Hatoriiiii chudák Neosekhattori_hanzo píše:Milý Blowjobmaxi,je mi 11 let a jmenuju se Milivoj.Moc mě trápí jedna věc,vzhledem k tomu že mám velice vypracovanou postavu a jsem moc krásný(pro představu přikládám fotku),většina holek se se mnou chce vyspat hned na prvním rande!Všechno probíhá v pohodě do té doby,než dívka nahmatá v trenkách můj masitý penis a chce jej olizovat a laskat ve svých ústech,dělá se mi totiž pod předkožkou za žaludem takovej lepkavej zelenej sliz,něco jako porézní výtok,vůbec nevím co s tím a dívky to také odpuzuje...Zkoušel jsem už skoro všechno - Savo,drátěné kartáče,ale nic nepomohlo...Děkuji za případnou pomoc,s pozdravem Milivoj
jde o to že jsem debil co jí načape u ní doma s jiným a ještě nad něčím uvažuju kurva jel jsem o půl hodky dřív z prácehattori_hanzo píše:Asi by jsi se na ní měl opravdu vykašlat,je to těžký,ale pokud za tím neuděláš tlustou čáru jednou provždy,tak to dopadne tak že jí dáš druhou šanci ale ve finále si tohle celý budeš prožívat znova ale bude to ještě horší...dle mýho názoru,nevím pořádně o co jde,ale tak nějak odhaduju situaci...
Nejak nechapu,nad cim jeste uvazujes.Proste to vidim tak,ze te ma za ocaska,kterej kolem ni skace.Eskláda píše:jde o to že jsem debil co jí načape u ní doma s jiným a ještě nad něčím uvažuju kurva jel jsem o půl hodky dřív z prácehattori_hanzo píše:Asi by jsi se na ní měl opravdu vykašlat,je to těžký,ale pokud za tím neuděláš tlustou čáru jednou provždy,tak to dopadne tak že jí dáš druhou šanci ale ve finále si tohle celý budeš prožívat znova ale bude to ještě horší...dle mýho názoru,nevím pořádně o co jde,ale tak nějak odhaduju situaci...