Účastníte se "vrchů" - sk. N?

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

Co na to říkáte...?

Pravidelně se zúčastňuji
0
Žádná hlasování
Párkrát jsem to zkusil
2
14%
Určitě to chci zkusit (letos)
8
57%
Mám strach z rychlé jízdy
2
14%
Vůbec mě to nezajímá
2
14%

Celkem hlasů: 14

JardaSpider

Příspěvek od JardaSpider »

:) už se Landere těším na naše setkání na prvním kopci ikdyž v jiné kategorii, já zůstávám v N 1300, ale taky doufám že neprojde kat. do 1400 protože právě vylepšuju svojí 13ku a co se týká svodů tak je to tak asi lepší :?
VW Multivan 2.5tdi syncro
Felicia Kit 1.6 16V bergrennwagen

max.ps

Příspěvek od max.ps »

2Lander: Bezva stránky, hlavně postup prací na swiftu a ty videa ze sprintů... 8)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

JardaSpider píše::) už se Landere těším na naše setkání na prvním kopci ikdyž v jiné kategorii, já zůstávám v N 1300, ale taky doufám že neprojde kat. do 1400 protože právě vylepšuju svojí 13ku a co se týká svodů tak je to tak asi lepší :?

Aaaaaaaaaaahoj Jardo. Jak se máš? Také už se těším. No po Nkách se mi bude stýskat, protože v Mkách to bude strašná konkurence, ale já neměl jinou volbu. V Nkách jsem dokázal to co jsem předsevzal a teďka musím jít dál. Ale ta přestavba na Mka, to jsou šílené částky :-(( Už mě i párkrát přepadly výčitky svědomí, proč to dělám, nebylo mi v Nkách fajn. Ale ty závoďáky, to je prostě výzva, které jsem neodolal.

No na ty 14tky mám stejný pohled, teďka už je to prostě pozdě na rozhodnutí, kdyby to přišlo na podzim, každý se podle toho zařídí, ale takto už jsou rozestavěné motor.... A ty svody? ač je to restriktivní krok, je to správný krok, ale zase pozdě. Jak jistě víš, já loni jezdil také se sériovými výfukovými svody, přesnějí část 4-2. Největší ztráty byly právě tom přechodu do dalšíčástí výfuku 2-1, takže tu jsem udělal novou a pohoda. Je velmi pravděpodobné, že s těmito svody vyjedu i na začátku letošní sezóny, protože nebude čas ani peníze udělat nové svody.

Lander

Návštěvník

max.ps píše:2Lander: Bezva stránky, hlavně postup prací na swiftu a ty videa ze sprintů... 8)
Díky moc. No ty stavba swifta, to je z loňského roku, chystám se to trochu předělat, ale letošní přestavbu udržuji trochu v tajnosti, přeci jen v závoďákách už půjde o každý detail. Ty videa jsou super, takto aspoň můžu vidět, jak ty má auta jezdí i z venku. Na letošní sezonu plánuji, že budu mít ve Swiftu kameru v autě, takže budu zbírat i materiál přímo z trati.

Lander

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Jo jo, taky uz se tesim, az si letos trosku taky zajezdim.
Celkem jsem se lekl toho dodatku ke svodum, ale nastesti moje auto ma ladeny svody v serii, takze "Uf" ;-) Takze auto se mi dost natesno vejde do tridy N do 2000ccm :-)

Návštěvník

Na internetu se objevili stránky o tom, jak to chodí ve FMS, občanském sdružení, které chtělo být konkurentem FASu. Najdete je na adrese fms.wz.cz nebo fms.aktualne.cz Opravdu zajímavé počteníčko.

Lander

martin

Příspěvek od martin »

Anonymous píše:Na internetu se objevili stránky o tom, jak to chodí ve FMS, občanském sdružení, které chtělo být konkurentem FASu. Najdete je na adrese fms.wz.cz nebo fms.aktualne.cz Opravdu zajímavé počteníčko.

