Ted prej se nejake novinky,ze se s tim musi na STK a tam to napisou jako do zavad (zmena barvy) a budu mit jako novou technickou

Ale na technicke s tim autem asi neprolezu ----) upravy

Diky za radu
Moderátor: Idaho
No, jo... ale prece tu barvu musi nekdo schvalit, ne ? Prece si nemuzes do TP pripsat co se ti zlibi. Kazdopadne ten poplatek za barvu je tusim 50kč (na magistrate).xenon04 píše:jj, na evidenčce jsem byl v sobotu... 300Kč za to, že vylez ven kouknul na SPZ obešel auto dokolaa řekl ať zvednu kapotu, zkouknul VIN a č. motoru. Pak už jsem si zašel pro vyplněnej papír a svištěl autí přihlásit...
S tou barvou už se tu na to někdo ptal... myslim, že stačí na magistrátě zaplatit nějakej poplatek (pár kaček) a oni Ti to zapíšou - ale nevim to na beton
no, tak pokud to tak je, tak neni co resit...SkejT píše:ted jsem mluvil s kamosem,ten zase tvrdi ze staci pouze na dopravnim inspektoratu zazadat o zmenu udaju v TP,ten by mel vylest a podivat se na tu barvu a primo to prepsat.
No zmenšenou nedělají, dává se jen obyčejná a pak dvouřádková, ta je sice kratší ale naopak vyšší, tak jestli myslíš tu, tak tu ti klidně dají, podle všeho jak dopředu tak dozadu, čili můžeš mít vysoký asi obě dvě. Pokud přihlašuješ auto a dostáváš prostě nový značky, tak stačí jen nahlásit že potřebuješ ty dvouřádkový, protože na standartní nemáš úchyty na autě, žádnej extra poplatek za to není.SkejT píše:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo,muzete mi jeste nekdo poradit.
Potrebuji si zazadat o zmensenou verzi SPZ.Lze to?
Dostanu jen predni,nebo i zadni?
Prej to jde take na dopravnim inspektorate a za nejaky priplatek,ti vymeni SPZ.
Je to pravda?![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beaver píše:No zmenšenou nedělají, dává se jen obyčejná a pak dvouřádková, ta je sice kratší ale naopak vyšší, tak jestli myslíš tu, tak tu ti klidně dají, podle všeho jak dopředu tak dozadu, čili můžeš mít vysoký asi obě dvě. Pokud přihlašuješ auto a dostáváš prostě nový značky, tak stačí jen nahlásit že potřebuješ ty dvouřádkový, protože na standartní nemáš úchyty na autě, žádnej extra poplatek za to není.SkejT píše:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to pravda?![]()
Malý SPZky dělají firmy na zakázku, jsou to obvykle ty samý firmy co nabízí individuální text na SPZku (třeba EXTREME nebo klidně RETARDSkejT píše:Beaver píše:No zmenšenou nedělají, dává se jen obyčejná a pak dvouřádková, ta je sice kratší ale naopak vyšší, tak jestli myslíš tu, tak tu ti klidně dají, podle všeho jak dopředu tak dozadu, čili můžeš mít vysoký asi obě dvě. Pokud přihlašuješ auto a dostáváš prostě nový značky, tak stačí jen nahlásit že potřebuješ ty dvouřádkový, protože na standartní nemáš úchyty na autě, žádnej extra poplatek za to není.SkejT píše:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to pravda?![]()
Prave ze jsem zaslechl ze si muzes zazadat i o ty NALEPOVACI a potom jsou zmenseny(to nejsou ty dvojradkovy).Tvar je jak normalni SPZ akorad je v jinem meritku.Uz jsem ji zahledl u nekoli lidi na prednim spojleru,bud tu mensi verzi nebo dokonce jako nalepku(nalepovaci verzi)
No tak jak jsem psal - tu ti nikdo oficiálně nepovolí pokud vím.SkejT píše:tady je ta nalepovaci
já jsem si auto lakoval sám - moje první auto - a zapsal jsem si tam modrá metalíza:černá - 1:1 - baba na mě koukala jak když spadla z višne, ale musela to tam zapsat...viashino píše:No, jo... ale prece tu barvu musi nekdo schvalit, ne ? Prece si nemuzes do TP pripsat co se ti zlibi. Kazdopadne ten poplatek za barvu je tusim 50kč (na magistrate).xenon04 píše:jj, na evidenčce jsem byl v sobotu... 300Kč za to, že vylez ven kouknul na SPZ obešel auto dokolaa řekl ať zvednu kapotu, zkouknul VIN a č. motoru. Pak už jsem si zašel pro vyplněnej papír a svištěl autí přihlásit...
S tou barvou už se tu na to někdo ptal... myslim, že stačí na magistrátě zaplatit nějakej poplatek (pár kaček) a oni Ti to zapíšou - ale nevim to na beton
Taky bych rad vedel, jak do dopravdy funguje... ze mesic budu menit barvu...