Mohou být folie na předních dveřích?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

já bych řekl že ty moje jsou akorát.Obrysy upředu vidět jsou a já vidím ven dobře.Protijedoucí řidiči mě vidí a ty co sou vedle mě mě vidět nepotřebujou :-)
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

milos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos »

hlavne to chce nez nechate polepit auto si sednout do stejne upravenyho, i od stejnyho vyrobce.

neco jsem najezdil uplne zatmavenou oktavkou, vypada super ale uvnitr je mi to neprijemne...

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MujGLOCK.com »

Osobne mohu doporucit folie spolecnosti Bruxsafol (jestli se nemylim, tak dovozce firma Safex). Mam na nich udelane auto a naprosta spokojenost.

FlashA4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FlashA4 »

Já tam mam Llumar a taky super...

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

jarda píše:u mne toho fakt za tmy moc videt neni, jinak jednou mne teda staveli a prave polda stal u vokynka a ja ho mel zatazeny, on chvili cekal a nic, pak teda zaklepal obuskem na okno tak sem to stahl ale nic nerikal :lol: :lol:

Obrázek
Je to hodne o tom na jakyho narazis...Kamos mel homologaci,chytli ho benga,rekli ze no je hezky ze ji ma,ale na aute to mit nemuze,ze se to tak nevyrabelo... :nono: Pak se s nima hadej,vid???

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Sagi píše:Je to hodne o tom na jakyho narazis...Kamos mel homologaci,chytli ho benga,rekli ze no je hezky ze ji ma,ale na aute to mit nemuze,ze se to tak nevyrabelo... :nono: Pak se s nima hadej,vid???
No jestli to tam bylo nebo nebylo od výroby zde nehraje absolutně žádnou roli. Vyhláška povoluje dodatečnou úpravu zatemnění skel a pokud je to v souladu s vyhláškou a mají atest tak má milý pan policista smůlu a v tomto případě bych se s ním opravdu hádal :nono:
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

Georgeos píše:
Sagi píše:Je to hodne o tom na jakyho narazis...Kamos mel homologaci,chytli ho benga,rekli ze no je hezky ze ji ma,ale na aute to mit nemuze,ze se to tak nevyrabelo... :nono: Pak se s nima hadej,vid???
No jestli to tam bylo nebo nebylo od výroby zde nehraje absolutně žádnou roli. Vyhláška povoluje dodatečnou úpravu zatemnění skel a pokud je to v souladu s vyhláškou a mají atest tak má milý pan policista smůlu a v tomto případě bych se s ním opravdu hádal :nono:
to je pravda,ale kdyz je ten policajt sv..e,tak ho akorat nastves a on si najde neco jinyho :mad: Skoda ze nejsou v tomhle trochu vic tolerantni...Ale to se asi jen tak nezmeni,meli by spis jit po starejch vracich...Ale to uz je zas jina diskuse...

MujGLOCK.com
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MujGLOCK.com »

Georgeos píše: No jestli to tam bylo nebo nebylo od výroby zde nehraje absolutně žádnou roli. Vyhláška povoluje dodatečnou úpravu zatemnění skel a pokud je to v souladu s vyhláškou a mají atest tak má milý pan policista smůlu a v tomto případě bych se s ním opravdu hádal :nono:
Ano, to je pravda, ovsem zapomnel si dodat, ze se jedna o skla, ktere nejsou od vyroby jakkoliv upraveny.

Mozna bych doporucil si prostudovat tento odkaz:

http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ozidel.htm

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“