Lander
Jsi na ně asi malinko nasranej za ty čtrnáctistovky v Mkách. :(
Ať si s těma prachama dělaj co chtěj, ale ať fungujou závody, nedokážu zkousnout že bude míň závodů, že bude dvounásobný startovný a že donedávna nebyli hotový propozice s pravidlama. Nevim proč na to tak kašlou.

Návštěvník

Ale houby. Ty čtrnáctky mě netíží..... Horší je to, že ta nadupaná kategorie se roztrhla na M-1400 a H-1300. Takže o hovnu..... To vůbec nemá nic společného s objemem. Ty 14tky jsou krok správným směrem, ale je to proti jezdcům, protože ti trvali na 13tkách.

A proč na to tak kašlou? Protože ti dvá si hlídají svá koryta , aby ještě odčerpali co to jde.
Můžu ti ale s jistoutou řict, že FMS to letos neustojí. Utopí se ve sračkách a v tom jak dál budou FMS zadlužovat.
Například budou muset platit značky, a to jsou šílené částky, loni to zařizoval zadarmo Milan Schembera. Dělal i komentátora, letos už to bude muset dělat někdo jiný, atd atd atd. To samé i zasílání časů, to je totiž jeho software, takže pokud oni budou posílat časy na mobil pomocí jeho softwaru, tak je to trestný čin jak vyšitý.

Zkrátka budou na to jen sami dvá, Martin Nikorjak, hlavní technický komisař také na to kašle a nechce s těma dvěma mít něco společného.

A ještě když zredukovali závody na pouhých 6 víkendů, tak pokud jsi trošku pozorný, tak ti musí být jasné, že jedna trať, kterou pořád mají zařazenou v kalendáři, se stoprocentně nepojede :-)))))

Zkrátka FMS jde do kytek, není to žádné občanské sdružení.

Lander

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Anonymous píše:2 max.ps: no bohužel to že se propozice začínají řešit a schválí se dva a půl měsíce před prvním závodem je ještě horší než od byrokracie FIA. Pokud se omezení svodů schválí, tak to je smůla.
Ale já to mám ještě horší, stavím 1,3ku závodní motor, ale co když se schválí, že budou 1,4ka kategorie??? Pak můžu hodit auto ze skály, protože stavím nekonkurence schopný motor, protože jaksi 2,5 měsíce před sezonou rozhodovat o objemech, to je síla....
Nevím co více k tomu napsat, do nedávna jsem se trochu podílel na FMS, ale protože jsem poukazoval na věci co se mi nelíbily, tak jsem byl "vyšoupnut". ˇ

Lander
Hele, Landere, FAS není o moc schopnější :D Proto několik lidí tento rok z MČR začne jezdit hobby... Je to o dost levnější a pěkné tratě. Budete mít sk. H? Jinak mě tam nedostanete :D :D
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Anonymous píše:Registrace? no uvidím

Jo jo, v dnešní době jsou už 14tky, já proti nim jako nejsem, ale to rozhodnutí nemůže přijít až teď. Pokud mám hájit své zájmy, tak jsem pro 14tky od sezony 2006.

A ty svody? Dle Fia jsou sériové svody v Nkách a Ačkách, takže také je to správně... avšak má se FMS přibližovat pravidlům FIA? Toť otázka

Lander
má, protože to skončí tak že budete (teda FMS) vymejšlet stejný blbosti jako FAS. Jako třeba že F3000 musí mít kat a přitom ten motor je konstrukčně dělanej bez katu a nikde v EU se s F3000 kat nejede (ani na slovensku), ale Češi musej mít něco extra, teda FAS musí bejt za pánaboha... Takže se stalo, že se u nás na kopci objevila F3000 a po dvou závodej jí sejmuli s tím že vymysleli nové pravidko ze i formule musí mít kat... Takže lidi který chtějí v ČR na kopcích slyšet a vidět F3000 tak jí uvidí, ale pouze na ECCE, protože to není podnik MČR ale evropskej mistrák... a formule jsou z Itálie, a přitom by u nás min. jedna mohla taky jezdit. Jsou to HOVADA komunistický. (ups, už jsem klidnej :D )

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Anonymous píše:Ale houby. Ty čtrnáctky mě netíží..... Horší je to, že ta nadupaná kategorie se roztrhla na M-1400 a H-1300. Takže o hovnu..... To vůbec nemá nic společného s objemem. Ty 14tky jsou krok správným směrem, ale je to proti jezdcům, protože ti trvali na 13tkách.

