http://www.impreza.nu/ssi2/expo/albums/ ... ffAMCO.mpg
37vteřin
6,5Mb
Moderátor: Jardafox
Myslíš před tribunou hned na začátku rovinky?Na výjezdu z tý zatáčky to klouže,jak howado a pak se to pěkně na tom jinym asfaltě chytíKFJ píše:vzala ho ta kaluž vpravo... asi blbej přechodovej povrch... něco podobného je v Mostě pod tribunou: je tam přechod mezi starým a novým asfaltem a i když neděláš nic s plynem tak to dokáže pěkně auto rozhodit (na mokru)...
Ten s tou hondou jel tak 140-160 (výjezd ze zatáčky cca 60-70 -je to vracák a na mokru) a všimněte si jak vteřinu před tou kaluží přestal akcelerovat, pouze to držel ve stejnejch otáčkách a přitom mohl jet pořád kládu, protože ta rovina dál pokračuje (pokud by musel brzdit jakože před zatáčkou tak by brzdil a nedržel by plyn). Z toho usuzuju že o té kaluži věděl (jakože se tam v tom místě auto chová neklidně) a bohužel to stejně dopadlo tak jak dopadlo. takže závada asi ne...
jo přesně tam, pokud je moooc výkonu a mokro tak je to pekloNo_name píše:Myslíš před tribunou hned na začátku rovinky?Na výjezdu z tý zatáčky to klouže,jak howado a pak se to pěkně na tom jinym asfaltě chytíKFJ píše:vzala ho ta kaluž vpravo... asi blbej přechodovej povrch... něco podobného je v Mostě pod tribunou: je tam přechod mezi starým a novým asfaltem a i když neděláš nic s plynem tak to dokáže pěkně auto rozhodit (na mokru)...
Ten s tou hondou jel tak 140-160 (výjezd ze zatáčky cca 60-70 -je to vracák a na mokru) a všimněte si jak vteřinu před tou kaluží přestal akcelerovat, pouze to držel ve stejnejch otáčkách a přitom mohl jet pořád kládu, protože ta rovina dál pokračuje (pokud by musel brzdit jakože před zatáčkou tak by brzdil a nedržel by plyn). Z toho usuzuju že o té kaluži věděl (jakože se tam v tom místě auto chová neklidně) a bohužel to stejně dopadlo tak jak dopadlo. takže závada asi ne...
Ono je vůbec v tom mostě hodně přechodů mezi povrchamaKFJ píše:jo přesně tam, pokud je moooc výkonu a mokro tak je to pekloNo_name píše:Myslíš před tribunou hned na začátku rovinky?Na výjezdu z tý zatáčky to klouže,jak howado a pak se to pěkně na tom jinym asfaltě chytíKFJ píše:vzala ho ta kaluž vpravo... asi blbej přechodovej povrch... něco podobného je v Mostě pod tribunou: je tam přechod mezi starým a novým asfaltem a i když neděláš nic s plynem tak to dokáže pěkně auto rozhodit (na mokru)...
hmmm:( já tam loni orval celej pravej bok u M5. A hlavně že jsem si cestou do Brna říkal: "nejsem přece tak blbej abych na těch sjetejch letních gumách jel na okruh, se jenom budu dívat, no..." A blbost vyhrálaGusto píše:JFK má pravdu, stiahla ho kaluž napravo. Keďže ubral, tak o nej asi vedel, a v tom prípade mi nie je jasné, prečo neubral skôr a nevyhol sa jej, miesta tam mal habadej..
Inak, niečo veľmi podobné sa mi stalo pred 4 rokmi na okruhu v Brne... dva týždne po lakuNašťastie s trochu menšou intenzitou a hlavne nie bokom, ale zadkom do zvodidiel.
![]()
Tak kam se na vás hrabu, sem si dal zatim jenom bokovku do kačírku. A zrovna to bylo když jsem tě chtěl dohnat, no a tys to pak zapích.KFJ píše:hmmm:( já tam loni orval celej pravej bok u M5. A hlavně že jsem si cestou do Brna říkal: "nejsem přece tak blbej abych na těch sjetejch letních gumách jel na okruh, se jenom budu dívat, no..." A blbost vyhrálaGusto píše:JFK má pravdu, stiahla ho kaluž napravo. Keďže ubral, tak o nej asi vedel, a v tom prípade mi nie je jasné, prečo neubral skôr a nevyhol sa jej, miesta tam mal habadej..
Inak, niečo veľmi podobné sa mi stalo pred 4 rokmi na okruhu v Brne... dva týždne po lakuNašťastie s trochu menšou intenzitou a hlavne nie bokom, ale zadkom do zvodidiel.
![]()
![]()
![]()
![]()
nedelas ty v nejakym casopisu ze to tak znasKFJ píše:vzala ho ta kaluž vpravo... asi blbej přechodovej povrch... něco podobného je v Mostě pod tribunou: je tam přechod mezi starým a novým asfaltem a i když neděláš nic s plynem tak to dokáže pěkně auto rozhodit (na mokru)...