnej papír a svištěl autí přihlásit...
S tou barvou už se tu na to někdo ptal... myslim, že stačí na magistrátě zaplatit nějakej poplatek (pár kaček) a oni Ti to zapíšou - ale nevim to na beton
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

SkejT

Příspěvek od SkejT »

ted jsem mluvil s kamosem,ten zase tvrdi ze staci pouze na dopravnim inspektoratu zazadat o zmenu udaju v TP,ten by mel vylest a podivat se na tu barvu a primo to prepsat.

viashino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viashino »

xenon04 píše:jj, na evidenčce jsem byl v sobotu... 300Kč za to, že vylez ven kouknul na SPZ obešel auto dokola :shock: a řekl ať zvednu kapotu, zkouknul VIN a č. motoru. Pak už jsem si zašel pro vyplněnej papír a svištěl autí přihlásit...
S tou barvou už se tu na to někdo ptal... myslim, že stačí na magistrátě zaplatit nějakej poplatek (pár kaček) a oni Ti to zapíšou - ale nevim to na beton
No, jo... ale prece tu barvu musi nekdo schvalit, ne ? Prece si nemuzes do TP pripsat co se ti zlibi. Kazdopadne ten poplatek za barvu je tusim 50kč (na magistrate).

Taky bych rad vedel, jak do dopravdy funguje... ze mesic budu menit barvu...

viashino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viashino »

SkejT píše:ted jsem mluvil s kamosem,ten zase tvrdi ze staci pouze na dopravnim inspektoratu zazadat o zmenu udaju v TP,ten by mel vylest a podivat se na tu barvu a primo to prepsat.
no, tak pokud to tak je, tak neni co resit...

milonovo

Příspěvek od milonovo »

No já si myslím že to že někdo vyleze a bude Ti něco kontrolovat je blbost,to bylo tak před deseti lety na DI a policajti měli ještě zelený uniformy :D V zájmu rozvoje pracovních míst pro úředníky musíš fakt na tu evidenčku.

Vítek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vítek »

Zajdi si na DI, vezmi si formulář na změnu údajú (malej formulář) a tam napiš změna barvy na ...., poplatek byl 10 Kč, teď po novém zákonu už nevím, stačí si tam zavolat. Nemusíš na žádnou evidenčku ani na technickou, to je blbost. Formuláře si splést nemůžueš, jsou jen dva, malej a velkej. :D

viashino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viashino »

A co je potreba udelat kdyz chci zapsat do TP vetsi kola a nechat obnovit VIN ?

U tech kol... predpokladam ze sehnat papir (v mem pripade od Peugeotu), ze ty kola je mozne pouzit a s tim dojit na DI, ne ?

A s VINem asi musim na tu evidencku, ze ?

Martin_534
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

když chceš barvu, stačí jenom formulář na DI a za 10kč ti tam napíšou co budeš chtít

s VINem musíš jít na přestavby, vypsat žádost a oni ti řeknou, co všechno po tobě budou chít, pak na evidenčku a přerazit číslo a za 10kč nechat zapsat do techničáku
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

SkejT

Příspěvek od SkejT »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo,muzete mi jeste nekdo poradit.
Potrebuji si zazadat o zmensenou verzi SPZ.Lze to?
Dostanu jen predni,nebo i zadni?
Prej to jde take na dopravnim inspektorate a za nejaky priplatek,ti vymeni SPZ.
Je to pravda? :hmm:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beaver

Příspěvek od Beaver »

SkejT píše:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No zmenšenou nedělají, dává se jen obyčejná a pak dvouřádková, ta je sice kratší ale naopak vyšší, tak jestli myslíš tu, tak tu ti klidně dají, podle všeho jak dopředu tak dozadu, čili můžeš mít vysoký asi obě dvě. Pokud přihlašuješ auto a dostáváš prostě nový značky, tak stačí jen nahlásit že potřebuješ ty dvouřádkový, protože na standartní nemáš úchyty na autě, žádnej extra poplatek za to není.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Beaver píše:
SkejT píše:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No zmenšenou nedělají, dává se jen obyčejná a pak dvouřádková, ta je sice kratší ale naopak vyšší, tak jestli myslíš tu, tak tu ti klidně dají, podle všeho jak dopředu tak dozadu, čili můžeš mít vysoký asi obě dvě. Pokud přihlašuješ auto a dostáváš prostě nový značky, tak stačí jen nahlásit že potřebuješ ty dvouřádkový, protože na standartní nemáš úchyty na autě, žádnej extra poplatek za to není.