A proč na to tak kašlou? Protože ti dvá si hlídají svá koryta , aby ještě odčerpali co to jde.
Můžu ti ale s jistoutou řict, že FMS to letos neustojí. Utopí se ve sračkách a v tom jak dál budou FMS zadlužovat.
Například budou muset platit značky, a to jsou šílené částky, loni to zařizoval zadarmo Milan Schembera. Dělal i komentátora, letos už to bude muset dělat někdo jiný, atd atd atd. To samé i zasílání časů, to je totiž jeho software, takže pokud oni budou posílat časy na mobil pomocí jeho softwaru, tak je to trestný čin jak vyšitý.

Zkrátka budou na to jen sami dvá, Martin Nikorjak, hlavní technický komisař také na to kašle a nechce s těma dvěma mít něco společného.

A ještě když zredukovali závody na pouhých 6 víkendů, tak pokud jsi trošku pozorný, tak ti musí být jasné, že jedna trať, kterou pořád mají zařazenou v kalendáři, se stoprocentně nepojede :-)))))

Zkrátka FMS jde do kytek, není to žádné občanské sdružení.

Lander
ale jak to čtu tak to u FMS nebude prča...

Návštěvník

No sám jsem zvědavý, jak se FMS již čistě pod vedením p. Stuchlíka a p. Doležala bude dařit. Násedlovice a pár týdnu po nich vyjasní situaci...

Lander

martin

Příspěvek od martin »

Anonymous píše:No sám jsem zvědavý, jak se FMS již čistě pod vedením p. Stuchlíka a p. Doležala bude dařit. Násedlovice a pár týdnu po nich vyjasní situaci...

Lander
Nevidim tě přihlášeného do Násedlovic, nejedeš?

Návštěvník

No nejsem přihlášený. Situace se má tak, že jaksi můj žaludek mi nějak nedovoluje cpát těm dvou peníze do kapsy, a také navíc po tom všem co jsem se podílel na zveřejnění informací ohledně chodu FMS ani nevěřím v to, že by mi bylo umožněno startovat. Takže asi tak nějak...

Lander

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Lander: Ale je to skoda :-( Doufam ze se tam na nas aspon prijedes podivat ;-)

Návštěvník

2 I.C.: No dneska mi napsal Staňa Firtl, pořád mě tak pozitivně nalaďuje, abych to vše hodil za hlavu, nekazil si radost a startoval.... Takže ještě uvidím, ještě je čas podat přihlášku....

Lander

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Lander: No ja s p. Firtlem souhlasim. Myslim si to taky. Proste se na to vsechno vykasli a pojed ;-)

martin

Příspěvek od martin »

Přece si nenecháš znechutit závodění, pojeď a kašli na ně.

Návštěvník

Velmi důležitá informace o FMS

http://www.dovrchu.cz/default.asp?p=art ... e774c9ec73

Lander

Jirka GTi

Příspěvek od Jirka GTi »

Tak jsem se v sobotu zůčastnil a dobrý. Výsledek teda nic moc,ale bavil jsem dobře a organizace byla perfektní. /až na malé časové skluzy přejímek / Jel jsem domů jak beránek totálně vyřázenej..

Jirka GTi

Příspěvek od Jirka GTi »

Návštěvník

No organizace těžce pokulhávala.... Už to není to co loni....

Lander

Návštěvník

No organizace těžce pokulhávala.... Už to není to co loni....

Lander

Jirka GTi

Příspěvek od Jirka GTi »

Nevím loni jsem tam nebyl, a teď jen v neděli. A v pátek(a to jsem se nikoho nedočkal) Jinak mně to nepřipadalo špatný.
A co je zač ten serial co se jede teď ve Slavkově?

Jirka GTi

Příspěvek od Jirka GTi »

Pokud by jste mněli někdo zájem je to levnější závodění než FMS http://www.hobbyopencup.cz/index.php?page=home

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“