Cestou do Berlína jsem se zastavil na Lausitzringu, byl pátek odpoledne a tréningy byli v plném proudu, dostali jsme se bez problémů až do boxů tak jsem tam toho dost nafotil, jeli tam Mini Cooper challenge, Lotus Europe cup, pár historiků a směs různých okruhových střel včetně placek, formulí a normálních aut skupiny A. Pro mně moc pěkný zážitek, byl jsem poprvé v Německu na okruhu.
Ke stažení:
http://marty.fired.cz/Lausitzring.zip
malá ukázka
Moje návštěva Lausitzringu
Moderátor: Bohuš
Moje návštěva Lausitzringu
- Přílohy
-
- DSC02783_resize.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 279 x
-
- DSC02771_resize.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 279 x
-
- DSC02765_resize.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 279 x
No jasně, maj štěstí že jsem tam byl jenom fabkou, příště beru tatru a naplnim jí po okraj slickama 
Do ferrari? Zmáčknul jsem dálku a otevřel dveře
Ne týpek si šel něco vyzvednout a my stáli poblíž, byl to pán ve středních letech evidentně v pohodě, viděl jak mu to obdivujem, tak jsem ho poprosil o fotku a na jeho odpověd no problem se mu tam jana nakýblovala. Pak se odtud nemohla dostat tak jsme si z ní dělali srandu.

Ne týpek si šel něco vyzvednout a my stáli poblíž, byl to pán ve středních letech evidentně v pohodě, viděl jak mu to obdivujem, tak jsem ho poprosil o fotku a na jeho odpověd no problem se mu tam jana nakýblovala. Pak se odtud nemohla dostat tak jsme si z ní dělali srandu.
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
a takový lidi obdivuju, dokážou s tebou jednat "normálně" a ne jako někteří týpci.martin píše:No jasně, maj štěstí že jsem tam byl jenom fabkou, příště beru tatru a naplnim jí po okraj slickama
super fotky...130 RS a další
kdy to přesně bylo?
Příště na mě trochu víc mysli

......550m, 512BBi a Testa .....lahůdky

>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nedavno kdyz jsme jeli s ericem do Prahy tak pred nami Testarossa... Uzili jsem si az az...mr.modena píše:a takový lidi obdivuju, dokážou s tebou jednat "normálně" a ne jako někteří týpci.martin píše:No jasně, maj štěstí že jsem tam byl jenom fabkou, příště beru tatru a naplnim jí po okraj slickama
super fotky...130 RS a další
kdy to přesně bylo?
Příště na mě trochu víc mysli![]()
......550m, 512BBi a Testa .....lahůdky

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Bylo to 3. června, těch ferarek moc nebylo, ale ty co byli stali za to, němci jsou mega blazni, to v jakym stavu maji historiky nepochopim, vsechno do detailu cisty. Pán vypadal velmi exkluzivně, skoro bych si typnul že mu lausitz patří
, ale choval se uplně v pohodě. Měl tam ještě druhou káru, to Porsche safety car, super nadšenec, taky ho tam při tréningu prohnal, mezitim co najezdil 10 okruhů tak dostal od závodního GT3 kolečko
, taková je to střela, mooooc velkej hukot.