Moderátor: Bohuš
Pěkná coJenicek píše:jo a ještě ho někdo táhnul viďTrhyy píše:Náhodou možná i 100km/h z kopce, s vítrem v zádechJenicek píše: no to teda, normálně kačena jede 70 km/hodinu nebo kolik ne....![]()
![]()
![]()
Mylim že ve skutečnosti jezdili tak kolem těch 80 a měli 20 koníků prostě auto stavěný na sprinty![]()
Ale je nádherný
![]()
no docela by mě zajímalo jak to udělali. vždyť nacpat tam jinej motor a převodovku taky nemůže bejt žádná sranda. ale když se mu to podělá, tak má výhodu, že ho za půl hodiny může kompletně rozebrat
ještě nehaž flintu to písku...F.N.T (Jergi) píše:Tak už je z našich venku i Macík na Liazce....teď už zbejvá jenom Kaštan na motorce, kterej je hodně hluboko v poli a naše největší naděje Lopraiz....ten ale dneska na dvě hodiny zapad, takže taky bída....
Tak to mě taky ale když vidim kolik jezdců s novejma autama už skončilo tak pochybuju že eště pokračujeJenicek píše:tak by mě tak zajímalo, jak to vypadá s tou kachnou...
F.N.T (Jergi) píše:Nedá mi to, tak si musim rejpnout do kolegy Laconiho....VW totiž konečně sesadilo z trůnu vedení na Dakaru po letech MitsubishiJenom aby jim to vydrželo až do cíle
Laconi píše:F.N.T (Jergi) píše:Nedá mi to, tak si musim rejpnout do kolegy Laconiho....VW totiž konečně sesadilo z trůnu vedení na Dakaru po letech MitsubishiJenom aby jim to vydrželo až do cíle
Jo Jergi nevíš prosimtě jak to teda nakonec dopadlo?