Prave ze jsem zaslechl ze si muzes zazadat i o ty NALEPOVACI a potom jsou zmenseny(to nejsou ty dvojradkovy).Tvar je jak normalni SPZ akorad je v jinem meritku.Uz jsem ji zahledl u nekoli lidi na prednim spojleru,bud tu mensi verzi nebo dokonce jako nalepku(nalepovaci verzi)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

SkejT píše:
Beaver píše:

Prave ze jsem zaslechl ze si muzes zazadat i o ty NALEPOVACI a potom jsou zmenseny(to nejsou ty dvojradkovy).Tvar je jak normalni SPZ akorad je v jinem meritku.Uz jsem ji zahledl u nekoli lidi na prednim spojleru,bud tu mensi verzi nebo dokonce jako nalepku(nalepovaci verzi)
Malý SPZky dělají firmy na zakázku, jsou to obvykle ty samý firmy co nabízí individuální text na SPZku (třeba EXTREME nebo klidně RETARD :D ), ale po pravdě teda ofiko to neudělá asi nikdo, jelikož by ho mohli nařknout z padělaní - viz třeba Lexani, ty dělají jenom extra texty. Nalepovací i zmenšený SPZky jsou tím pádem pochopitelně nepovolený a tudíž je to na pokutu. Ještě jsem neslyšel že by prošla nějaká úprava vyhlášky ohledně značek, jediný co vím je to, že třeba Alfy mají výjimku kvůli umístění značky mimo osu na čumáku.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

tady je ta nalepovaci
Přílohy
spzz.JPG
spzz.JPG (148.94 KiB) Zobrazeno 1903 x

SkejT

Příspěvek od SkejT »

tady je ta nalepovaci

SkejT

Příspěvek od SkejT »

tady je ta nalepovaci
Přílohy
spz nalepovaci
spz nalepovaci
spzz.JPG (148.94 KiB) Zobrazeno 1882 x

Beaver

Příspěvek od Beaver »

SkejT píše:tady je ta nalepovaci
No tak jak jsem psal - tu ti nikdo oficiálně nepovolí pokud vím.

Vítek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vítek »

Beaver píše:
SkejT píše:tady je ta nalepovaci
No tak jak jsem psal - tu ti nikdo oficiálně nepovolí pokud vím.

Tak tak, nikdo nepovolí :lol: :lol: :lol:

ICEman

Příspěvek od ICEman »

Má pravdu předsedo!!!!!!Po bouračce,když jsem si byl pro novýznačky,tak jsem se na to ptal.Nic takovýho neexistuje.Dali mi nový s modrym pruhem a vyrazili mě.
Ford Focus 1.8 16V

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

viashino píše:
xenon04 píše:jj, na evidenčce jsem byl v sobotu... 300Kč za to, že vylez ven kouknul na SPZ obešel auto dokola :shock: a řekl ať zvednu kapotu, zkouknul VIN a č. motoru. Pak už jsem si zašel pro vyplněnej papír a svištěl autí přihlásit...
No, jo... ale prece tu barvu musi nekdo schvalit, ne ? Prece si nemuzes do TP pripsat co se ti zlibi. Kazdopadne ten poplatek za barvu je tusim 50kč (na magistrate).

Taky bych rad vedel, jak do dopravdy funguje... ze mesic budu menit barvu...
já jsem si auto lakoval sám - moje první auto - a zapsal jsem si tam modrá metalíza:černá - 1:1 - baba na mě koukala jak když spadla z višne, ale musela to tam zapsat...

Dneska na to možná musíš na některým magistrátu mít evidenčku a na tý ti neřeší úpravy a technickej stav, ale jenom jestli jde o vozidlo, který chceš kontrolovat...
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

SPZ když si jí uděláš ty, tak měníš veřejnou listinu - což SPZ/RZ pro účely zákona je a tím se dopouštíš padělání
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

SkejT

Příspěvek od SkejT »

kuRwa drat,to je skoda.
No nic aspon budu chytrejsi,doufam ze nebudou prudit pokud budu muset jit na tu evidencku

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

My dys sme meli poznavacku za sklem kuli tomu ze se nevesla na naraznik tak nas zastavili policajti a za 500 kc.
tak sme se ptali co s tim mame udelat a ten policajt nam rekl ze si mame nechat udelat samolepici malou nalepku a bude to v poho :?:
babyCupra

SkejT

Příspěvek od SkejT »

to jo v zadek ,vzdyt nalepovaci nemuze byt,kurwa tak uz ani ti policajti newi co muze a co nemuze byt.Jeden rika to a druhy zase to

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

muzes mit cokoliv, kdyz si to pak zaplatis - az te chytnou :P kdyt sou zakazany i modry ledky a kolik lidi je ma kazda druha šáde
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Fazeey ma taky nalepenou, ale velkou, tak se zo zeptejte 8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

a nemate nekdo zkusenosti s umisteni predni spz za tahokov???

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

to bude myslim stejna rekace jako na nalepovaci spz
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“