Moje návštěva Lausitzringu

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

Odpovědět
martin

Moje návštěva Lausitzringu

Příspěvek od martin »

Cestou do Berlína jsem se zastavil na Lausitzringu, byl pátek odpoledne a tréningy byli v plném proudu, dostali jsme se bez problémů až do boxů tak jsem tam toho dost nafotil, jeli tam Mini Cooper challenge, Lotus Europe cup, pár historiků a směs různých okruhových střel včetně placek, formulí a normálních aut skupiny A. Pro mně moc pěkný zážitek, byl jsem poprvé v Německu na okruhu.

Ke stažení:
http://marty.fired.cz/Lausitzring.zip

malá ukázka
Přílohy
DSC02783_resize.JPG
DSC02783_resize.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 286 x
DSC02771_resize.JPG
DSC02771_resize.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 286 x
DSC02765_resize.JPG
DSC02765_resize.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 286 x

sic

Příspěvek od sic »

hezky 8) jednou sli ty clia i v Moste ... a byla to docela hezka podivana :D
when I grow up, I want to be a racing driver

martin

Příspěvek od martin »

pro mně byl největší zážitek testování závodní 911 GT3RS, posadil jsem se dolu na tribunu, jezdila 3 metry ode mně a tak ve 240ti řadila za 6, šel z toho strach, respekt.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Hned po nafocení tý první fotky se to kolo začlo přesouvat dál dál a už si upaloval, přiznej se :smich:

Hezký fotky. Předpokládám že ta slečna co stojí u toho porsche je tvoje přítelkyně, ne? Jak si jí dostal do toho ferrari??
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

martin

Příspěvek od martin »

No jasně, maj štěstí že jsem tam byl jenom fabkou, příště beru tatru a naplnim jí po okraj slickama :smich:
Do ferrari? Zmáčknul jsem dálku a otevřel dveře :D
Ne týpek si šel něco vyzvednout a my stáli poblíž, byl to pán ve středních letech evidentně v pohodě, viděl jak mu to obdivujem, tak jsem ho poprosil o fotku a na jeho odpověd no problem se mu tam jana nakýblovala. Pak se odtud nemohla dostat tak jsme si z ní dělali srandu.

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

martin píše:No jasně, maj štěstí že jsem tam byl jenom fabkou, příště beru tatru a naplnim jí po okraj slickama :smich:
Ne týpek si šel něco vyzvednout a my stáli poblíž, byl to pán ve středních letech evidentně v pohodě, viděl jak mu to obdivujem, tak jsem ho poprosil o fotku a na jeho odpověd no problem se mu tam jana nakýblovala. Pak se odtud nemohla dostat tak jsme si z ní dělali srandu.
a takový lidi obdivuju, dokážou s tebou jednat "normálně" a ne jako někteří týpci.

super fotky...130 RS a další

kdy to přesně bylo?

Příště na mě trochu víc mysli :wink:
......550m, 512BBi a Testa .....lahůdky 8)
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

mr.modena píše:
martin píše:No jasně, maj štěstí že jsem tam byl jenom fabkou, příště beru tatru a naplnim jí po okraj slickama :smich:
a takový lidi obdivuju, dokážou s tebou jednat "normálně" a ne jako někteří týpci.

super fotky...130 RS a další

kdy to přesně bylo?

Příště na mě trochu víc mysli :wink:
......550m, 512BBi a Testa .....lahůdky 8)
Nedavno kdyz jsme jeli s ericem do Prahy tak pred nami Testarossa... Uzili jsem si az az... :) Mam jen maly video z mobilu... Tezce sux... Ten zvuk byl strasnej... Ja na to dupnul (on byl asi 500m pred nami), pak taky na to dupnul a normalne ten zvuk v dalce prerval ten muj co byl v aute... :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

martin

Příspěvek od martin »

Bylo to 3. června, těch ferarek moc nebylo, ale ty co byli stali za to, němci jsou mega blazni, to v jakym stavu maji historiky nepochopim, vsechno do detailu cisty. Pán vypadal velmi exkluzivně, skoro bych si typnul že mu lausitz patří :D, ale choval se uplně v pohodě. Měl tam ještě druhou káru, to Porsche safety car, super nadšenec, taky ho tam při tréningu prohnal, mezitim co najezdil 10 okruhů tak dostal od závodního GT3 kolečko :D , taková je to střela, mooooc velkej hukot.

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“